Home » Leroy heeft een goed gesprek met Peter en de deuren van het huis moeten op slot, wat gaat er gebeuren?!

Leroy heeft een goed gesprek met Peter en de deuren van het huis moeten op slot, wat gaat er gebeuren?!

Door BigBrotherNederland

Na het gesprek tussen Leroy en Amy gaat de ochtend rustig voorbij. Uiteindelijk moesten de bewoners de deuren op slot doen, de reden is onbekend. De bewoners vinden het maar raar. Salar weet zeker dat er iets gaat gebeuren. Vera denkt dat het misschien voor de veiligheid is… Er word volop over gespeculeerd. Er word zelfs over nieuwe bewoners gesproken. Dat de deuren dicht moeten zodat de bewoners buiten geen auto’s en deuren kunnen horen. Nouchine moet vervolgens naar de dagboekkamer komen, blijft hier lang zitten en de reden hiervoor is niet helemaal duidelijk. Verder zien we een aantal bewoners in de keuken bezig, dit keer zijn de vrouwen aan de beurt. Er staan hapjes, tapas op het menu. Her en der word er verder wat gekletst. Genomineerde Leroy laat aan Amy en Julio weten dat hij het gevoel heeft dat hij vanavond Big Brother moet verlaten.

Later zien we Leroy een gesprek aanknopen met Peter. Eerder had Leroy de tafel gedekt en Peter had hier op een bepaalde manier op gereageerd. Leroy vond dat niet fijn en besluit het gesprek met hem aan te gaan. Leroy vertelt nogmaals waar hij tegenaan loopt. Ik had gisterochtend de tafel gedekt en toen zei je van die kopjes zijn te groot. Toen dacht ik bordjes, alles afgeruimd weet je wel, de borden waren ook niet goed en dat raakte mij toen. Oh dat was zeker niet mijn bedoeling reageert Peter. Gisteren lag ik op bed en een paar dames voelde aan dat er iets was, en ik wil helemaal niet roddelen of zo, en ik vertelde dat ik goed wilde doen en wat er gebeurd is. Ik snap jou wel maar ik wilde goed doen en jij wilde natuurlijk met de afwas rekening wilde houden. Peter herhaald dat het niet zijn bedoeling was en Leroy vertelt verder dat hij na het feestje de tafel wilde dekken. Peter laat weten dat hij misschien niet op de juiste manier gezegd heeft. Ik kon gisteren mijn hart gewoon even hierover luchten gaat Leroy verder. Maar ik wil niet dat het een big issue gaat worden. Ik heb misschien anders verwoord dan dat ik bedoeld had concludeert Peter. Ik dacht ik ga even het gesprek aan vervolgd Leroy. Niet dat je het van anderen zou horen. Peter antwoord dat het voor hem echt uit de lucht komt vallen. Peter biedt nogmaals zijn excuses aan en laat weten dat hij absoluut niet bazig over wil komen. En vindt het fijn dat Leroy het gesprek erover aangaat. Verder laat hij weten Leroy een toffe gast te vinden. Het gesprek word afgesloten met een hand.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.2]

Ook interessant:

2 Reacties

Irina 22 januari 2022 - 16:13

Peter en leroy zíjn TOP.

Beantwoord
Leeke 22 januari 2022 - 18:05

Peter en leroy samen een goed gesprek. Je ziet hier vriendschap ontstaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page