Home » Tactische gesprekken zorgen voor emotie, volgens Dimitri speelt Amy hier een grote rol in

Tactische gesprekken zorgen voor emotie, volgens Dimitri speelt Amy hier een grote rol in

Door BigBrotherNederland

Het is een dag van vogels tellen maar ook van tactiek gesprekken. Amy heeft eerder vandaag Salar geconfronteerd met de tactische gesprekken die hij gevoerd heeft met Nouchine. Ze hoorde haar naam vallen en dat vond ze niet kunnen, zeker niet omdat ze erbij was. Salar heeft dit weer aan Kristof, Tobias en Dimitri vertelt. En zij hebben daar ook weer hun mening over. Uiteindelijk gaat Amy buiten bij de rode knop zitten en Leroy komt erbij zitten. Het gaat over Salar, Amy vind dat hij echt vies bezig is. En vertelt dat er ook een tactische bespreking geweest is met de mannen (Tobias, Kristof, Dimitri en Salar). Dit heeft ze van Tobias gehoord. “En vertelt daarna dat ze Leroy als grootste bedreiging ziet. Ze stemmen op mij omdat ik bijna niks van buiten heb gedeeld legt ze verder uit. Daarnaast zou Salar Amy ook eng vinden omdat ze zo snel Nawel, Peter en Nouchine naar zich toe getrokken heeft. En is ervan overtuigt dat ze volgende week genomineerd word.

Tobias en Salar zitten ondertussen ook buiten te kletsen. De twee hebben het over Amy en wie nu haar maatjes in het huis zijn. Volgens Salar zijn dit Nawel, Nouchine en Peter. Salar vindt Nawel niet stabiel. Tobias reageert dat Peter met iedereen goed gaat, hij dit ook goed doet en ook een sterke tactiek is. Dan zien de twee Kristof richting Amy en Leroy lopen. Tobias wil wel aansluiten maar Salar lijkt dat niet te durven hij gaat naar binnen. Dan gaat het gesprek weer over de band tussen Salar en Amy. Amy vertelt weer dat ze hem aangesproken heeft. En wat ze van haar aankomst in het huis vond, ze voelde zich op een gegeven moment niet geliefd. Volgens Kristof is dat niet zo en denkt dat ze hier veel te veel over nadenkt. Dan gaat het weer over stemmen, Amy geeft aan dat er gezegd is dat iedereen op haar stemt. Tobias benadrukt dat hij zijn keuze nog niet gemaakt heeft en Kristof geeft ook geen bevestiging op het stemmen, het zou een gerucht zijn. Uiteindelijk gaan Kristof, Salar en Tobias kort met elkaar in gesprek. Kristof en Tobias vertellen nu dat Amy vertelt dat de mannen niet op haar gaan stemmen. Salar weet niet wat hij hoort maar vind het wel een slimme en tactische zet. Als iedereen dat denkt dan gaan ze sowieso niet op Amy stemmen.

Huismeester Nouchine heeft het er moeilijk mee. Ze heeft het gevoel alsof ze tussen Amy en Salar staat. Eveline biedt haar troost. Ook Nawel is erbij. Ik weet me nu ook niet goed hoe te gedragen bij hem. Ik heb gezegd dat ik ook goed ben met Amy en Eveline voegt ze eraan toe. Voor mij sta je nergens tussen, ik vertrouw je gewoon benadrukt Nawel. Ik vind het vreemd dat dit van een man komt. Ik kan dat zo moeilijk een plek geven.We hebben onderling gezegd dat we een aantal spelers die tot het einde moeten komen. Tobias, Kristof, Salar, Nouchine Jij (Vera), Grace en ik (Dimitri) en Peter. Maar Julio is ook een hele sterke speler. Dimitri denkt dat als er 10 bewoners zijn, de game on is en vrienden zijn gedaan is…

Ook Dimitri spreekt er kort met Vera over. Dimitri vindt Amy een stoker in de groep. Vera vind het ook een bijzonder typje. Ik ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Je moet oppassen zegt Dimitri. Kristof hoorde een beetje wat Amy zei, het is vijf tegen vijf. En dat Salar de kant nog niet wist en dat ze dacht dat er een groep tegen haar zou zijn. Maar wij maken geen groepen, maar ze zorgt er nu wel voor dat er groepen gemaakt worden. Nu zie je dat er bij de een de ander weggaat. We waren zo’n hechte groep. Dus nu hebben wij gezegd dat zij de eerste is die weg moet gaan. Dan is de groep terug close en zijn we weer gelijk en samen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.4]

Ook interessant:

3 Reacties

Tam 18 januari 2022 - 15:59

Amy denkt teveel na erover,misschien moet ik maar in het huis gaan komen om de boel te sussen.

Beantwoord
Renata 18 januari 2022 - 19:08

Amy, onze nieuwe drama queen, zucht. Ze verstoort de hele groep met dat gestook. Ik hoop dat ze er inderdaad snel uit is. Maar ja, ze schijnt er in Belgie om bekend te staan dat ze drama maakt, ze is natuurlijk niet voor niets in Big Brother toegelaten……

Beantwoord
Evo 18 januari 2022 - 23:13

Amy was geen probleem totdat ze zichzelf HET probleem maakte, en best snel ook nog.. Ik verwacht dat de kijker haar ook door heeft en dat zij zelf er haar eigen “self fulfilling prophecy” van heeft gemaakt. Alla Kitty, maar dan anders. En binnen een week ook nog.. We gaan het zien. Mijn stem heeft ze iig niet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page