Home » Big Brother maakt een einde aan de tape opdracht

Big Brother maakt een einde aan de tape opdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn nog altijd bezig met de house versus house waarbij Hanne en Nawel aan de muur vast geplakt zijn met tape. Het is wachten op diegene die als eerste de grond raakt. De winnaar krijgt uit de verhalen van de bewoners op te merken muziek. De rest van de bewoners zitten ook aan elkaar vast, ze zitten in een grote overall. Big Brother laat weten dat hij het fijn zou vinden als de bewoners alvast lunch maken voor het geval Hanne en Nawel van de muur af komen. Ja, dat is een opdracht. De bewoners gaan aan de slag met hun lunch. Na het eten krijgen Nawel en Hanne nog een opdracht, ze moeten een appel in hun mond houden. Regelmatig vraagt Big Brother hoe het met de hangende kandidaten gaat. En uiteindelijk maakt hij een einde aan de opdracht. Hanne en Nawel, jullie doorzettingsvermogen is werkelijk verbijsterend groot. Ik besluit hierbij dat deze opdracht er voor jullie op zit. En dat jullie allebei hebben gewonnen. Jullie krijgen allebei een punt en ook allebei met je groep een feest en muziek. Hanne en Nawel worden bevrijd uit hun positie en de groep is blij met hun prijs. Ze zijn super trots op de dames.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.6]

Ook interessant:

7 Reacties

Marjo 26 januari 2022 - 12:27

Slim van BB dat ze de opdracht hebben beeindigd. Je moet toch niet willen dat de dames er iets aan over zouden houden. Ik vind ze alle twee echt Toppers!!!!

Beantwoord
Ilonka Motshagen 26 januari 2022 - 12:30

Wat fijn BB, en wat sportief opgevat van u.
Verstandig besluit.

Beantwoord
Hela 26 januari 2022 - 13:03

Verstandig qua nawel haar situatie anders was t gezondheids risico te groot geworden qua verstikking….laat ze ff genieten en dan vollop de spanning er weer op….mijn nening vindt t knap dat ze t uithouden leroy verstikt ik was allang uitgevallen tegen hem pfff loopt continu de meiden na en probeert nouchinee en salar zwart te praten…..als nouchine er niet was pfffff ze is echt t zonnetje in huis en gisteravond met salar zn benen scheren wij gingen kapot van t lachen geweldig die twee …..salar speelt wel maar weet dit goed te scheiden met geweldige humor samen met nouchine.. !!!

Beantwoord
Anja 26 januari 2022 - 22:37

Ik vond dit spel echt te ver gaan!
Met verbijstering gekeken ,wat heeft BB de plank volledig mis geslagen met dit mensonterende spel bah
Hun teamgenoten zaten met tranen in hun ogen hun teamgenoot ( met name bij Nawel) gade te slaan
Dit ging te ver Big Brother!

Beantwoord
Nico 26 januari 2022 - 15:01

Awww zie je wel! BB heeft een klein hartje 🙂

Beantwoord
Anoniem 26 januari 2022 - 17:29

Nawel eruit.

Beantwoord
yvonne 26 januari 2022 - 20:52

goed zo big brother ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page