De bewoners krijgen nieuws over Tobias, hij komt terug!

De bewoners krijgen nieuws over Tobias, hij komt terug!

De sfeer in het huis is wat bedrukt, dit komt doordat Tobias het Big Brother huis moest verlaten nadat hij zich blesseerde aan zijn enkel en zelfs flauwviel. Het is nu afwachten op wat er gebeuren gaat, komt Tobias nog wel terug? Big Brother weet inmiddels meer en roept iedereen naar de woonkamer. De bewoners wachten in spanning af en dan komt er op een scherm een mededeling. Het blijkt mee te vallen met Tobias. Hij heeft een klein scheurtje wat snel weer zal genezen. Daarna zien we de mededeling op het tv scherm dat hij even in quarantaine moet. Hij stuurt jullie veel liefs! De bewoners juichen, ze zijn erg blij met dit nieuws. Dit betekend dat hij terug komt naar het huis zodra de quarantaine tijd erop zit. Kristof, Salar en Dimitri zijn erg blij. Ik zag het al een beetje slecht in merkt Kristof op. Ja volgende week komt ie gewoon weer terug reageert Salar blij. Daarna gaan de bewoners een spelletje doen en bereiden Grace en Hanne alvast wat voor in de keuken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.6]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Jongen at 17:24

    Natuurlijk zijn salar , dimi en kristof blij , hun complot moet doorgaan , daar draait het om , van mij mag vera eruit en daarna dimi wat een saaie boel met die 2

  2. Jongen at 23:12

    Voor mij geen winnaar , vertrouw hem niet , de blikken van hem naar anderen daar krijg ik de kriebels van , en hoe deed die toen hij verloor van kristof , vreselijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *