Home » Big Brother liveshow: Amy moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Amy moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! De nominaties zijn geweest en deze week zijn Amy, Eveline en Leroy de genomineerden. Vanavond komen we erachter wie van hen het Big Brother huis moet verlaten. In dit bericht beschrijven we wat er in de liveshow gebeurde en welke bewoners zijn koffers moet pakken.

Geraldine opent de liveshow en Peter vertelt over de surprise week. Daarna zien we korte stukjes over hoe de nominaties verlopen zijn. Dat Little Brother (huismeester) Nouchine hier invloed in had en de uiteindelijke uitslag dat Eveline, Amy en Leroy de genomineerden zijn. Peter vertelt daarna wat er in de prijzenpot zit: €12.608 euro. En volgende week kan er nog meer geld verdient worden. Vervolgens zien we wat gebeurtenissen van afgelopen week, uiteraard de start van de surpise week. Maar ook de komst Julio die uiteindelijk door Kristof als eerste het huis in kwam. Het spel van Leroy en Hanne. En Nouchine die huismeester werd en Peter die een hele week moet afwassen. Daarna zien we dat Nouchine boodschappen doen en de immuniteitspin die ze weg moest geven. Natuurlijk de vogelopdracht en het uiteindelijke bedrag wat ze hiermee verdiende. Ook gaf Big Brother een straf aan de groep en Dimitri die een koffer weggaf aan Nouchine.

Presentator Peter legt dan contact met het huis. Hij richt zich op Amy dat ze veel moest huilen. Je leek onzeker, hoe komt dat? Amy zou dat ook willen weten maar het was moeilijk. Ik legde de druk teveel op mijzelf en wilde erbij horen. Ik heb wel het gevoel dat het veel meer verbeterd is. Geraldine zegt tegen Eveline dat het erop lijkt dat ze uit de groep valt. Ik kijk wat meer de kat uit de boom legt Eveline uit. Zo ben ik, soms ben ik op de voorgrond en soms niet. Leroy denkt dat hij zichzelf is en weinig kansen heeft gehad echt iets van hem te kunnen laten zien. Zes dagen is erg kort benadrukt hij. Peter vertelt dat alle bewoners drie mensen moest nomineren. Dat er nog gestemd kan worden. Daarna zien we nog wat van het korte feestje in het Big Brother huis. Na de reclame vertelt Peter dat ze de tussenstand binnenkort bekend maken en dat ze op dat moment ook vertellen welke bewoner mag blijven in het huis. Presentator Peter gaat dan weer naar het huis en richt zich op Nawel. Wat vond je van de nieuwe bewoners. Nawel vond er niet zo heel veel van maar die drie mensen zijn wel veel voor mij gaan betekenen. Presentator Peter maakt duidelijk dat het om de nieuwe gaat en niet de genomineerden. Nawel verontschuldigd zich, ze laat weten wat in de war te zijn vanavond. Geraldine vertelt daarna dat ze over 10 minuten bekend maken welke bewoner sowieso mag blijven. Vervolgens zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals Tobias en Grace die leuke momenten met elkaar hebben, een goede klik. En dat dit met Amy en Leroy ook zo lijkt te zijn.

Wellness moment, Leroy mag blijven, Amy moet het huis verlaten & break-up week

Peter begint over de rode knop en dat de kijker daar een keuze in had. De knop gaat weg deze week. Geraldine voegt eraan toe dat de kijker straks kan bepalen wie er een verwen moment krijgt. De badkuip word weinig gebruikt. En Peter zegt dat de kijker mag bepalen wie een wellness moment in het bad krijgt. Met een glaasje en muziek. Geraldine vertelt dat er een tussenstand is en zegt dat ook tegen de bewoners in het huis. Peter zegt dat er drie genomineerden zijn, maar een bewoner hoort al dat hij of zij mag blijven. Big Brother laat daarna zien wie er mag blijven en dat is Leroy. Het gaat dus tussen Eveline en Amy. Leroy laat weten dat het goed voelt, ik was heel erg gespannen en vind het super benadrukt hij. Daarna is het nog even mogelijk om je stem uit te brengen. Na de reclame staat Geraldine bij het huis, ze vangt Amy of Eveline op. Presentator Peter laat weten dat de lijnen gesloten zijn en gaat naar de bewoners. Geraldine staat bij de deur en Big Brother weet wie er weggaat. Je ziet zo op het scherm de naam van de bewoner die mag blijven. Daarna komt de naam van Eveline op het scherm, dit betekend dat Amy het huis moet verlaten. Ze knuffelt de rest, pakt haar spullen en loopt richting de poort. Ze laat aan Geraldine weten dat ze blij is. Het was niet mijn groep en niet mijn type mensen. Daarna zien we de hoogtepunten van Amy in het huis. Dan zien we Amy in de studio. Ze vertelt dat het haar mensen niet zijn en blij is naar huis te mogen. Het word hard gespeeld, dat wist ik ook. Ik vind het jammer dat ik mij fysiek niet heb kunnen bewijzen. Ik had snel door dat er geen klik was. Ik heb tranen in mijn ogen omdat ik blij ben naar huis te mogen. Ze gunt het Nawel heel erg maar denkt dat zij het nieuwe slachtoffer word. Het is soms gewoon zo vals. Het is een spel he, iedereen zit daar soms met 20 gezichten. Ze vind Salar het ergste, hij is doorzichtig. Ik heb ook geen vibe met hem. Ik heb hem niets kwalijk genomen maar denk niet dat hij het lang vol gaat houden, hij was al genomineerd.

Peter zegt daarna dat surpise week voorbij is en dat er weer wat nieuws gaat gebeuren. Het is een indrukwekkend thema: Break-up. Geraldine zegt dat morgen in het huis te zien is dat het huis in twee stukken word verdeeld. Terwijl de bewoners liggen te slapen. Jij bepaald wie er deze week verwend word, wie verdient er een warm bad met wijn en goede muziek? Stemmen kan via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers klikken hier

Belgische kijkers klikken hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

yvonne 22 januari 2022 - 20:12

amy wou er ook al graag uit had ik gehoord dus zij is gewoon blij ! ! !

Beantwoord
Evo 22 januari 2022 - 20:39

Peter heeft de hele week moeten afwassen en heeft ook veel in de keuken gestaan. Hij verdiend van mij een heerlijk moment in een warm bad, met zijn favoriete drankje en muziekje.

Beantwoord
Mirian 22 januari 2022 - 20:46

Goed dat Amy er uit is.
Vraag mij af hoe het de komende week gaat. Wanneer krijgt de rest hun koffer terug.
Zitten allang zonder hun koffer wat belachelijk is.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page