Home » De bewoners worden wakker gemaakt met de stemmen van de drie toekomstige bewoners

De bewoners worden wakker gemaakt met de stemmen van de drie toekomstige bewoners

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was er een lange streamlock, de tuin was enkel zichtbaar. Toen het beeld weer terug was werd duidelijk dat de bewoners spraken over nieuwe bewoners, drie stuks. De huidige bewoners hebben wat gezien over nieuwe bewoners. Het zou om 2 mannen en 1 vrouw gaan. Er werd lang over nagepraat en uiteindelijk is de groep gaan slapen. Dimitri en Vera hebben dit keer niet samen geslapen. Vanmorgen werden de bewoners wakker gemaakt met de stemmen van de drie toekomstige bewoners waarin ze een verhaaltje over zichzelf vertelde. Inmiddels zijn de bewoners begonnen aan een nieuwe dag en ze wachten in spanning af wanneer ze weer op de rode knop moeten duwen.

Hanne

Hanne vertelt dat ze uit Genk (BE) komt. Ze is 36 jaar en mama van Jane. Ik heb werk dat ik altijd moet herhalen. Ik ben cytologisch analist. Wat dat is leg ik jullie graag uit en graag luister ik naar jullie verhalen. Ik wil jullie graag kennen om mooie vriendschappen op te bouwen.

Leroy

Als je haar maar  goed zit en daar kan ik voor zorgen. Ik ben Leroy, 31 jaar en kapper. Als ik niet met mijn dochtertje Lola-Lilly samen ben ga ik graag op stap. Ik sport en ik houd van een goed en leuk gesprek. Die voer ik elke dag in mijn barbershop en ook heel graag in het Big Brother huis.

Julio

Let me enternain you! Dat is mijn motto en ik heet Julio. Ik ben 43 jaar geleden geboren in Lissabon. Ik heb Kaapverdische roots en ben een creatieveling die dol is op dansen en entertainment. Net als jullie desnoods zonder muziek. Ik werk als teamcoach en ik hou van goede communicatie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

Bigbrotherfan 16 januari 2022 - 10:00

Het wordt zo inmiddels wel lekker druk in het huis

Beantwoord
Els 16 januari 2022 - 11:05

Ik vind er niets meer aan zonder Kitty

Beantwoord
Diane 16 januari 2022 - 11:15

Nee? Ik begin nu pas te genieten.

Beantwoord
Hans S 16 januari 2022 - 14:02

Els heb je gisteren Kitty in de studio gehoord echt niet normaal meer ze liet daar zien hoe ze werkelijk was , bij een spel zijn nou eenmaal verliezers en dat kon Kitty niet accepteren, daarom terecht weg.

Beantwoord
Han 16 januari 2022 - 17:25

Wat deed Kitty dan wat voor jou zo vermakelijk was, Els? Ik heb Kitty alleen maar huisvrouw zien wezen en verder nam ze nergens aan deel. Ze heeft het eigenlijk een beetje voor zichzelf verpest. Hoopte w.s “onmisbaar te worden” door voor iedereen te zorgen.

Beantwoord
yvonne 16 januari 2022 - 20:11

3 nieuwe bewooners zo,en ze worden door hun gewekt ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page