Home » Eveline en Nawel zijn helemaal klaar met het gedrag van Vera

Eveline en Nawel zijn helemaal klaar met het gedrag van Vera

Door BigBrotherNederland

Vera was gisteren emotioneel, ze voelt een mindere klik met haar medebewoners sinds het huis opgesplitst is. Eveline is in de dagboekkamer geweest en bespreekt dit met Nawel. Al snel word duidelijk dat het om het gedrag van Vera gaat.

Eveline zegt dat als er een weggehaald zou worden de sfeer een stuk anders kan worden. Dat is precies wat ik bedoel antwoordt Nawel. Ik heb het net wel aangegeven gaat Eveline verder. Dat je klaar bent vraagt Nawel. Eveline zegt ja en ze vroegen nog of ik het gesprek aan zou gaan en ik zei nee. Ik doe niet meer, ik heb het een paar keer geprobeerd en loop tegen een muur aan. Voor mij is het gewoon klaar. Je krijgt bij mij 2,3 kansen als je geluk hebt. En als het niet is dat is het niet. Het is prima maar dan moet je ook geen dingen meer aan mij vragen. Ze wil het niet volgens Nawel. Eveline is het daarmee eens, dat heb ik ook gezegd. Ze doet alsof maar ze wil niet merkt Nawel op. Ze is veel meer bezig met de andere kant gaat Eveline verder. En dan denk ik je moet het deze week gewoon met ons doen. Ja doe gewoon normaal, what the f*ck reageert Nawel. Hij zit aan de overkant en ze is helemaal blehh… Het is gewoon overdreven, sorry. Ik begrijp de liefde en alles, maar… kom. Je bent 2 weken bij elkaar of zo, bullsh*t. Maar Dimi is niet zo he merkt Eveline op. Hij doet gewoon zijn ding. Het gaat er gewoon om hoe ze zich opstelt zegt Nawel dan. En wat dat betekent voor ons. Want ze gedraagt zich alsof wij het haar niet leuk maken of haar niet willen maar dat is niet waar. Eveline reageert dat ze ook gezegd heeft dat ze proberen haar overal bij te betrekken maar ze wil niet. Ja dan zit ze echt zo en Nawel doet voor hoe Vera dan doet. Dat is echt een show benadrukt ze. Gisteren tijdens de sauna was voor Eveline de druppel, ze kwam erbij zitten en zei niets vertelt ze. We gaan het door haar zelf ook doen he, want wij willen het bespreken en het is irritant. Eveline is het daarmee eens maar gisteren toen ze zo deed hebben we ook gezegd dat ze het met ons moest doen toen ze aangaf dat ze met ons een mindere klik had. Dan is het voor mij gewoon af.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.7]

Ook interessant:

36 Reacties

Jordy 25 januari 2022 - 10:08

Liever Vera dan nawel en evelien hopelijk worden die 2 snel genomineerd!

Beantwoord
Martinus 25 januari 2022 - 13:30

Goed gezien wat een drama die twee

Beantwoord
Shelsey 25 januari 2022 - 17:30

Ja hopelijk zijn evelien en nawel en snel uit!

Beantwoord
anoniem 25 januari 2022 - 10:09

Nawel heeft geen recht van spreken en evelien ook niet .

Beantwoord
Van de Vondel Marina 25 januari 2022 - 10:59

Inderdaad, het zijn 2goei die het zeggen Namelijk heeft al 3 weken niks anders gedaan maar zal nu niet durven of kunnen want haar roddelmaatjes zijn er niet… ze zou anders zich ook wel terugtrekken in hare nest. Eveline is ook iet echt miss praatgraag of miss plezier. Logisch dat VERA z,ich slecht voelt. Met uitzondering van Kristof, en zelfs die verveelt zich steendood bij die droogstoppels, zit zij daar met een hoop bejaarden lijkt het wel. Of een groep gesprek analisten. Pff je zou voor minder., ik heb medelijden met Vera.
Bb doe hier iets aan

Beantwoord
Jack 26 januari 2022 - 16:05

Vera..? dit mag niet…haha
Gewoon je zelf blijven meid.
Blijven lachen ..en..?Gewoon knipoog geven….en dan denken……dat laat ik aan jou over….begrepen..Oké meid

Beantwoord
Douwe boersma 25 januari 2022 - 11:37

Ik hoop dat vera deze week genomineerd is kan ze er lekker uit zaterdag ik ben klaar met showtje van vera irritant glimlachje die ze heeft steeds ?

