Big Brother geeft de bewoners een opdracht voor extra warm water en stem op de waardevolste bewoner

Big Brother geeft de bewoners een opdracht voor extra warm water en stem op de waardevolste bewoner

Salar en Peter hebben een opdracht van Big Brother gekregen in de dagboekkamer. Salar vertelt aan de groep wat er besproken is. We kunnen morgen voor de groep 30 minuten warm water tijd winnen. Die we morgen echt nodig hebben, waarschijnlijk krijgen we morgen een spel waarbij we vies worden. We moeten duo’s maken, en per duo op de paal gaan zitten. Het maakt niet uit hoe lang, 30 minuten 1 uur, dat moeten we bespreken. Er moet altijd iemand zitten voegt Peter eraan toe. Tot het licht uit gaat, dan stopt de opdracht, dan krijgen we 30 minuten extra. Wij bepalen wie de duo’s zijn. Een persoon zit op de paal en de ander houd gezelschap. Uiteindelijk bespreekt de groep een half uur te zitten per duo. Peter en Salar gaan als eerst, daarna volgen er verschillende duo’s tot ze de opdracht voltooid hebben. Maar dat duurt nog wel even.

Gisteren kon er al gekozen worden wie het meest waardevolst voor het Big Brother huis is. Dit kan vanaf nu nog een keer. Breng je stem uit via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.2]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Bos at 19:16

  Jullie moeten een 24uurs callenge doen en duo,s vormen Peter/Nouchine Kristof/Hanne Leroy/Vera Julio/Grace Salar/Nawel dan eens kijken hoe het dan gaat.

 2. Hela at 20:24

  Nouchine op 1 en salar op 2….dat zijn de waardevolste omdat ze de humor en de lach in zichzelf en van anderen omhoog brengen ( ook van de kijker)….en de bezorgdheid van de medebewoners..

 3. Thea at 08:20

  Waarom vind Bigbrother het toch goed dat gemanupuleer van bepaalde bewoners .
  Dit is niet leuk om naar te kijken.
  Mensen waaronder ik zelf wordrn de gefluister zo zat en kijken dan minder.
  AUB doe hier toch iets aan.
  Het zijn steeds mensen uit de groene kamer bah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *