Home » De bewoners krijgen een mysterieuze vogel opdracht en Amy spreekt Salar aan op tactische gesprekken

De bewoners krijgen een mysterieuze vogel opdracht en Amy spreekt Salar aan op tactische gesprekken

Door BigBrotherNederland

Tobias heeft afgelopen avond een opdracht gekregen toen hij op de rode knop drukte. Hij moest veertien bedden in zijn eentje verschonen. Hier heeft hij ongeveer 2 uur over gedaan. Een set beddengoed is niet goudkleurig of zilvergrijs maar is wit en heeft vogels erop, dit zit op het bed van Kristof. Waarom dat is, wordt nog niet duidelijk. Als Tobias klaar is krijgt word hij hartelijk bedankt door zijn medebewoners.

Vogels in het huis & Amy spreekt Salar aan

Big Brother wekt de bewoners hij zegt: goedemorgen bewoners, pluk de dag! En zoals ik altijd zeg beter een vogel in de hand dan tien in de lucht. De bewoners vragen af wat deze boodschap precies betekend. Uiteindelijk zegt Big Brother het nog een keer. Pluk de dag, en zoals ik altijd zeg beter een vogel in de hand dan tien in de lucht. De bewoners gaan van hun kamers af en overal in het huis staan vogels op verschillende plekken. De bewoners weten nog altijd niet wat de bedoeling hiervan is. Je hoeft nog niets met de vogels te doen tot naderende instructies benadrukt Big Brother. De bewoners lopen een rondje en echt overal staan vogels, zelfs buiten in de tuin. De bewoners frissen zich op en wachten op verdere instructies.

In het Big Brother huis wordt volop gesproken over stemmen en het vormen van groepjes, zo ook afgelopen avond en vanmorgen. Amy is het helemaal zat en besluit Salar aan te spreken. Blijkbaar heeft Salar opgevangen dat er onder andere op hem gesproken is en heeft dit met Nouchine besproken in bed. Amy is hier achter gekomen en Nouchine vertelt wat er gebeurd is, hij zegt dat wij over hem aan het praten waren. We waren aan het praten over Tobias. Ik wilde eruit blijven maar dat gebeurd. Amy hoorde ook verschillende keren haar naam vallen. Ze loopt richting de slaapkamer en zegt tegen Salar, we zijn nog wel altijd mensen he. Je moet ons er ook zo naar behandelen. Wat is er dan vraagt Salar. En Amy antwoordt dat hij ook gewoon een keer sorry kan zeggen. Dat is echt niet fijn om zo wakker te worden. Wat is er dan vraagt Salar, wat heb ik gezegd dan? Je hebt gezegd dat als er genomineerd zou worden, dat ik dat zou zijn. Heb ik jou naam gezegd vraagt Salar. Ja! reageert Amy, alsjeblieft niet zo doen he, daar kan ik niet tegen! Wat is het probleem dan vraagt Salar. Niks maar je moet dat niet doen waar wij bij zitten gaat Amy verder. Dat is niet fijn, bespreek je tactische dingen dan daar. Dat is niet fijn om zo wakker te worden. Wij zijn daar allebei niet goed van, doelend op Nawel en zichzelf. Ik snap dat je daar niet blij mee bent zegt Salar dan. Ik begon ermee dat zij (Nouchine) apart deed tegen mij en toen is dat ter sprake gekomen. Dat het door mij kwam voegt Amy eraan toe. Nee ik heb gezegd jullie waren aan het praten in de badkamer, ik kom erbij en jullie (Peter, Amy, Nouchine en Nawel) waren ineens stil. Amy weet er niets van. Dat is het enige en dat Nouchine na haar beslissing een beetje raar tegenover mij deed. En als er een nominatie zou zijn ik waarschijnlijk op jullie twee (Nawel, Amy) zou gaan. Alle jongens heb je ook gezegd reageert Amy. Ik minstens benadrukt Salar. Amy zegt dat dat niet uitmaakt maar bespreek dat dan niet als wij in de kamer liggen. Dat is gewoon respect denk ik. Nou oke zegt Salar, dan doe ik dat niet. Amy zegt dat ze gewoon vriendelijk met elkaar wil omgaan maar hij dat niet doet. Wat vraagt Salar verbaasd en gaat Amy achterna, Nawel houdt hem tegen. Uiteindelijk spreken Tobias en Amy er ook over. Tobias benadrukt dat hij niet met tactiek bezig is. En Amy verzekert dat Tobias moet opletten in het huis, ik weet ook wat er in de buitenwereld speelt voegt ze eraan toe.