Beantwoord
Jack 25 januari 2022 - 10:15

Hoi.. wat een gedoe onderling.
Maak plezier….

Beantwoord
Jordy 25 januari 2022 - 10:21

Vera heeft niks verkeerd gezegd de meeste van haar vrienden zitten in het andere team dus logisch dat ze zich zo voelt is ook heel saai bij het groene team.

Beantwoord
Els 25 januari 2022 - 10:29

ik ben al vanaf dag 1 klaar met Vera

Beantwoord
Martinus 25 januari 2022 - 13:35

Dat heb ik nou met die vreemde Kristof

Beantwoord
Anita 25 januari 2022 - 10:31

Nawel doet nu precies wat ze van Peter niet kon waarderen……Als ze wat vind van Vera moet ze dat tegen Vera zeggen! Dat eiste ze ook van Peter!!

Beantwoord
Chelly 25 januari 2022 - 14:33

Mee eens,Anita.Vera doet wel wat in het huis.Schoonmaken,in de keuken snack maken voor de groep.Ze is de jongste daar en als er geen klik is kan je er niets aan doen.Haar beste maatjes zitten in de gouden kamer.

Beantwoord
Keetje 25 januari 2022 - 15:01

Precies. Dat us wat ik ook zo…

Beantwoord
pip 25 januari 2022 - 10:34

Vera heeft niets verkeerds gezegd maar haar houding spreekt boekdelen.Ze moet niet zielig doen, en het doen met waar ze nu zit zo simpel is het.

Beantwoord
Jolanda 26 januari 2022 - 11:31

je hebt helemaal gelijk. Nawel is volgens mij niet zo aardig. Maar goed ik zit niet in dat huis.

Beantwoord
Jack 25 januari 2022 - 10:35

Hoi… sommige doen niet normaal. Je moet je eigen blijven. En ook belangrijk…kleine problemen oplossen. Ik zelf hou helemaal Niet van dat achterbakse gedoe. Gewoon lekker kijken naar dit gedoe onder mekaar…
heerlijk..

Beantwoord
a.p 25 januari 2022 - 10:40

Iedere dag een spel en dus weer geen live streams…en ze hebben al zo weinig kijkers..

Beantwoord
jan 25 januari 2022 - 10:46

nawel en eveliken klagen altijd niks is goed bij hun alleen zy zijn zo goed

Beantwoord
AE 25 januari 2022 - 10:47

Wie liep er op hoge poten naar Peter ..juis Nawel over geouwehoer achter je rug…ze doet nu het zelfde de pot verwijt de ketel

Beantwoord
G 25 januari 2022 - 10:48

Vera je hebt nu de kans om ook de andere bewoners beter te leren kennen,
Ga dus niet zitten piepen ,jullie zijn net 3 weken in BB huis , zolang ken je Dimitri 3 weken, het is breakup week dus geen lichamelijk contact , maar je kan hem nog spreken door de muur , dus hou op met piepen en ga er voor of ga naar HUIS

Beantwoord
Jongen 26 januari 2022 - 19:08

Vera is helemaal niet de jongste , ze is 26 dus even oud als nawel , dkmi en tobias en nouchine is zelfs jonger
dud vera mag wel wat volwassener worden en er gewoon het beste van maken

Beantwoord
Keetje 25 januari 2022 - 11:01

Ik vraag me af of Nawel dit met Vera besproken heeft
Namelijk was zelf erg boos dat Peter haar niet aangesproken heeft op haar gedrag zoals haar gedrag in het huis.
Nu doet ze zelf exact hetzelfde…dit achter Vera haar rug om bespreken met Eveline..
Nawel zou beter moeten weten!

