Peter huilt omdat hij misschien Big Brother moet verlaten

Peter huilt omdat hij misschien Big Brother moet verlaten

Als Peter uit de dagboekkamer gekomen is, is hij emotioneel. Ook voor hem word het duidelijk dat hij waarschijnlijk genomineerd is en hij of Kitty het huis moet verlaten. In de badkamer gaat hij zitten en barst in huilen uit. Vera en Grace zijn er ook en bieden hem troost. Peter huilt enige tijd en mompelt dat hij niet naar huis wil. Ik neem het niemand kwalijk zegt Peter dan. Maar dit is gewoon heel emotioneel. Grace had al verwacht dat het er een keer eruit zou komen bij hem. Dit is echt een f*cked up spel benadrukt ze. Het komt wel goed antwoordt Peter, het is half-half. Vera denkt dat het nu erg spannend word. Het is nog te vroeg gaat Peter verder. Ik weet hoe moeilijk het is om keuzes te maken en als ik erin blijf moet ik ook keuzes maken die hartverscheurend kunnen zijn. Maar het gaat om de emoties. Zaterdag gaat het heel moeilijk zijn voor mij maar ook voor Kitty. Keuzes zijn altijd moeilijk, je hebt een leuke tijd gehad en je deelt veel met elkaar. Maar je zit hier nog maar 14 dagen he, alles gaat zo snel. Grace voelt dat Peter blijft en Vera denkt er hetzelfde over.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.2]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Indigo at 13:22

  Peter van mij mag je blijven , je past je aan bij de jonkies .Maakt ook lol. De meeste jongeren wonen op hun zelf ,dus ze hebben geen moeder-overste nodig ?

 2. Dutchie at 13:56

  Laat Peter aub blijven. Het is een super sociale man. Sorry voor Kitty maar die heeft het heel veel over zichzelf en het meest van de dag zondert ze zich af. Onder het koken kan je ook gezellig zijn.

 3. Tiekje at 14:13

  ipv vera had peter beter gekozen kunnen worden, een meisje dat het bed deelt na een paar dagen om als setje sterk tee staan verdiend het niet te mogen blijven

 4. Marjo at 14:24

  Ik zal zeker voor hem stemmen. Ik vind dat Kitty maar een klaag miep is en inplaats van mee te doen met de andere speelt ze voor huishoudster in de hoop dat ze dan niet weg hoeft.

  • Tineke at 05:46

   Nou peter mijn voorkeur gaat naar jou uit. Wat een ontzettend lieve zorgzame man ben jij. Ik zal mij niet over kitty uitlaten laat iedereen in zijn waarde.

 5. Renata at 16:10

  Ik hoop dat Peter blijft. Maar hij en Kitty moeten niet net doen alsof het raar is dat de rest een spel speelt… Het is een spel, dus dat lijkt me meer dan logisch. Ik vraag me ook af of Dimitri en Vera oprecht zijn, maar het is absoluut slim van ze 🙂 dit is wat mensen willen zien als ze Big Brother kijken. Je verwacht wel dat er wat gebeurd natuurlijk!!

 6. Floris at 20:25

  Ik denk dat Kitty haar roze speelpakje alvast kan pakken, ik vind haar té negatief en dat werkt door op een groep vrees ik. Peter ligt een stuk beter in de groep.

 7. niki at 11:40

  denk dat er dan juist niks meer aan is!!!
  Wil toch wat sensatie en als Kitty naar huis gaat is er helemaal geen tegen gas.
  En ze leven nog lang en gelukkig.
  Zo saaaaaiiii !!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *