Home » Julio arriveert als nieuwe bewoner, de rode knop zorgt tot nu toe voor leuke verrassingen

Julio arriveert als nieuwe bewoner, de rode knop zorgt tot nu toe voor leuke verrassingen

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners gewekt zijn door de stemmen van de toekomstige bewoners waarin ze een verhaaltje over zichzelf vertelde is Kristof bij de rode knop gaan zitten. Het is suprice week wat betekend dat de rode knop voor aangename en onaangename verrassingen gaat zorgen. Kristof is buiten gaan zitten om zo als eerste op de rode knop te drukken. Als de sirene uiteindelijk gaat drukt hij dan ook als eerste. Maar uiteindelijk word duidelijk dat het een verrassing voor Nawel is. Dit staat op het scherm in de woonkamer. Ze krijgt een leuk bericht van het thuisfront, haar zus heeft een meisje gekregen. En dat zorgt natuurlijk voor het nodige enthousiasme. Dit was dus een aangename verrassing.

Verder word er wat gekletst en laat Big Brother weten dat de immuniteitspinnen ingeleverd moeten worden in de voorraadkamer. Niet lang daarna gaat de zoemer wederom. Kristof drukt er weer op. Slaat zijn handen bijeen als hij weer binnen zit en zegt please iets goed Big Brother! Hij moet naar de dagboekkamer komen. Uiteindelijk komt er een man uit de gameroom met koffer het huis inlopen. Hij stelt zich voor als Julio. Kristof komt terug uit de dagboekkamer en het blijkt dat Kristof heeft moeten kiezen. Dan krijgt Julio een rondleiding. We weten al wat van Julio, door de verhaaltjes die af werden gespeeld toen de bewoners wakker werden. Zo is hij 43 jaar. Doet iets met entertainment en is teamcoach. Julio wil laag slapen en gaat dus in de groene slaapkamer liggen. In de woonkamer vertelt hij een beetje meer over zichzelf. Julio is getrouwd met Frank, heeft 2 kinderen een zoon en een dochter en woont in Hoogerheide (NL). Ik werk als teamcoach op een telefoon afdeling, ik doe communicatieve vaardigheden. Ik heb ook mijn eigen coachpraktijk. En ik ben een familieman. Ik ben niet sportief maar ik zorg wel goed voor mij lijf en zou graag in Big Brother wel wat sporten. Ik doe aan amateurtoneel en hoop ooit iets in de media wereld te gaan doen. Julio heeft al een immuniteitspin op. En hij is erg blij om in Big Brother te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page