Home » Peter, Salar en Dimitri hopen op de exit van Nawel

Peter, Salar en Dimitri hopen op de exit van Nawel

Door BigBrotherNederland

In de keuken praten Dimitri, Salar en Peter over de komende exit van Julio, Eveline of Nawel. Salar zegt dat als zij doelend op Nawel vanavond weggaat het feest is vanavond. Dan is het all the way. Maar als Eveline weggaat dan brokkelt het ook af. Dan zal ze wel bitchy zijn voegt hij eraan toe. Maar dan gaan we gewoon hard op hard benadrukt hij. De heren zijn het ermee eens en Salar loopt weg. Dimitri en Peter kletsen nog even verder. Peter zegt dat als Julio gaat, dan is het spel op he. Ze heeft Nouch, wie heeft ze dan nog vraagt hij zich af. Dimitri antwoordt Leroy. Volgens Peter weet Leroy ook wel dat hij dan alleen komt te staan. Grace heeft ook op Nawel gestemd benadrukt Dimitri. Ook? vraagt Peter. Dimitri vertelt dat Grace niet dom is. Ze heeft gezegd er zijn planten, figuranten en favorieten in het huis. Dat had ik niet gedacht zegt Peter. Vandaar dat ze het ook moeilijk had zegt Dimitri. Heeft ze dat gezegd vraagt Peter door. Dimitri antwoord dat Vera dat gedaan heeft…

Niet lang daarna is het tijd om te eten, de bewoners eten op tijd omdat de liveshow zo begint. Daarna is het tijd om om te kleden en de dames nemen daar de tijd voor. Als iedereen klaar is word er nog even een dansje gedaan. Dit dansje word opgedragen aan Tobias omdat hij er niet bij kan zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.4]

Ook interessant:

9 Reacties

jan 29 januari 2022 - 19:00

hoop het ook

Beantwoord
Sjoerd 29 januari 2022 - 19:24

De gouden kamer + Salar wanen zich onaantastbaar. Hopelijk zal BB daar iets aan doen, of ons als kijker de kans geven er iets aan te doen. Zo niet, dan zal de rest van de groene kamer naar huis gespeeld gaan worden en.daarna vermoedelijk Hanne en Peter.

Beantwoord
Hela 29 januari 2022 - 19:49

EXIT NAWEL….

EVELINE MAG BLIJVEN

Beantwoord
Susn 29 januari 2022 - 20:11

Jammer, ik hoopte vurig met ze mee. Volgende week hopelijk!

Beantwoord
Mireille 30 januari 2022 - 17:06

Dat gekonkel van dat kliekje maakt het hele programma en de sfeer kapot.
Tijd dat Kristof, Peter en Salar aangepakt worden!!!
BB doe er iets aan, het wordt steeds minder leuk om naar te kijken!!

Beantwoord
Han 29 januari 2022 - 20:21

Van mij mag Salar er volgende week uit. Wat is die vent een stoker zeg.
Althans ………, dat lijkt zo uit de beelden die BB ons laat zien.

Beantwoord
yvonne 29 januari 2022 - 20:27

dat hoopte ik ook nawel ! ! !

Beantwoord
mario 31 januari 2022 - 23:17

sakar is gewoon een stuk venijn een beroepsleugenaar en manipulator , nawel doet eens hetzelfde met dat groepje en ze zegt het tenminste in hu hezicht vind nawel wel een verstandig meisje siz vrij goed door heeft hoe de groep van die machos van den aldi salar dimitri en kristof en kip zonder kop vera een vuil spel speelt vooral salar maakt geen reclame voor zichzelf

Beantwoord
lavendel 1 februari 2022 - 16:17

please salar en nawel eruit….

brrrr kippevel krijg ik van die 2

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page