Home » Peter en Kitty snappen niet waarom Dimitri en Vera samen slapen

Peter en Kitty snappen niet waarom Dimitri en Vera samen slapen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen nacht hebben Vera en Dimitri samen geslapen. Er is overigens niet veel gebeurd op zoenen en knuffelen na. En uiteindelijk zijn de twee apart gaan slapen.Maar deze actie word niet door iedereen begrepen. Peter en Kitty bespreken dit dan ook afgelopen avond net  voor het slapen gaan.

Kitty en Peter zitten bij de openhaard. Volgens Kitty zijn een aantal mensen niet oprecht en Peter denkt op zijn beurt dat dat steeds duidelijker gaat worden. Al snel gaat het over Dimitri en Vera. Peter kan het niet begrijpen, ik vraag me af waarom? Als je echt iemand graag ziet dan doe je dat niet uit respect. Kitty vind het maar snel allemaal. Je zit in een hele rare setting. Dat vind ik ook antwoordt Peter, het ging in één keer in zo’n versnelde fase. Kitty is ervan overtuigt dat dit ergens om word gedaan. Je ziet het ook zegt Peter, het is erom te doen. Ik ben blij dat jij dat ook ziet reageert Kitty dan. Dat je zo laag kunt vallen snap ik niet gaat Peter verder. Het is een poppenkast merkt Kitty op en Dimi heeft vanaf het begin gezegd dat hij een spel speelt. Hij vindt het heel belangrijk hoe hij overkomt volgens Peter. Maar dan ben je niet oprecht, dan ben je niet jezelf. Maar ja ze doen maar het is hun leven. Nu komt de ware aard naar boven. Kitty is het ermee eens, de maskers vallen af. Vera heeft het door want ze kijkt me niet aan vanaf dag één. Het is heel bijzonder, ook Nouchine zegt het. Zelfs Salar zegt het voegt ze eraan toe. Wees gewoon jezelf benadrukt Kitty en Peter is het ermee eens. Ja ik vind het jammer eigenlijk maar iedereen is met zijn carrière na Big Brother.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.4]

Ook interessant:

10 Reacties

jan 13 januari 2022 - 09:06

kitty en peter stop met roddelen jullie verliezen je masker wees niet jalours

Beantwoord
Els 13 januari 2022 - 11:11

nee hoor die twee zijn tenminste eerlijk en duiken niet een bed in om te blijven, hoop dat ze beiden blijven en Vera naar huis anders wordt het wel erg saai daar

Beantwoord
Anita 13 januari 2022 - 12:29

Precies! Opvallend dat je het wél bij een ander ziet..

Beantwoord
Bibi 14 januari 2022 - 22:38

Jaloers? Vera heeft eerder aangegeven dat ze alles zou doen om de boel te manipuleren. Zelfs doen dat ze verliefd is. Dat zou haar strategie zijn. Was een artikel van voor BB. Dat is naar buiten gekomen. Ook bij de live stream heb ik haar kort erover horen praten. “Ik doe alles, zelfs mannen versieren om maar te kunnen blijven. De kijker houdt daarvan net als bij de vorige BigBrothers”

Beantwoord
Jordy 13 januari 2022 - 09:10

Laat ze toch lekker. Dat Peter en Kitty maar snel naar huis gaan.

Beantwoord
Lindz 13 januari 2022 - 11:20

Kitty moet blijven ,er zal met haar nog veel te beleven.

Beantwoord
Redlady 13 januari 2022 - 11:53

Haha er heerst liefde in het BB huis.

Beantwoord
Gerdina 13 januari 2022 - 13:55

Vera moet er de volgende keer uit. Jammer dat 1 van deze twee leuke mensen er uit moeten, ik hoop dat er een white room is en alsnog mag blijven.

Beantwoord
Uranus 13 januari 2022 - 14:41

Heerlijk Toch met Vera en Dimitri ,
moet niet saai worden . en Kitty en Peter niet zeiken WANT JULLIE ZIJN OOK JONG GEWEEST..

Beantwoord
sylvia 14 januari 2022 - 12:15

Kitten en Peter zeiken niet ze zeggen en zien de waarheid en die komt bij sommigen te hard aan .en dan worden ze boos hoop dat er van die meiden er gauw een aantal weggaan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page