De kijker heeft beslist dat Grace een luxe bad moment krijgt

De kijker heeft beslist dat Grace een luxe bad moment krijgt

De groep word bij elkaar geroepen in de woonkamer. Salar leest van het beeldscherm dat de kijker beslist heeft. Er klinkt een spannend muziekje en de foto van Grace komt uiteindelijk op het beeldscherm. Grace heeft een bad toebehoren gewonnen. Eerder hadden de kijkers de mogelijkheid om op te stemmen. Ze gilt het uit van vreugde en Big Brother roept dat ze naar de dagboekkamer moet komen. Uit de dagboekkamer heeft Grace een pakket gekregen voor in bad. Met rozenblaadjes, geurtjes, zeep, een maskertje en nog veel meer. De bewoners zijn erg blij voor haar. Dankjewel Big Brother schreeuwt Grace blij. Het pakket is enkel voor Grace staat er op een briefje en voor één bad moment. Grace gaat het bad schoonmaken en krijgt als ook muziek tijdens haar bad moment. Of ze er wijn of champagne bij krijgt weet ze niet. Het is nu afwachten op het moment dat Grace haar bad moment start. Rond 16:00 uur gaat Grace in bad, compleet met muziek en haar bad verwenpakket. Ze geniet er optimaal van!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.1]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
    • Els at 15:10

      Tobias is niet in t huis vrijdag pas weer en bovendien zit in t gips, bovendien denk je nou echt dat 1 stem hem winnaar maakt ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *