Home » Twee nieuwe bewoners arriveren in Big Brother: Leroy en Hanne

Twee nieuwe bewoners arriveren in Big Brother: Leroy en Hanne

Door BigBrotherNederland

Amy en Peter zitten naast de rode knop, een muziekje klinkt en beiden drukken op de knop. Ze lopen naar binnen en Peter moet van Big Brother naar de dagboekkamer komen. Wat later stappen er weer nieuwe bewoners binnen. Dit keer twee, die eerder vanmorgen ook de groep gewekt heeft. Leroy en Hanne.

De twee worden hartelijk ontvangen door de rest. Ook Leroy en Hannae hebben een immuniteitspin. Een aantal dingen weten we al door de geluidsfragmenten die eerder vanmorgen afgespeeld zijn. Hanne is cytologisch analist en komt uit Genk (BE), ze is 36 jaar en heeft een dochter. Leroy is 31 jaar en kapper, ook hij heeft een dochter. Daarna is het tijd voor een rondleiding in het huis. Big Brother heet dan Hanne en Leroy welkom in zijn huis. Ik hoop dat jullie klaar zijn voor mijn avontuur. Nog een ding, wacht nog met het uitpakken van je koffers. Leroy en Hanne zijn er nog niet uit wie in welke slaapkamer gaat liggen. Ze besluiten dat later uit te vechten. Daarna is het tijd voor een korte voorstelronde. Leroy vertelt dat hij kapper is en graag sport, dit doet hij 4 keer in de week. Hij komt uit Den Bosch (NL) en heeft een dochter die 5 jaar is. Hij is single. Hanne sport niet, heeft ook een dochtertje. Die heb ik bijna elke dag bij mij. Ik werk elke dag. Ik ben graag onder de mensen. Hanne doet mee aan Big Brother om bepaalde gewoontes te doorbreken. Ze wil meer tijd voor zichzelf hebben, meer quality time. En meer los proberen te laten van haar privésituatie. Leroy wil graag even zijn vertrouwde cirkeltje verlaten. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn leven en ik denk dat dit een mooie is. Ik heb alles bereikt wat ik wilde bereiken en ik sta een beetje stil, alles loopt op rolletjes. Even een ander leven. Nieuwe bewoner Julio vertelt het ook nog even waarom hij aan Big Brother meedoet. Hij wil zichzelf leren kennen en is benieuwd hoe de groep op hem gaat reageren. En ik denk dat je hoe dan ook een ervaring op je naam hebt staan als je hieraan mee doet en dat vind ik het mooiste hiervan. De groep is flink aangevuld, momenteel zijn er 14 Big Brother bewoners. Daarna verteld de rest van de groep nog even kort wie ze zijn. Het is nu afwachten op wat er komen gaat en hoe het af gaat lopen met de koffers van Hanne en Leroy.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 2.8]

Ook interessant:

4 Reacties

jan 16 januari 2022 - 14:29

nieuwe bewoners houd nowel in de gaten en zeker amy

Beantwoord
jos 16 januari 2022 - 14:32

wordt wel erg druk nu he beel belgen denk ik

Beantwoord
Tam 16 januari 2022 - 16:47

Leuk hoor 3 nieuwe bewoners.

Beantwoord
yvonne 16 januari 2022 - 19:49

weer nieuwe bewooners ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page