Jason en Michelangelo mogen samen in de secret room een spel spelen

Jason en Michelangelo mogen samen in de secret room een spel spelen

Een nieuwe dag is aangebroken in het huis en Big Brother heeft een mededeling voor de bewoners. Als ze op de bank zitten verschijnt de tekst de kijker heeft beslist. Daarna wordt er afgeteld en verschijnen de foto’s van Jason en Michelangelo. De bewoners vragen zich af wat dat moet betekenen. Nominatie? Een spel spelen? Of de time game? Big Brother neemt daarna het woord. Beste bewoners, zoals jullie hebben gelezen heb ik de kijker gevraagd wie er naar de secret room mag. De kijker kwam met twee namen. Dus Jason en Michelangelo zal ik later vandaag oproepen en mogen dan samen verschijnen in mijn secret room. Om daar samen een spel te spelen. De dresscode voor de secret room luid: geen badjas. Duidelijk antwoordt Jason. Michelangelo vindt het gaaf dat ze met zijn tweeën mogen. Er volgt een applaus en Jason en Michelangelo krijgen felicitaties. Het is nu afwachten op wat ze gaan kiezen in de secret room. Uiteraard komen we daar nog op terug. Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.6]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *