Big Brother geeft Nouchine haar favoriete snack

Big Brother geeft Nouchine haar favoriete snack

De ochtend van deze nieuwe dag in Big Brother is alweer bijna voorbij. Leroy is als eerste wakker en besluit de tafel alvast te gaan dekken. Er ligt een brief van Big Brother op tafel over het schoonmaken van de bank en instructies daarvoor. Grace heeft afgelopen avond, als grap alle kasten dicht getaped. Tobias is erachter gekomen en gaat verhaal halen. Oh ik dacht dat je kwam knuffelen net als Hanne zegt Vera. Als je wilt knuffelen moet je het gewoon zeggen he antwoordt Tobias. Daarvoor hoef je niet mijn kast dicht te tapen. Nou, kom knuffelen dan zegt Grace die dan nog op bed ligt. Maar dan volgt een batterijwissel. Een paar minuten later volgt alsnog de knuffel. Daarna is het tijd voor ontbijt en niet veel later meldt Big Brother zich. Hij maakt bekend dat Nouchine haar favoriete snack krijgt. Nouchine mag dus naar de dagboekkamer komen, de reden dat zij dit krijgt is omdat de kijker dit eerder besloten heeft. Ze moet haar favoriete snack, friet, alleen nog wel even zelf klaarmaken. Daarna zien we Kristof die bezig is met een plannetje, hij wil Grace terugpakken en besluit haar make-up te verstoppen. Daarna zien we Amy emotioneel, ze ziet een regenboog en daardoor krijgt ze herinneringen aan haar oma, Eveline troost haar. Dan is het tijd voor een sport sessie.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Bart at 16:27

  de kijker beslist: wanneer?
  Ik hoor dag regelmatig zeggen, maar de stemrondes die erbij zouden horen merk ik dan toch niet op.

 2. Hela at 17:18

  Ze verdiend t schatje van t huis, en dr lach geweldig zeker samen met salar heerlijk om naar te kijken en luisteren…ben alleen bang dat ze door de andere meiden in t huis zwaar genaaid wordt….

 3. Francien at 08:16

  Het zijn wel iedere keer de zelfde die beloond worden. De nieuwelingen krijgen geen schijn van kans
  Het is net op Big brother dit keer alleen uit 2 hoofdrolspelers bestaat .

  Nouchine en Christoff..

  Jammer!!!

 4. Luud at 11:06

  Is toch begrijpelijk dat de mensen kiezen voor iemand die ze al kennen,als jij iemand 100 euro mag geven kies je toch ook voor iemand die je kent en geen vreemde.Ik vindt dit normaal. Voor de kijker is het precies het zelfde,de nieuwe beginnen altijd met een achterstand als er een stemming komt . Dat hoort bij het spel en dat moet je weten als je aan dit spel meedoet,dus proberen op een leuke manier opvallen en zieltjes winnen.Maar niet ten koste van iemand anders dat hebben de kijkers zo door,en dan kost het je stemmen.Net als in het normale leven toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *