Home » Twee nieuwe bewoners arriveren in het huis en Big Brother geeft 2 kilo aan persoonlijke spullen

Twee nieuwe bewoners arriveren in het huis en Big Brother geeft 2 kilo aan persoonlijke spullen

Door BigBrotherNederland

Een paar bewoners zijn in de slaapkamer wat aan het kletsen, de anderen doen yoga. De gordijndecoratie zit weer dicht, voor hoe lang is niet duidelijk. Mogelijk gaat er toch nog iets gebeuren. Kitty heeft na haar emotionele bui de rust weer een beetje gevonden, ze is een eigen variant van mens erger je niet aan het maken.

Dan zegt Big Brother dat de raamdecoratie opengemaakt mag worden. Er is post voor jullie in de brievenbus. Buiten staat een weegschaal op een pilaar. Kitty rent naar de brievenbus en haalt er een tasje uit. De bewoners vermoeden dat het over de verlanglijstjes voor persoonlijke items uit de koffers gaat wat ze gisteren ingevuld hebben. En dat blijkt te kloppen. De tas is van Vera en Big Brother laat weten dat haar pakket gearriveerd is, dit is het. Pak het pakket uit en plaats alle bezittingen op de weegschaal. Als je bezittingen minder dan 2 kilo wegen mag je het houden. Als het meer dan 2 kilo weegt plaats je het pakket terug in de brievenbus. De weegschaal blijft onder de 2 kilo, Vera mag haar spullen houden. Je hebt het goed ingeschat zegt Big Brother, deze spullen blijven in het huis. De volgende is Tobias, ook hij blijft onder de 2 kilo en mag zijn spullen houden. Salar heeft veel spanning en is bang dat het teveel weegt. Hij mag zijn spullen ook houden en springt van blijdschap. Nouchine mag alles ook houden. Dimitri vind het jammer dat zijn broek er niet bij zit, ook de rest merkt dat er (veelal zware dingen) niet meegegeven zijn. Dimitri mag ook alles houden. Kitty heeft verschillende dingen waaronder kleding en mag ook alles houden. Kristof en Nawel mogen ook alles houden. De bewoners vinden het wel raar dat het allemaal, soms best ver van de 2 kilo af blijft. Iedereen bekijkt zijn persoonlijke spullen nog eens en ruimen het op. Nouchine en Dimitri duiken de badkamer in. Dimitri scheert zich en Nouchine poetst haar tanden. Kitty duikt onder de douche, daarna trekt ze andere kleding aan.

Aankomst nieuwe bewoners

Dan gaat er weer een signaal af dat er post is. Er zit een tas in. Het zal van een nieuwe bewoner zijn, het blijkt van een vrouw te zijn. Dan gaat het brievenbus signaal weer, het zijn wederom vrouwen spullen. De groep wacht in spanning af, er gaat een deurbel af. Het gaat om twee vrouwen, Eveline en Amy. De huidige bewoners begroeten de twee nieuwelingen hartelijk en ook zij moeten hun persoonlijke spullen wegen. Big Brother heet Eveline en Amy welkom in zijn huis. Jullie hebben voor al jullie nieuwe huisgenoten het juiste gewicht aan spullen gekozen onder de 2 kilo. Vaak zelfs ruim onder de 2 kilo. Of jullie de juiste spullen hebben ingepakt krijgen jullie ongetwijfeld nog te horen. Nu is het tijd voor jullie om te kijken hoe jullie het er zelf af hebben gebracht. Kristof herkent Amy ergens van, van tv zegt hij. En dat kan kloppen. Amy heeft eerder aan een (Belgisch) tv programma meegedaan. Amy en Eveline hebben blijven ook onder de 2 kilo. Iedereen gaat naar binnen, de nieuwelingen krijgen een rondleiding. Daarna is het tijd voor een voorstelrondje.

Evelien komt uit Noord Limburg (NL), ze is 38 jaar. Ik heb al bijna 8 jaar een vriend en mijn hondenkindje. Ik werk in een casino, ik sport meestal 4 keer per week. Amy komt uit Gent, geboren en getogen. Mijn mama is van Nederland, mijn papa van België. Ik ben 27 jaar, ik ben digital performance marketeer. Ik ben single. Ik heb ook een hondje en dat is het eigenlijk. Amy vertelt dat de sfeer over het programma absoluut positief is. De groep klapt. Maar dat is mijn ervaring he benadrukt ze. Ik heb enkel de shows op tv gezien. De groep is weer twee bewoners rijker.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

12 Reacties

jeroen 12 januari 2022 - 13:54

amy deed mee aan het vtm programma vakantiehuis for life en is echt een drama queen eerste klas.
een en al drama dus dat beloofd

Beantwoord
Aggie2 12 januari 2022 - 14:02

Dit is waarschijnlijk ook wat werd bedoeld met de letters die tijdens de eerder getoonde slideshow bij de laatste foto’s te zien waren deze vormden deze twee namen. Deze foto’s waren dus van hen.

Beantwoord
Bianca 12 januari 2022 - 14:48

Het zou leuk zijn als we af en toe eens pist zouden kunnen sturen naar de bewoners van big brother

Beantwoord
Els 12 januari 2022 - 15:24

Zo…de vervangster is al aangekomen Vera kan naar huis
Zwaai Zwaai

Beantwoord
Mirian 12 januari 2022 - 15:46

Idd zal wel een vrouw naar huis moeten.
Er zitten nu meer vrouwen als mannen in het huis.
Kitty mag naar huis

Beantwoord
Ano 12 januari 2022 - 15:47

Idd zal wel een vrouw naar huis moeten.
Er zitten nu meer vrouwen als mannen in het huis.
Kitty mag naar huis

Beantwoord
Gerard 12 januari 2022 - 16:33

Was leuker als het een vrouw en een man geweest zou zijn.

Beantwoord
yvonne 12 januari 2022 - 21:00

weer 2 nieuwe ! !

Beantwoord
gerard 13 januari 2022 - 08:57

Kitty is gemeen hoe ze over Vera en Dimitri praat ze zeg dat het nep is wat die twee hebben waar slaat het op nou als de stemmen zijn krijt Vera mijn stem om te lijven

Beantwoord
J.e 13 januari 2022 - 10:52

Ja Vera maakt het te bont, kikt op mooie mannen en duikt er mee in bed. Dat is volgens mij niet de bedoeling, iedereen moet het gewoon samen leuk maken en als je er op uit bent om liefdes te bedrijven ben je in Big Brother verkeerd bezig vind ik , dus Big Brother roep Kitty naar de dagboek kamer en ik hoop dat ze exit gaat de volgende keer.

Beantwoord
Els 13 januari 2022 - 11:44

En zodra ik de kans krijg stem ik Vera eruit

Beantwoord
Tobias 13 januari 2022 - 20:37

Kom Op Eveline Gerits We Kijken Iedere Dag Naar Julie En Hoop Dat Je Wint Meid Zet Hem OP Groeten Van Tobias Brugstraat 22

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page