Hanne en Leroy spelen de hunger game en het boodschappenspel

Hanne en Leroy spelen de hunger game en het boodschappenspel

Hanne en Leroy worden door Big Brother naar de voorraadkamer geroepen. Daar vinden de twee twee stapeltjes sportkleding op een pilaar. Kristof denkt dat zij alleen het spel moeten spelen. Big Brother vertelt dat Hanne en Leroy de hunger  game én het boodschappenspel spelen. Jullie hebben tien minuten en daarna moeten jullie naar de tuin. Niet lang daarna zien we de bewoners in de tuin stappen, er hangen een soort flessen met vloeistof erin. Salar merkt op dat dit een hele zware is. In Australië bleef er een vrouw vier uur staan. Daarna springt het beeld op het Big Brother logo omdat de bewoners uitleg krijgen. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Hanne en Leroy op een pilaar staan en houden inderdaad de flessen dicht. De twee verdienen per minuut geld, dit is €1,- per minuut. Diegene die het langste blijft staan krijgt zijn koffer. De rest van de groep blijft de nieuwelingen aanmoedigen. De opdracht gaat dus wel even duren. We komen snel terug met meer nieuws zodra er verdere ontwikkelingen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. mirian at 09:41

  Deze zijn net in big brother en 1 ervan krijgt zijn koffer al terug. Volgens mij heeft de rest die al vanaf het begin en het langst er in zitten ook recht op hun koffer vind ik.

 2. Hans S at 09:47

  Wat is Grace een druk persoon zeg daar zou ik het nog geen minuut mee hebben uitgehouden.
  Nu ook weer op de livestreams , ik ga maar weg maar ze is nu op 2 streams dus maar weg geklikt.

 3. Marjo at 10:22

  Helemaal eerlijk is het niet, want Hanne hoeft haar arm veel minder te strekken dan Leroy doordat zij door het blok langer is geworden dan Leroy. Hier door zal ze het vele male makkelijker hebben.

  • rino at 15:05

   Als je goed kijkt,is Leroy zijn arm ook gebogen. Kan je ook zeggen dat Leroy’s armen sterker zijn,zo kan je bezig blijven he.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *