Home » Vera is in tranen, ze is bang hoe ze nu overkomt na haar nacht met Dimitri

Vera is in tranen, ze is bang hoe ze nu overkomt na haar nacht met Dimitri

Door BigBrotherNederland

Nieuwe bewoner Eveline is wat emotioneel geweest, ze mist haar hond. Later zien we Vera ook niet lekker in haar vel zitten, ze zit huilend op bed. Grace heeft door dat er iets is en gaat even bij haar kijken. Gaat het vraagt ze? Ja het gaat wel antwoord Vera emotioneel. Ik zag het al aan je hoofd gaat Grace verder en gaat bij haar zitten. Ik mis gewoon thuis antwoord Vera met een snik. Het doet toch wel wat he gaat Grace verder. Het is misschien toch wel een idee voor jou om even te praten. Het lucht dan op. Ik zag dat je even snel in de wc ging zitten want je wilde het even kwijt. Maar geloof mij als je er even over praat lucht het echt heel veel op. Je hoeft niet alles zo op te kroppen snap je? Nee maar ik mis gewoon mijn dieren zegt Vera dan. En dan ook nog van gisteren het word gewoon heel erg vaag. En mijn hoofd is gewoon in de war met alles.  Twee weken zijn ook erg lang he, als je nooit zover van huis bent reageert Grace. Allemaal een nieuwe omgeving en mensen. Het is niet zo gek dat je je zo voelt. Maar ik merk ook gewoon aan mijzelf dat ik ook gewoon stiller word bij iedereen en ik weet dan ook gewoon niet waarover ik moet praten of zo zegt Vera dan. Dan denk ik ook van ja, ik weet niet. Gun jezelf de tijd zegt Grace, om jezelf en de mensen te kennen. Je bent voorzichtiger, je neemt gewoon je tijd, het komt wel. Vera vertelt dat de mensen thuis altijd blij zijn om haar te zien. Hier is het gewoon heel de tijd dat afwachtende. Van oh ja, nu dit gevoel, dan dat gevoel. En dan ook dat van gisterenavond allemaal, dan denk ik ja dat is leuk maar dan denk ik ook, misschien raar gezegd maar is het hierna ook wel wat. Er is letterlijk niets gebeurd, ik had gewoon mijn ondergoed aan. Blijkbaar zien ze dat onder de dekens en dan gaan mensen dat uitzenden. En dan staat het voor ever online en daar voel ik me ook k*t over. Grace denkt dat ze haar niet zo gaan neerzetten maar Vera zegt dat het wel een soort van gebeurd is. En dat ze dan gaan omroepen van gaat het? Ik vind dat van de ene kant wel lief of zo maar van de andere kant dat gaat ook ergens online komen. En dat is gewoon k*t, ik schaam me dood. Grace denkt dat Vera gewoon vrede moet hebben met haar hart. Je belangrijkste missie is je ouders en die weten echt wel hoe je bent. Daar moet je je echt niet druk om maken en om de rest zet het uit je hoofd. Je weet van jezelf dat je niets gedaan hebt. Je bent een lieve meid die een leuke jongen ontmoet in een programma, jullie willen elkaar beter leren kennen. Jullie willen chillen samen en verder is er niets aan de hand. En als Big Brother dit uitzend is het jouw woord tegen die van hun. Ik ken je nou twee weken en je bent niet zo. Ik weet dat je gewoon een goede, brave meid bent en je hebt liefde nodig net als iedereen. Ik denk dat het gewoon overkom alsof ik een of andere slet ben snikt Vera. Ik heb ook zoiets van ik wil niet meer samen slapen. Ik vind het wel leuk en fijn maar ik wil niet dat er iets gebeurd. En dan denk ik ook dat dat weer k*t overkomt. Grace benadrukt dat ze zo niet is en de anderen dat ook wel weten. Dan springt het beeld op de tuin en krijgen we niets meer mee. Als er terug beeld is zegt Grace nog altijd troostend dat ze een top wijf is. Ik wil je echt in mijn leven behouden, hoe het programma ook loopt. Je bent als mijn vriendin. De twee geven elkaar een knuffel, Vera snuit haar neus en laat weten dat ze lange tijd niet iets gehad heeft en wil gewoon weten hoe het nou zit.  Dimitri komt er laten bij zitten en Vera laat weten dat ze haar hond mist. Iedereen heeft zo zijn momenten he benadrukt Dimitri. It’s all part of it. De twee kletsen nog even over thuis en de liveshow van vanavond. Daarna moet Vera naar de dagboekkamer komen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4]

Ook interessant:

9 Reacties

Marc 15 januari 2022 - 13:51

Ze had daar eerder moeten aan denken pas kenen en dan al zo iets niet mooi

Beantwoord
Hans S 15 januari 2022 - 14:03

Tobias en Kristof zitten die 2 steeds op te jutten met het liedje wasmachine is mij opgevallen , maar je weet als je met iemand het bed induikt dat je onder een vergrootglas kom te liggen en gaan mensen roddelen op Facebook.
Maar waarom moet je meteen met iemand het bed delen dat snap ik niet je komt in Big Brother om een spel te spelen.

Beantwoord
Ans 15 januari 2022 - 15:34

Tja….
Wel iets te laat over nagedacht….

Beantwoord
a.p 15 januari 2022 - 15:38

Zijn jonge mensen die niks verkeerd doen…snap haar wel…en die kitty praat inderdaad heel lelijk over haar…

Beantwoord
M. M 16 januari 2022 - 09:00

Het siert niet dat Kitty zo lelijk praat over Vera en Dimi. Vera is een lieve meid, ik snap best dat je verliefd de realiteit even vergeet. Maar hou het netjes en denk aan je toekomst.

Beantwoord
Dina 15 januari 2022 - 16:06

Ach ze is niet genomineerd en nu heeft ze spijt vanbhaar handelen . Bezint eer u begint .

Beantwoord
Marjo 15 januari 2022 - 17:46

Waarom denkt ze daar van te voren niet over na, lijkt me wat handiger voor je zelf.

Beantwoord
Luud 15 januari 2022 - 20:05

Jammer voor Kitty,hoop dat er iemand anders is die kan koken met de middelen die er voorhanden zijn .Succes

Beantwoord
DUTCHYxgx 15 januari 2022 - 21:57

wanneer wordt het duidelijk wie het eten en huis en boodschappen moet verzorgen deze week?? laat die rode knop maar afgaan, anders is de zaterdag alweer voorbij, ze gaan alweer richting bed….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page