Home » De uitslag van de nominatie zorgt voor flink wat speculaties

De uitslag van de nominatie zorgt voor flink wat speculaties

Door BigBrotherNederland

Na de uitkomst van de nominatie waarin duidelijk werd dat Julio, Nawel en Eveline genomineerd zijn word er nog wel enige tijd over gesproken. Zo staan Nouchine en Salar buiten te kletsen. Het gaat over hoe het kan dat Eveline en Nawel genomineerd zijn. Salar probeert er het een en het ander over uit te leggen. Volgens hem komt het door Peter. Maar Nouchine denkt er anders over. Ze zegt dat Peter haar heeft verteld er niks mee te maken te hebben. En hierdoor lijkt ze nu wel te twijfelen aan Salar. Salar lijkt dat door te hebben en zegt dat hij haar kan meenemen naar de laatste vier weken maar je vertrouwt me niet.  Jij vertrouwt Peter zijn woord, dat snap ik niet voegt hij eraan toe. Als ik zegt  dat hij dat wel gedaan heeft, dan moet je mij geloven. Want wat win ik ermee? Ik zit jou alleen maar gratis informatie te geven… maar goed. Maar ik snap het niet antwoordt Nouchine. Peter is een hele tactische speler benadrukt Salar. Dit is een spel,  ik kan je meenemen naar de laatste vier weken, niemand anders. Alles is al uitgestippeld voor de aankomende weken wie er genomineerd gaan worden. Maar jij slaapt, wil je mee of wil je naar huis? Maar dan moet je geen informatie doorgeven aan andere mensen.

Nog wat later word er nog her en der gesproken over de uitkomst van de nominaties. Zo zegt Nawel tegen Nouchine dat ze zich er niet druk over maakt. Als ik ga dan ga ik voegt ze eraan toe. Later gaat ze toch weer met Nouchine stemmen tellen. De twee komen er maar niet uit, iemand heeft tegen Nawel niet de waarheid vertelt… Verder is het een rustige dag, er word van de sauna genoten, er word kleding gewassen, gekookt, gegeten, een spelletje gedaan en wat gekletst.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.3]

Ook interessant:

10 Reacties

Jongen 27 januari 2022 - 18:42

Eindelijk begint nouchine iets door te hebben hehe dat salar vals is en de rest ook , ze hebben al alles uitgestippeld wie er elke keer weggestemd wordt?! Komhe big brother dit kun je niet laten gebeuren , kijker beslist dit jaar? Denk het niet ,weer een groepje bewoners die denken dat ze de uitverkorenen zijn , die groep beslist alles , belachelijk

Beantwoord
Sjoerd 27 januari 2022 - 18:49

Goh, Salar heeft de hele route al uitgestippeld en dan zijn er nog mensen die denken dat anderen het spelverloop bepalen. Enfin, als BB niet ingrijpt en/of de macht aan de kijkers geeft, dan kunnen wij zo ongeveer ook wel invullen wie er in welke week zal verdwijnen (en anders de week er op). Bondjes is van alle tijden en zie je in allerlei programma’s, maar het maakt het er niet leuker op.

Beantwoord
yvonne 27 januari 2022 - 21:02

Dan hoop ik dat nawel er uit gaat ! !

Beantwoord
DUTCHY xgx 27 januari 2022 - 22:35

mogen de microfoons van die meiden op de bank weer aan, nawel is al uitgepraat over thuis……. als ze iets niet wil vertellen, dan moet ze gewoon haar mond houden en niet in ‘geheimtaal’ gaan praten,

Beantwoord
Sonja Geuens 27 januari 2022 - 23:46

Volgens mij is deze week helemaal niet eerlijk verlopen. Big Brother (BB) heeft de 2 groepen samengesteld. Waarom zitten er in de gouden groep 4 sterke, jonge mannen en in de groene groep slechts 3 mannen waarbij Peter helemaal niet sterk is en Julio een randgeval is. Bij de meeste chalanges was er spierkracht nodig. De groene groep kon dit nooit winnen.
Bij het spel met de rode knop heeft weer BB alles in de hand. Hij beslist wie wat krijgt of moet doen. Waarom de opdrachten niet op voorhand in gesloten genummerde omslagen steken? Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat BB ZIJN favorietjes bevoordeelt.
Ook vind ik dat de opdrachten eerder flauw en eenzijdig zijn. Waarom geen denkoefening bijvoegen zodat de mensen met minder kracht ook eens aan bod komen?
Hopelijk wordt het de volgende weken beter.

Beantwoord
Jeroen 28 januari 2022 - 07:28

Salar moet heel snel een toontje lager gaan zingen

Beantwoord
Hans S 28 januari 2022 - 08:41

Gisteren was Julio heel negatief op zijn Big Brother bijdragen en vroeg zich wel af of het wel zijn spel is , ik zeg dat hij niet tegen de spanning kan en er onderdoor gaat.
Ik ga in ieder geval niet op hem stemmen laat die maar weer lekker naar huis gaan dat wil die het liefste.

Beantwoord
Romy 28 januari 2022 - 10:02

Ik vind Salar opzich een leuke gast! Maar als je nu al zo zeker van je zaak bent dat je de eindstreep gaat halen, ben ik bang dat je eruit vliegt! Wat ik stiekem hoop om zijn gezicht te zien van verbazing haha!

Beantwoord
M.G. de Wijs-Koning 28 januari 2022 - 10:32

Tobias is door zijn enkel gegaan, hopelijk is het niet te zwaar beschadigd?!!!!!

Beantwoord
Mar 28 januari 2022 - 16:01

Nominaties moeten teruggedraaid worden. Stuur aub Salar naar huis. Wat een stoker.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page