Home » De bewoners krijgen een feestje van Big Brother

De bewoners krijgen een feestje van Big Brother

Door BigBrotherNederland

De bewoners verwachten vandaag een feestje na eerdere opdrachten door de rode knop. Die aanname lijkt te kloppen! Na het eten gaat iedereen zich klaarmaken voor een eventueel feestje wat komen gaat. De mooiste kleding komt tevoorschijn en word uitgeleend aan de bewoners die nog geen koffer hebben. Zo zien we Tobias ook wat uitlenen, aangezien hij eerder vandaag zijn koffer kreeg. Uiteindelijk wordt bevestigd door Big Brother dat er echt een feestje komt. Op het beeldscherm in de woonkamer komt te staan: “Maak jullie klaar voor een feestje!”. De bewoners zijn door het dolle heen. En dan is het wachten op de start, dat duurt wel even maar uiteindelijk laat Big Brother een geluid horen en zegt: bewoners, het is dag 21 van mijn experiment. Tijd voor een feestje! Het duurt één uur en begint nu. De bewoners vinden dat wel wat kort en Big Brother laat weten dat de voorraadkamer geopend is. Enthousiast rennen de bewoners erheen en komen met het verdiende chips en champagne naar de keuken. De kamer word dans klaar gemaakt en het feestje start nadat er geproost is met champagne.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

4 Reacties

Maikel 20 januari 2022 - 19:50

Héél erg leuk voor de bewoners dat ze eindelijk een feestje hebben! Hebben ze zeker wel verdiend, en volgens mij waren ze er ook wel aan toe. Ziet er gezellig uit op de livestream!

Beantwoord
Evo 21 januari 2022 - 00:12

Werd ook wel een keer tijd want ik vind het allemaal maar erg karig tot nu toe hoor. Het lijkt wel alsof Big Brother de hand op de knip houd dit seizoen, met dat warme water, geen hot tub of sauna. Ook de voedselvoorziening vind ik echt heel erg mager. Leuk hoor dat ze hun eigen brood maken maar ze hebben echt bijna niks om erop te doen. Ook fatsoenlijke kruiden die ontbreken en de hele week een beetje hetzelfde eten. Lijkt meer op de eerste week Utopia ofzo op deze manier.

En het feestje vond ik ook allemaal maar magertjes. Het duurde te kort, de muziek stond VEEL te zacht en wat kregen ze nou aan drankjes? Vier flessen champagne en wat chips? Doe die mensen gewoon fatsoenlijk een krat bier en een paar flessen wijn en niet zo zuunig met de hapjes joh. Het is Big Brother, geen Expeditie Robinson+ oid.

Nee, dat was vorig seizoen echt VEEL beter geregeld en ook toen vond ik soms al een tikkie mager soms.

LETS GO !!

Beantwoord
Hans S 21 januari 2022 - 07:13

DE feestjes zijn ook wel heel dun gezaaid dit jaar.

Beantwoord
W. 22 januari 2022 - 11:09

Waarom een feestje. Ze doen de hele dag niks en de opdrachten mogen voor mij pittiger. Ze weten waar ze aan begonnen zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page