Beantwoord
Jongen 26 januari 2022 - 09:20

Vera is saai , ze is te zwak , ze kan geen diep gesprek voeren , ze heeft haar vriendje dimi en vriendin grace daarbij nodig , wat ga je dan de uitdaging aan om mee te doen? Je wilt toch groeien in dat huis ? Dimi heeft haar alleen nodig voor het spel ,ik erger me rot aan vera , hoe ze praat , hoe ze zich gedraagd , zou haar niet missen als ze weg is maar ja zij zal wel blijven want ze hoort bij ‘het kliekje ‘ van dimi salar en kristof , hopelijk blijven nawel en eveline ik vind dat iedereen ! Deze keer genomineerd moet zijn anders is het echt niet eerlijk en vera en dimi of salar of kristof eruit

Beantwoord
Paul 25 januari 2022 - 11:44

Ik zou ook vreselijk balen om met die 2 verschrikkelijke figuren verplicht om te moeten gaan. Nawel en Eveline zonderen zichzelf ook af van de rest, dus die hebben 0% recht van spreken.

Beantwoord
S 25 januari 2022 - 17:35

Ben er helemaal mee eens.

Beantwoord
Dutchie 25 januari 2022 - 11:46

Ik snap Vera heel goed. Er zit totaal geen sfeer en gezelligheid in het groene team. Die Nawel is de stookster in alle opzichten. Die wil Nouch in haar buurt omdat ze die goed kan beïnvloeden. Eveline is een einzelganger die moet eruit samen met Nawel.

Beantwoord
Chelly 26 januari 2022 - 06:07

Gelijk heb je Dutchie.Ik vind de stream van de gouden kamer boeiender om te kijken.Groene kamer is erg saai.BB er is weinig actie,niet inspirerend om lang via de streams te kijken

Beantwoord
jan 25 januari 2022 - 13:02

nawel stop met roddelen kan je echt niks anders dan

Beantwoord
Martinus 25 januari 2022 - 13:31

Goed gezien wat een drama die twee

Beantwoord
jan 25 januari 2022 - 14:26

big brother zegt dat nawel niet roddeld

Beantwoord
Ted 25 januari 2022 - 15:29

Die Vera is alleen maar nerveus over Dimi, heeft verder niks met Nawel en Eveline te maken. Dat ze vervolgens zegt dat ze een mindere klik heeft is eerder onhandig te noemen dan vervelend bedoeld.

Beantwoord
Desi 25 januari 2022 - 15:45

BB heeft met een doel verschillende mensen bij elkaar gezet met een reden, en 1 daarvan is om Vera en Dimi uit elkaar te halen en kijken hoe ze het er afbrengen. Men loopt hierboven vn af te geven op Nawel en Eveline, maar het gaat uiteindelijk om het gedrag van Vera en het artikel schrijft dat de dames het beiden meerdere keren hebben geprobeerd, maar het is trekken aan een dood paard en dat frustreert. Waarom zouden deze twee het daar niet over mogen hebben? Het is vooral Eveline die Nawel opzoekt om over haar frustratie met Vera te praten en Nawel gaat mee in dat gesprek. Dit heeft niets met Peter of iets in anders in het verleden te maken want het is hier en nu. Ik erger me ook aan Vera met haar kinderachtige verliefde gedrag. Dit is Big Brother (is watching you) en geen Married at first sight.!

Beantwoord
Hans S 25 januari 2022 - 16:57

Vera doet niks in het huis is mij al vaak opgevallen ze is ook niks aan saai persoon.

Beantwoord
Hans S 26 januari 2022 - 07:56

Ik kijk net weer de livestream en wie zit er weer vooruit te kijken en zeg niks Vera.

Beantwoord
Hans S 26 januari 2022 - 07:57

Moet zijn voor zich uit te kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page