Dimitri drukt op de rode knop en mag bepalen welke bewoner zijn koffer terugkrijgt

Dimitri drukt op de rode knop en mag bepalen welke bewoner zijn koffer terugkrijgt

Dimitri heeft op de rode knop gedrukt. De groep word bij elkaar geroepen en hij neemt het woord. Ik heb op de knop gedrukt en Big Brother heeft mij voor een keuze gezet. Ik had verschillende keuzes wat het er niet gemakkelijk op maakt. Ik weet dat mensen mij het gaan kwalijk nemen. Zeker de mensen die dat waarschijnlijk verwachten. Ik had ook voor mijzelf kunnen kiezen, dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. En ik heb gekozen dat Nouchine haar koffer terug krijgt. De groep klapt en Nouchine staat op om Dimitri een knuffel te geven. Ze hebben mij ook gevraagd waarom ik niet voor Tobias of Vera gekozen heb gaat Dimitri verder. Tobias heeft weinig kleren en Vera zou erg voor de hand liggend zijn. Voor mij eigen kiezen was ook een ding geweest maar ja omdat ik denk dat ik er toch op sta heeft het toch geen nut. Daarom geef ik het aan Nouch omdat ze het ook graag wilde. Ik zou sowieso mijzelf niet pakken maar dat waren mijn opties eindigt hij.

Daarna neemt Dimitri Vera nog even apart en legt zijn keuze nogmaals uit. Het is gewoon omdat het voor de hand liggend is. Vera antwoordt dat ze het snapt. Ben je niet boos vraagt Dimitri. Tuurlijk niet zegt Vera en geeft hem een knuffel. Je bent teleurgesteld, maar Vera ontkent het. Iedereen wil zijn koffer, het is logisch dat je denkt jammer. Maar ik snap het. Ik vind het echt niet erg hoor. Het is een stomme keuze, je mag maar één iemand kiezen. No stress!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.5]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
  • Jongen at 23:25

   Hij kiest nouchine omdat hij haar keihard gewetst heeft en hij nu probeert om weer op een goed blaadje te staan bij haar , zieltjes winnen noemen ze dat , dimitri is alleen maar met het spel bezig , hij moet en zal winnen nou ik hoop van niet , wat een manipulator

 1. Hans S at 10:01

  Dimitri is gewoon een jongen die niet kan communiceren met andere zeg maar mensenschuw , als Ik wat gehad had met Vera daar in het huis zou ik altijd voor Vera hebben gekozen wat de andere in dat huis ook zeg of denkt.
  Maar Dimitri durf de confrontatie niet aan dan zit je niet goed in dat Big Brother huis.

 2. Sjoerd at 11:50

  Is dit echt een vrije keuze geweest of het gevolg van de stemming die we als kijken konden/kunnen doen om te bepalen wie wij graag de koffer willen geven? Wel apart dat hij niet voor Vera kiest en ik weet zeker dat ze hier emotioneel van gaat zijn.

  • Hans S at 12:19

   Je heb gelijk ik had voor Vera gekozen op de site wie de koffer terug mag hebben maar zie daar niks van terug.
   Dimitri drukt op de rode knop en hij mag bepalen wie de koffer terug krijg hoef ik ook nooit meer te stemmen.

 3. Jacques V at 13:42

  Ik gunde het Vera, ze kan best een opkikkertje gebruiken nu de relatie met Dimi niet wil vlotten. Dat gespierd potlood is niet echt geïnteresseerd in Vera, misbruikt haar om zo langer in het spel te kunnen blijven. Jammer, Vera verdient echt wel beter.

 4. gerard at 14:18

  de mensen die op de slaap kamer zitten die moeten er is uit die Nawel zit de hellen dag op de kamer ik vind het niet kunnen maar daar word niets over gezegd ik wil er ook wel in zo om de hellen dag daar te zitten maar bb doe er iets aan

 5. Jongen at 22:24

  Vera zou haar ogen moeten open doen , dimi is haar aan het gebruiken hij is alleen maar bezig met het spel en met zijn vriendjes tot het laatste over te blijven , daarna dumpt hij haar , en hij manipileert haar ook door te zeggen pas op voor amy slechte vrouw blah blah blah je ziet aan vera dat zij vanalles denkt maar niks durft te zeggen , pijnlijk om te zien als vera mijn dochter was ik haalde ze uit dat huis , wat een domme uiteg ook over die koffer en weer zegt vera dat ze niet boos is , zeg toch eens iets , open je mond je gaat niks leren in dat huis als je blijft zwijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *