Home » Huismeester Nouchine doet boodschappen en koopt de immuniteitspin

Huismeester Nouchine doet boodschappen en koopt de immuniteitspin

Door BigBrotherNederland

Nouchine is huismeester, of zoals Big Brother het noemt: Little brother. Ze mag boodschappen doen van het bij elkaar verdiende boodschappengeld. Big Brother laat weten dat het tijd is voor boodschappen en Kristof  geeft nog een aantal laatste instructies.  Peter en Dimitri luisteren ondertussen bij de deur om te achterhalen wat er allemaal gebeurd. In de mini mall staan waarschijnlijk afgedekte plastic potten en dozen. Nouchine moet proberen te raden wat er in zit, bijvoorbeeld door te rammelen, en op basis daarvan haar inkopen doen. Uiteindelijk komt ze weer naar de woonkamer waar Nouchine door de rest opgewacht word. Ze weet niet wat ze gekocht heeft. Het is onder andere tofu hagelslag, frikadellen, snoep. Ook heeft ze een immuniteitspin gekocht. Ze moet over 2 uur in de dagboekkamer vertellen aan wie ze deze schenkt aangezien ze zelf al immuniteit heeft gekregen. De groep klapt voor Nouchine. En Nouchine gaat bedenken wat de beste manier is om de immuniteitspin te geven. Het lijkt erop dat ze deze aan Salar of Nawel wil geven. Ze heeft hier eerder een “pact” mee gesloten. Nawel maakt het niet uit en Salar stelt een loting voor.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Lindz 17 januari 2022 - 14:50

Weeral die Kristof die zich moet moeien
Wat een baas!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page