De rode knop zorgt voor een twist tijdens de mysterieuze vogel opdracht

De rode knop zorgt voor een twist tijdens de mysterieuze vogel opdracht

De bewoners zijn druk bezig met de mysterieuze vogelopdracht. Uiteindelijk hebben ze ervoor gekozen in groepjes te werken, in bepaalde zones om het zo overzichtelijk mogelijk te maken. Uiteindelijk komen de bewoners op 1599 na meerdere keren tellen. Niet lang daarna zien we Grace emotioneel, in de buitenwereld speelt iets waar ze vaak aan moet denken. Ze wil er liever niet over praten en gaat later vandaag met een psycholoog over praten. Tobias en Kristof troosten haar, het lijkt wat op te luchten. Dan horen we het geluid van de rode knop, Peter stond het dichtste bij en drukt er dan ook op. Ik wist het roept Peter blij. Peter jij was de eerste zegt Big Brother dan. Jij mag nu de voorraadkamer openen! Peter loopt naar de voorraadkamer er staat een printer, die papier uitspuugt. Die is nog aan het uitprinten merkt Peter op. Het gaat om papier met nog meer vogels erop. De blaadjes worden verzameld, en het is tijd om nog meer te tellen!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. M at 11:18

  Het zou mooi zijn als de deelnemers vaker door elkaar gehaald worden qua slaapkamer. Dat voorkomt dat groepjes teveel naar elkaar trekken. Lijkt me leuker

  • Sjoerd at 12:45

   Zo lang de bewoners niet of nauwelijks zelf mogen nomineren, maken bondjes geen enkele kans van slagen. Tot op heden is dat het grote verschil met vorig seizoen en hoewel ze er nu wel veel over praten, hebben ze vooralsnog nauwelijks invloed gehad op de nominaties en dat mag van mij zo blijven.

 2. A at 13:01

  Goed idee om af en toe de bewoners van slaapkamer te veranderen! Wellicht een week een dames- en herenslaapkamer? Geeft hele andere gesprekken. Om de beurt een slaapkamer later kiezen afhankelijk van de uitslag van een spel is ook een verrassend idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *