Home » Hanne en Leroy spelen de hunger game en het boodschappenspel

Hanne en Leroy spelen de hunger game en het boodschappenspel

Door BigBrotherNederland

Hanne en Leroy worden door Big Brother naar de voorraadkamer geroepen. Daar vinden de twee twee stapeltjes sportkleding op een pilaar. Kristof denkt dat zij alleen het spel moeten spelen. Big Brother vertelt dat Hanne en Leroy de hunger  game én het boodschappenspel spelen. Jullie hebben tien minuten en daarna moeten jullie naar de tuin. Niet lang daarna zien we de bewoners in de tuin stappen, er hangen een soort flessen met vloeistof erin. Salar merkt op dat dit een hele zware is. In Australië bleef er een vrouw vier uur staan. Daarna springt het beeld op het Big Brother logo omdat de bewoners uitleg krijgen. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Hanne en Leroy op een pilaar staan en houden inderdaad de flessen dicht. De twee verdienen per minuut geld, dit is €1,- per minuut. Diegene die het langste blijft staan krijgt zijn koffer. De rest van de groep blijft de nieuwelingen aanmoedigen. De opdracht gaat dus wel even duren. We komen snel terug met meer nieuws zodra er verdere ontwikkelingen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Marjo 17 januari 2022 - 09:32

Ik vind het super knap, dit is inderdaad een hele zware opdracht.

Beantwoord
mirian 17 januari 2022 - 09:41

Deze zijn net in big brother en 1 ervan krijgt zijn koffer al terug. Volgens mij heeft de rest die al vanaf het begin en het langst er in zitten ook recht op hun koffer vind ik.

Beantwoord
Hans S 17 januari 2022 - 09:47

Wat is Grace een druk persoon zeg daar zou ik het nog geen minuut mee hebben uitgehouden.
Nu ook weer op de livestreams , ik ga maar weg maar ze is nu op 2 streams dus maar weg geklikt.

Beantwoord
Marjo 17 januari 2022 - 10:22

Helemaal eerlijk is het niet, want Hanne hoeft haar arm veel minder te strekken dan Leroy doordat zij door het blok langer is geworden dan Leroy. Hier door zal ze het vele male makkelijker hebben.

Beantwoord
rino 19 januari 2022 - 15:05

Als je goed kijkt,is Leroy zijn arm ook gebogen. Kan je ook zeggen dat Leroy’s armen sterker zijn,zo kan je bezig blijven he.

Beantwoord
Hela 17 januari 2022 - 10:47

Leroy met gestrekte arm en hanne met gebogen arm uh…..????

Beantwoord
Corné v hautum 18 januari 2022 - 12:40

Inderdaad erg knap

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page