Uiteindelijk word duidelijk wat de bewoners moeten doen, na een Big Brother logo in beeld hebben we de instructie niet kunnen volgen. Alle bewoners moeten de vogels tellen. Dit moeten ze binnen 4 uur doen, als ze dicht genoeg bij het juiste aantal zitten winnen ze iets, wat is vooralsnog niet duidelijk. De bewoners besluiten zich op te splitsen in groepjes, en willen zones maken, daarna tellen ze, schrijven het op, en willen daarna alles nog eens controleren.

Amy spreekt Salar aan

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.7]

Ook interessant:

12 Reacties

Marjo 18 januari 2022 - 09:19

Jammer dat Amy zoveel moet klagen en huilen en denken dat iedereen tegen haar is. Meestal zegt dit meer over de persoon zelf dan over de anderen.
Persoonlijk vind ik dat Amy erg aan het stoken is terwijl zij dat juist denkt van de anderen.
Van mij mag ze snel weer naar huis

Beantwoord
Els 18 januari 2022 - 11:05

ben het met je eens, zij probeert zelf bij iedereen in n goed blaadje te komen door bij iedereen te stoken over anderen
verder vind ik dat BB wel eens mag ingrijpen op dat gefluister onder elkaar, zelfs met een oordopjes kan je er niks van breien, vorig jaar werd daar direct op ingegrepen maar nu vinden ze alles maar goed

Beantwoord
irina 18 januari 2022 - 09:20

Goed gezegd Amy hopelijk valt Salar nu door de mand .

Beantwoord
Ruud 18 januari 2022 - 09:21

Nawar eruit, die is zo vals als de pest

Beantwoord
Sjoerd 18 januari 2022 - 10:02

Nawel heeft immuniteit (gisteren gekregen van Nouchine) dus die zal er in principe niet uit gaan deze week (tenzij ze haar pin zou verliezen). Tot nu toe hebben immuniteit: Julio, Hanne, Nouchine, Nawel. Leroy had ook immuniteit, maar is deze gisteren kwijt geraakt toen hij de hunger game verloor van Hanne.

Beantwoord
chris 18 januari 2022 - 10:08

Salar is gemeen en dat zegt meer over hem als van Amy.Ik snap dat je dan moet huilen als je elke keer aan gepakt word. Hoop dat salar zaterdag naar huis ga.Dan zal het stikken gezellige worden voor Amy.

Beantwoord
Monika 18 januari 2022 - 18:36

Ben ik mee eens. Ik vind hem een nare man worden.

Beantwoord
Tinne 18 januari 2022 - 10:23

Nog een geluk dat Kristof die opdracht in goede banen lijd, of ze tellen allemaal zomaar in het rond, altijd op Kristof hier bezig maar niemand in het huis die het inniatief neemt en dan…… Ja Kristof is brutaal dan, toch 1 die hersenen heeft

Beantwoord
Els 18 januari 2022 - 11:02

of hij hersenen heeft weet ik niet maar het is wel een opdringerig dominant figuur, die een ander niets gunt

Beantwoord
Peetjuhh 18 januari 2022 - 15:21

Klopt els, hij is te aanwezig en zeer dominant.
Bepaald momenteel alles en iedereen.
En owee als iemand ’n keus maakt die hem niet zint…..
Die mag er van mij uit, samen met Eva die helemaal niks toevoegd.

Beantwoord
Marjo 18 januari 2022 - 16:15

nou daar ben ik het niet mee eens Kristof is voor het spel bezig , hij maakt er tenminste toch nog iets van. Anders was het wel een heel saai programma met veel gefluister wat je niet kunt volgen.
Ik mag hem wel

Beantwoord
carina beckers 18 januari 2022 - 12:51

Juist Els heel achterbaks figuur en wat Amy gehoord heeft is juist Christopher en nawel hebben dat samen besproken en die 2 ander zijn maar meelopers

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page