Home » Genomineerde Eveline vreest dat ze Big Brother moet verlaten

Genomineerde Eveline vreest dat ze Big Brother moet verlaten

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in het Big Brother huis. De ochtend is vrij rustig verlopen. Genomineerden Nawel en Eveline hebben een gesprek met elkaar. Eveline heeft een voorgevoel en deelt dit met Nawel.

Nawel laat weten dat ze alles weet dankzij haar (Nouchine). Ja weet je, Amy en ik hebben jou ook dingen vertelt reageert Eveline. Ik weet het zegt Nawel, maar mijn gevoel geloofde hem. Anders zou ik toch nooit een band met hem hebben gecreëerd. Kijk wat er is gecreëerd. Dan nog hadden we er deze week niets aan gehad he schat zegt Eveline. Dat is waar zegt Nawel, maar een ding beloof me dat je nog gaat genieten. Misschien zijn het de laatste dagen maar dat is ook voor ons. Ik ga u echt missen. Ik wil nu ook een leuke tijd hebben. Ik wil leuke laatste dagen hebben en laat mij dat niemand afpakken. Ik heb het gisteren al gezegd gaat Eveline verder. Ik denk dat jij en Julio wel goed zit. Het gaat tussen mij en Julio. Denk dat alsjeblieft niet zegt Nawel dan. Ik had het vorige week ook al vertelt Eveline. Toen wist ik ook al dat het tussen mij en Amy zou gaan. Denk je dat vraagt Nawel. Ik weet het niet antwoordt Eveline. Dat zegt mijn gevoel, dat was vorige week ook goed. Je weet nooit aldus Nawel.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

19 Reacties

Hans S 28 januari 2022 - 10:53

Er is wat met Tobias , ik heb het zelf niet gezien maar hij is gevallen en heeft nu wat aan zijn benen en is naar het ziekenhuis.

Beantwoord
M.G. de Wijs-Koning 28 januari 2022 - 11:29

Ja, hij sprong omhoog en gleed weg met zijn voet, heeft hele erge last van zijn enkel en viel zelfs flauw, is naar het ziekenhuis.

Beantwoord
jan 28 januari 2022 - 10:54

stem nawel er uit ze weet alles zo goed maak iedereen zot in dat huis

Beantwoord
jan 28 januari 2022 - 10:58

tobias sterkte hoop dat je terug kan komen

Beantwoord
Hela 28 januari 2022 - 11:06

Allereerst Tobias heel veel sterkte pfff konden de knak op de live stream tijdens de val goed horen…heel veel sterkte !!!

Verder mijn inziens nawel eruit en eveline er uit…laat julio blijven…staan de kansen weer gelijk op

Beantwoord
chris 28 januari 2022 - 11:28

Nawel met de sneltrein uit huis uit.
Wat is zij gemeen zeg.
Met haar mooie praatjes
En net doen als of zij alles kan.
Ja met der mond kan ze veel dat heet liegen.
Dus ik hoop echt zaterdag huis uit.

Beantwoord
Els 28 januari 2022 - 18:25

Salar en kristoff zijn 1000x gemener

Beantwoord
Maria 28 januari 2022 - 11:36

Jammer dat Eveline zo weinig van zichzelf laat zien. Volgens mij is dat een toffe vrouw. Ik hoop dat ze nog een kans krijgt. Zelf zou ik het liefst Nawel naar huis sturen.

Tobias, je bent mijn favorite. Sterkte in het ziekenhuis en ik hoop dat je terug mag komen.

Beantwoord
Douwe boersma 28 januari 2022 - 11:41

Sterkte tobias en prinses nawel mag er van mij morgen wel uit

Beantwoord
Nico 28 januari 2022 - 11:46

Arme Tobias. Ik hoop écht dat hem gegund wordt gewoon zijn avontuur in het huis voort te zetten.
Zou toch vreselijk zuur zijn dat juist de sportiefste persoon in het huis op deze manier zijn avontuur zou moeten beeindigen 🙁
En mensen please please Nawel naar huis. Ze roddelt niet (haar eigen woorden) maar wél tijdens het epileren van alle meiden roddelen over álle bewoners en opstoken tegen Salar. Girl, you are what you preache.
Heb liever 10x Salar. Jaa, hij speelt het spel sluw en slim maar mensen daar is BB voor en vind ik persoonlijk heerlijk om te zien. Spelers die met een plan naar binnen komen hebben bij mij een streepje voor. Heb geen zin om alleen maar naar saaie doelloze bewoners te kijken!

Beantwoord
jan 28 januari 2022 - 11:52

ik hoop alle kijkers stemmen op nawel er uit

Beantwoord
Dutchie 28 januari 2022 - 13:26

Ja Nawel eruit aub. Deze vrouw is niet eerlijk. Daarna meteen, of gelijk Eveline. Merkte dat ze sinds nominatie vriendelijker is, aha om uitstemming te voorkomen? Deze dames horen niet in het huis. Laat de stemming aub doorgaan ondanks het vervelende gebeuren met 1 van de beste spelers. Sterkte Tobias, hoop echt dat je weer terug kan . Je bent een zeer goed persoon.

Beantwoord
Hanneke 28 januari 2022 - 11:58

Amy heeft zoals ik het zie , een slechte invloed gehad op de groep. En Nawel is nogal beinvloedbaar en laat negatieve kant van zichzelf zien. Evelin laat zich niet zien, weet niet wie zij is. Mag van mij weg. Salam speelt het spel maar open.en met plezier. . Dacht er eerst ook wat van, maar gezien dat het ook een lieve jongen is .
Sterkte voor Tobias.

Beantwoord
A d 28 januari 2022 - 12:43

Heelveel sterkte Tobas en nawel met sneltreinvaart naar huis

Beantwoord
Ingrid 28 januari 2022 - 13:11

Ooh Tobias heel veel sterkte. Je komt zeker terug, net als Jill vorig seizoen ga je voor de winst

Beantwoord
Tinne 28 januari 2022 - 13:43

Voor mij mag Eveline naar huis, heeft nog niks gedaan in hus en voor de groep, zit daar altijd met een zuur gezicht, kan ook moeilijk lachen. Nu ze weet dat ze genomineerd is, kom haar tong ook wat los.
Pak je koffer maar in Eveline

Beantwoord
reina 28 januari 2022 - 14:42

nawel mag er van mij uit

Beantwoord
Floris 28 januari 2022 - 14:43

Al lezend blijf ik op de hoogte van het wel en wee in Big Brother ?. Ik heb géén idee wie er nu uit mag maar ik vrees voor Eveline omdat Nawel volgens Twitter nog wel goed valt bij de kijkers.

Beantwoord
Roos 28 januari 2022 - 15:20

Salar er volgende week uit stemmen die man is niet te vertrouwen De grootste schijnheilig persoon bij bb.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page