Home » Big Brother geeft Nouchine haar favoriete snack

Big Brother geeft Nouchine haar favoriete snack

Door BigBrotherNederland

De ochtend van deze nieuwe dag in Big Brother is alweer bijna voorbij. Leroy is als eerste wakker en besluit de tafel alvast te gaan dekken. Er ligt een brief van Big Brother op tafel over het schoonmaken van de bank en instructies daarvoor. Grace heeft afgelopen avond, als grap alle kasten dicht getaped. Tobias is erachter gekomen en gaat verhaal halen. Oh ik dacht dat je kwam knuffelen net als Hanne zegt Vera. Als je wilt knuffelen moet je het gewoon zeggen he antwoordt Tobias. Daarvoor hoef je niet mijn kast dicht te tapen. Nou, kom knuffelen dan zegt Grace die dan nog op bed ligt. Maar dan volgt een batterijwissel. Een paar minuten later volgt alsnog de knuffel. Daarna is het tijd voor ontbijt en niet veel later meldt Big Brother zich. Hij maakt bekend dat Nouchine haar favoriete snack krijgt. Nouchine mag dus naar de dagboekkamer komen, de reden dat zij dit krijgt is omdat de kijker dit eerder besloten heeft. Ze moet haar favoriete snack, friet, alleen nog wel even zelf klaarmaken. Daarna zien we Kristof die bezig is met een plannetje, hij wil Grace terugpakken en besluit haar make-up te verstoppen. Daarna zien we Amy emotioneel, ze ziet een regenboog en daardoor krijgt ze herinneringen aan haar oma, Eveline troost haar. Dan is het tijd voor een sport sessie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]

Ook interessant:

8 Reacties

Hans S 21 januari 2022 - 12:54

Nouchine krijg wel heel veel van Big Brother.

Beantwoord
Jeroen 21 januari 2022 - 14:40

Daar hebben de kijkers voor gestemd hoor

Beantwoord
Martine 21 januari 2022 - 19:36

Kijker beslist!

Beantwoord
Francien 22 januari 2022 - 08:16

Het zijn wel iedere keer de zelfde die beloond worden. De nieuwelingen krijgen geen schijn van kans
Het is net op Big brother dit keer alleen uit 2 hoofdrolspelers bestaat .

Nouchine en Christoff..

Jammer!!!

Beantwoord
Bart 21 januari 2022 - 16:27

de kijker beslist: wanneer?
Ik hoor dag regelmatig zeggen, maar de stemrondes die erbij zouden horen merk ik dan toch niet op.

Beantwoord
Hela 21 januari 2022 - 17:18

Ze verdiend t schatje van t huis, en dr lach geweldig zeker samen met salar heerlijk om naar te kijken en luisteren…ben alleen bang dat ze door de andere meiden in t huis zwaar genaaid wordt….

Beantwoord
Francien 22 januari 2022 - 08:16

Het zijn wel iedere keer de zelfde die beloond worden. De nieuwelingen krijgen geen schijn van kans
Het is net op Big brother dit keer alleen uit 2 hoofdrolspelers bestaat .

Nouchine en Christoff..

Jammer!!!

Beantwoord
Luud 22 januari 2022 - 11:06

Is toch begrijpelijk dat de mensen kiezen voor iemand die ze al kennen,als jij iemand 100 euro mag geven kies je toch ook voor iemand die je kent en geen vreemde.Ik vindt dit normaal. Voor de kijker is het precies het zelfde,de nieuwe beginnen altijd met een achterstand als er een stemming komt . Dat hoort bij het spel en dat moet je weten als je aan dit spel meedoet,dus proberen op een leuke manier opvallen en zieltjes winnen.Maar niet ten koste van iemand anders dat hebben de kijkers zo door,en dan kost het je stemmen.Net als in het normale leven toch?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page