Hanne vind veel medebewoners schijnheilig

Hanne vind veel medebewoners schijnheilig

Leroy en Hanne hebben een gesprek in de gouden kamer. Hanne laat weten dat de enige oprechte persoon in het huis volgens haar Nawel is. Dat is de enige die ik vertrouw en jou nu ook. Vanochtend dacht ik, wat een schijnheilige mensen zijn dit voegt ze eraan toe. Ik had mezelf in de middenmoot ingeschat zegt Leroy dan. Dat zijn wij zegt Hanne. Wij horen in de middenmoot.  Wij hangen onderaan elke groep. Maar ze onderschatten ons benadrukt ze. Het is hier zo verdeeld als wat merkt Leroy op. Hij staat altijd in de keuken, hij doet altijd dat voegt hij eraan toe, doelend op Peter. Nouchine komt er vervolgens bij en Hanne laat weten dat ze veel eye openers gehad heeft vandaag. Ik heb ook een gesprek gehad met Dimi vertelt Nouchine. Ik heb alles gezegd. Wat zei hij vraagt Leroy. Sorry? Lekker makkelijk. Tja zegt Nouchine en doet daarna nog eens verslag van haar gesprek. Dat is makkelijk, Amy de schuld geven, die is er niet meer reageert Leroy. En nu is het goed? Het is geparkeerd zegt Nouchine en ik kan terug normaal doen. Wat later praten Salar, Leroy en Dimitri met elkaar. Leroy is veel aan het woord anderen krijgen weinig kans hun zegje te doen. Leroy zegt uiteindelijk dat hij het eigenlijk niet eerlijk vindt dat alle nieuwen eruit gestemd worden en dat ze geen eerlijke kans krijgen. Dimitri en Salar proberen hem duidelijk te maken dat dit niet real life is maar een spel. Dat er nou eenmaal genomineerd moet worden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 4.1]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Gerda at 17:21

  Alweer zijn de laatste nieuwkomers de dupe.Zij krijgen geen eerlijke kans.Geef de nieuwkomers toch eens een kans stel deze mensen vrij van nominatie deze week.
  Je weet nu al dat deze mensen worden weggestemd VRESELIJK.

 2. Thea at 22:00

  Ik begrijp niet dat de bewoners elkaar mogen nomineren dat is zo vreselijk fout
  Daardaar krijg dat stiekeme gedoe en dar achtelijelke gefluisten.
  Is qbsoluud niet leuk om te zien.
  Ze willen se mensen in de groene kamer weg spelen nou ja spelen weg schoppen.
  Vind dit geen spel sorry

 3. Marja at 08:38

  Tja……. ik blijf er bij dat je de bewoners niet moet laten nomineren.
  Dan vraag je om dit soort oneerlijke taferelen……….

 4. Hela at 10:38

  Leroy en nawel rap er uit…kant spel beter gespeeld worden en is er ook naast t spel plezier in huis…de bewoners zouden overdag niet op bed mogen liggen….haha eigen spiegel voor houden zie je alleen leugens van leroy en nawel en hele dag in bed pffff

 5. Dutchie at 18:11

  Fake? Nawell is super fake, Leroy zeurt alleen maar, Nouche laat zich intimideren want heel stiekem is ze gek op Salar. Dus die 3 er eerst maar uit en dan zien wie er nog faker kan zijn. [Fff

 6. Marja at 09:11

  Leroy heeft groot gelijk dat hij dat tegen hen zegt. En eerlijk ook.Het is zo dat de meeste inwoners eerst de nieuwe mensen eruit stemmen. Zeer jammer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *