Home » Leroy heeft het gevoel dat hij Nouchine niet kan vertrouwen, de bewoners verdienen veel geld tijdens een jackpot challenge

Leroy heeft het gevoel dat hij Nouchine niet kan vertrouwen, de bewoners verdienen veel geld tijdens een jackpot challenge

Door BigBrotherNederland

Nawel, Nouchine en Julio kletsen in de groene kamer. Nawel laat weten dat ze haar echt moet geloven. En Nouchine voegt eraan toe dat ze het gevoel heeft alsof Leroy haar niet geloofd. Het is niet erg, ik snap het. Ze zit ook ergens anders maar ze doet dat maar is een te vertrouwen pion verzekert Nawel. Ik voel dat jij dat gewoon voelt gaat Nouchine verder. Ik ben gewoon oprecht reageert Leroy, groen is groen en zwart is zwart. Je kiest voor die kant of die kant, zo is het spel blijkbaar. Ik heb erop gewacht zegt Nawel doelend op de eerdere ranking. Voor hun is dit nu nieuw, ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Maar ik wil plezier blijven maken benadrukt ze. Uiteindelijk vertelt Leroy dat hij slecht is binnen gekomen, niemand heeft mij een kans gegeven en dan moet ik nu met iedereen aan huichelen, nee. Als je het spel wilt winnen wel antwoordt Julio. Zo ben ik niet gaat Leroy verder, ik ben oprecht en hoef geen masker op te zetten. Ik weet hoe mensen zijn benadrukt hij. Volgens Julio gaat Leroy dat op die manier niet volhouden, je moet echt de klik houden. Je word er gewoon niet bij getrokken merkt Leroy op. Nouchine vind het moeilijk en Leroy zegt daarop dat ze geen rekening met hem moet houden. Hoe moet ik me voelen dat ik op de een na laatste plaats sta? Ik weet hoe je je voelt zegt Nouchine. Ik respecteer hoe je denkt maar je moet ook respecteren dat ik het voel. Zij is echt niet zo’n persoon benadrukt Nawel. Het is echt gewoon k*t gaat Nouchine huilend verder. Ik hou me voortaan in over personen en dan word het alsnog gezegd onderling. Nawel zegt dat hij Nouchine als een persoon gezien word die overal zit. En dan ga je zo denken omdat iedereen zo doet. Julio denkt dat je gewoon in je achterhoofd moet houden met wie je het spel speelt. Nouchine vertelt daarna huilend dat ze eerlijk is geweest over Vera en Dimitri en dat nu tegen haar gebruikt word. Het word een slechte week voor mij. Leroy geeft haar daarna een knuffel en Leroy benadrukt dat het goed is dat ze haar hart gelucht heeft. Maar of het vertrouwen daarmee hersteld is?

Big Brother meld daarna dat de jackpot challenge gaat beginnen. Sieraden moeten af en sportkleding moet aan. Als de challenge gaat beginnen krijgen we de mededeling “We zijn zo terug…” De hele jackpot challenge kan niet gevolgd worden, dit is voor de tv uitzending. Het was een opdracht met pingpong balletjes en Nawel horen we een bedrag noemen van 6.000 euro. Later word er gesproken over de prijzenpot die nu 20.000 euro zou bevatten. De pot is dus flink aangevuld!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4]

Ook interessant:

9 Reacties

M.G. de Wijs-Koning 30 januari 2022 - 11:28

Al een hele poos geen geluid op stream 2 hebben jullie dat ook?

Beantwoord
Chelly 30 januari 2022 - 11:42

Leroy probeert zijn plek veilig te stellen door deze drie te gebruiken
Mag,het is een spel maar praat niet zo negatief over de anderen terwijl jij hetzelfde doet.Nouchin is een makkelijke prooi,dat weet iedereen!

Beantwoord
Chelly 30 januari 2022 - 11:57

Ik kijk nu naar de streams en de bewoners Vannieuwkerke groene kamers liggen weer in bed met name Newal.Ze heeft hoofdpijn
BB ,Newal hoort niet thuis daar
Zo saai daar.Help

Beantwoord
jan 30 januari 2022 - 11:42

nouchine en nawel levensgevaarlijk

Beantwoord
Hela 30 januari 2022 - 11:56

Uh hey leroy dr kijken ook mensen uit noord brabant he, de vraag of je over lijken gaat wordt jou pipo de clown niet voor niks zo vaak gesteld met je neptraantjes…waarom wil je nouchine een.oprecht eerlijk meisje kwijt…omdat ze jou in de weg staat omdat je voor t oog de gevoelige wilt spelen…haha…je hebt aan meer programma,s mee gedaan.

Beantwoord
Dutchie 30 januari 2022 - 12:34

Ten opzichte van Nouch heeft Leroy het bij het juiste eind. Nouch heeft 2 gezichten.

Beantwoord
Keetje 30 januari 2022 - 12:59

Wat een engerd is Leroy
Hij speelt n raar spelletje. Niet gek dat hij laag staat. Hij praat veel maar zegt niets. Alleen bij iedere zin: je weet wel of weet je wel…nee ik weet het niet want hij is niet duidelijk

Beantwoord
Chelly 31 januari 2022 - 05:23

Keertje ,Grace vond hem een engerd bij binnenkomst,vertelde ze aan een medebewoner.Hij doet niet eens moeite om aansluiting te vinden bij de kerels in het huis
Hij lijkt me niet erg snugger

Beantwoord
DUTCHY xgx 30 januari 2022 - 19:47

nouchine loopt wel veel te mekkeren dit weekend, in een ander bericht van vandaag haalt ze dingen aan van weken geleden en iedereen is tegen haar?? wat een onzin komt daar af en toe uit, en zij zou weten hoe het voelt om een van de laatste te zijn???? ze staat overal vooraan te springen en te schreeuwen, die kun je niet eens missen, ook al zou je dat wat graag willen….ze moet dat haar ook eens niet zo strak naar achteren doen, dat geeft haar gezicht een hele harde uitstraling.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page