Home » De bewoners hebben het na een lange streamlock over de komst van drie nieuwe bewoners

De bewoners hebben het na een lange streamlock over de komst van drie nieuwe bewoners

Door BigBrotherNederland

Er is afgelopen avond een lange streamlock geweest, met als gevolg dat we een deel niet mee hebben gekregen. Amy, Vera en Eveline staan in de badkamer, ze hebben het over de rode knop. Dan begint Amy over drie nieuwe bewoners als surprise. Toch wel leuk he. Ik vind het wel leuk dat de bewoners een oudere leeftijd hebben, zo klonk het. Hoeveel Nederlanders waren het? Vera antwoordt alle drie. Amy zegt dat de dame uit Limburg kwam. Voor zover ik het weet zijn het drie Nederlanders. Eveline zegt dat er een uit Genk komt en dat is wel België.

Vera loopt vervolgens naar de woonkamer waar er ook over drie nieuwe bewoners gesproken word. Ze denken dat er twee uit Nederland komen en één uit België. Vera denkt dat de laatste het leukste is. Tobias zou wel behoefte hebben aan een man, en noemt een paar namen. Maar dit zijn dan weer mannennamen, Leroy en Julio. Vera heeft het over een die kapper is, ene Leroy die 31 is en een kind zou hebben. En een andere guy heet uit de verhalen waarschijnlijk Julio. Hij zit in de musical en entertainment.  Dit zou nummer 3 zijn. Hij zou ook van muziek houden. En de derde zou een vrouw zijn. Een psychologisch analist. Salar zou die vrouw ook prima vinden. Tobias denkt dat ze alle drie gaan komen. Amy denkt op haar beurt dat er een keuze moet worden gemaakt. We gaan het zien morgen reageert Tobias. Salar denkt dat ook. Amy zou op de knop gedrukt hebben en haar voeten bezeert hebben. Als Amy zou moeten kiezen dan zou ze voor Leroy gaan. Uiteindelijk gaan de bewoners richting de slaapkamers maar hebben nog wel spanning. Het zou dus om 2 mannen en 1 vrouw gaan. Maar omdat we het niet konden zien door een streamlock is het afwachten wat er gaat gebeuren…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Har Schreurs 16 januari 2022 - 09:03

Ik vind je moet er een beetje de spanning in houden wat betreft de komst van de 3 nieuwe bewoners, dan hoeven de overige andere bewoners zich er niet druk over te maken!

Beantwoord
DUTCHYxgx 16 januari 2022 - 09:08

vanochtend werden de bewoners wakker gemaakt met drie geluidsfragmenten van de nieuwe bewoners, met een korte inleiding over zichzelf. ze zullen later vandaag wel met een paar zakken friet binnen komen, dan heeft nouchine gelijk haar patatjes die ze zo graag wil en waar op gestemd kan worden via instagram….

Beantwoord
Tinne 16 januari 2022 - 09:10

Als ik in de buurt zou wonen, zou onmiddellijk wat eten over de omheining gooien, hebben dit nu verdiend ?

Beantwoord
Anja Wouters 16 januari 2022 - 09:59

Hallo,
Ik ben een echte fan van het programma en wil niks missen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page