Home » De bewoners doen een house versus house game op hoogte

De bewoners doen een house versus house game op hoogte

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat van zich horen, hij spreekt iedereen aan. Bewoners, het is tijd voor de tweede house versus house game. Team goud, het volgende spel word opnieuw gespeeld met zes bewoners per kant. Jullie zijn met zeven dus bepaal opnieuw wie er deze keer niet meedoet. Nouchine doet niet mee. De bewoners moeten naar de tuin komen. Buiten hangen een aantal touwen. De uitleg missen we en we krijgen de tekst “we zijn zo terug” in beeld. Uit de verhalen word duidelijk dat er gewicht omhoog gehouden moet worden. Big Brother vraagt wat de rol van de bewoners in het groene team gaan zijn. Eveline zegt dat Nawel en Vera gaan hangen. Team goud kiest voor Hanne en Grace die gaan hangen. De vrouwen die gaan hangen krijgen een tuigje om en Nawel ervaart wel wat stress omdat ze hoogtevrees heeft. Maar ze wil het doen voor de groep. Dan roept Big Brother dat iedereen naar de tuin mag komen. Op dat moment krijgen we wederom de melding in beeld “We zijn zo terug…” Het spel zit erop en de bewoners van het gouden team hebben gewonnen. Ze komend juichend binnen en halen een BBQ en vlees op in hun “voorraadkamer”. En daar zijn ze maar wat blij mee. Waarschijnlijk is er ook geld verdient voor de prijzenpot. Daar spreken de bewoners over, hoeveel dit is is onbekend…

In het groene team zijn ze wat minder blij, de onderlinge sfeer is daar ook wat minder. Kristof en Nawel spreken kort over het spel. Als je enkel met je armen mag trekken dan weet je dat het moeilijk word he zegt Kristof tegen Nawel. Het is ook gewicht in de lucht, Hanne weegt bijna niets he. Peter is wat stil kijkt wat terneergeslagen en Vera en Eveline denken dat er nog meer spellen volgen. We kunnen nog winnen benadrukt Vera. Peter praat met Eveline. Volgens haar kan het niet alleen maar kracht zijn. Die 2-0 moet niet in je hoofd gaan zitten benadrukt Eveline. Er kan nog veel gebeuren. Gisteren was gewoon puur geluk. Ik wist al dat het niet ging lukken zucht Peter wat emotioneel. Bij het proefrondje wist je het eigenlijk al reageert Eveline. Het einde kwam gewoon hard aan zegt Peter. We moeten toch iets halen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.1]

Ook interessant:

9 Reacties

Cynthia 25 januari 2022 - 11:29

De teams zijn niet eerlijk verdeeld, hierdoor krijg je gewoon nooit een eerlijke strijd tussen de twee kanten. Typisch weer big brother iets willen organiseren maar het weer niet goed kunnen doen. De lol om te kijken begint er bij mij nu al vanaf te gaan. Ook de live streams zijn niet 24/7 die staan best vaak uit of maar 1 stream aan.

Beantwoord
E.mulder 25 januari 2022 - 12:12

De teams zijn zeker niet eerlijk verdeeld het groen team is een stuk zwakker als het andere team ,ik kijk ook al niet zo veel meer omdat het in mijn ogen niet live is en de kijkers ook niet zelf van camera verwisselen kunnen het is op deze manier een waardeloos programma

Beantwoord
Sjoerd 25 januari 2022 - 13:02

Het lijkt er meer en meer op dat team Salar dit moet gaan winnen, zodat hij verder kan met zijn strategie om mensen één voor één het huis uit te werken. En waarom is er niet beter over die spellen nagedacht? Ik bedoel, hoe groot was de kans bij dat spel met die bal, dat het iemand zou lukken de bal aan de andere kant op de grond te krijgen? Die muur is zo hoog, dan weet je dat de bal omhoog moet en weer omlaag komt en dan of uit gaat, of gevangen zal worden. Wie mocht beginnen, zou dus altijd winnen. Dan het touwtrekken dat totaal niet in verhouding was en vandaag weer een krachtspel. De groene kamer zal wel op het bord staan als geheel, of men mag alleen mensen van de groene kamer nomineren.

Beantwoord
Tiekje 25 januari 2022 - 11:43

wat een ver4schil met utopia dat ook op tv uitgezonden werdt, veel meer actie en spanningen , maae zeker ook leuker om naar te kijken, ik pas kijk al geen life streams meer en tv geet ook weinig plezier, bb is me tegen gevallen, en za=waar ook,

Beantwoord
carina beckers 25 januari 2022 - 12:15

Ja ik vind ook dat het niet eerlijk gaat in een slaapkamer vol spieren en andere slaapkamer vol vrouwen daar zijn maar anderhalve spieren

Beantwoord
Van de Vondel Marina 25 januari 2022 - 14:10

Het gaat inderdaad niet eerlijk . Het ligt er een beetje te dik optie moet winnen en wie zich steeds maar slechter moet voelen. Pff, is dit nog de moeite om te kijken. Ik vind het niet en ik ben niet de enige. En WIJ gingen zogezegd meer inbreng hebben!

Beantwoord
Coony van Strien 25 januari 2022 - 15:47

Big brother wordt er niet beter op. Kunnen beter weer gaan overstappen naar Utopia 3

Beantwoord
Marja 25 januari 2022 - 16:25

Ik vind het ook oneerlijk verdeeld.
In het Gouden team zitten allemaal jonge gespierde honden en in het Groene team zitten oudere mannen en Kristof kan het ook niet allemaal alleen doen.
En ja, ik vond Utopia ook veel leuker om te zien. Daar moesten ze zelf bijvoorbeeld kleding verkopen via internet en deze opsturen. Verder hadden ze daar marktkramen om zelf gemaakte goederen te verkopen. Ik begrijp dat het met de pandemie niet mogelijk is maar een marktkraam mag wel. Alleen de kopers doseren.

Beantwoord
yvonne 25 januari 2022 - 20:48

nee het is niet eerlijk zo ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page