De bewoners doen een quiz en brengen Vera en Dimitri hun laatste nacht door?

De bewoners doen een quiz en brengen Vera en Dimitri hun laatste nacht door?

Afgelopen avond hebben de bewoners een quiz gedaan. Eerder hebben Kristof en Hanne dit voorbereid. Na het avondeten maken de bewoners zich klaar voor de quiz. De bewoners hebben besloten voor deze gelegenheid zich extra netjes aan te kleden. De quizvragen bestaan uit verschillende onderwerpen. Verschillende vragen gingen, over verschillende onderwerpen. Zoals Reality, ziekenhuisseries, een rebus oplossen en nog meer vragen. De quizmasters waren Kristof en Hanne en de bewoners werden onderverdeeld in 2 groepen. Een groep bestaat uit Peter, Nawel, Salar, Vera en Tobias. Het andere team bestaat uit Leroy, Nouchine, Dimitri, Grace en Julio. Als de gezellige avond erop zit gaan de meeste bewoners richting hun bed. Vera en Dimitri kruipen samen in bed, wellicht is het wel hun laatste nacht samen omdat Dimitri immers genomineerd is. Ook Salar is genomineerd en heeft een goed gesprekje met Nouchine. Salar vertelt dat hij niet zenuwachtig is. We gaan het zien zegt hij. Als ik naar huis moet, dan moet ik naar huis voegt hij eraan toe. Nouchine zegt dat ze hem zal missen. De twee knuffelen nog even voor het slapen gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.5]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Roberto at 08:22

  Een ochtendpreek van Grace tegen Nawel en Nouchin over God etc. Ik vind het een beetje raar om dat te horen uit de mond van iemand die het meeste vloekt in het huis en de heel vaal het woord K uitspreekt. Ik vind het heel eng.

  • Marjo at 09:26

   Heel oprecht lijkt het niet te zijn. Maar ja, ik denk dat haar geloof echt wel oprecht is, en anders is dat haar spel om op die manier stemmen te winnen. Maar je hebt gelijk ze zou wel wat minder mochten vloeken . Er kijkt immers ook Jeugd. BB zou daar zeker wel een sanctie op mogen zetten. En dat geldt voor iedereen daar in het huis. Er wordt daar wat af gevloekt. Misschien voor iedere vloek een Euro uit de jackpot!!!!!!!

 2. Hela at 09:03

  Hoop echt dat Salar mag blijven, de humor is werkelijk uitmuntend los van de rest …zeer goede speler en samen met Nouchine de tranen van t lachen……

  Nawel heel vlug naar huis pffff zwaar vermoeiend persoon….en dan zegt ze ook nog ..this money making face..pfff….en eerlijk aan mn hoela…

 3. Marjo at 09:47

  Als BB de vraag anders zou stellen met het stemmen dan zouden zowel Dimitri en Salar blijven want er zijn veel mensen die Nawel er uit stemmen. Maar doordat er 3 mensen op de nominatie staan is de stemming eigenlijk voor de mannen oneerlijk. Maar goed, BB maakt de dienst uit en zal Nawel er nog wel in willen houden.

  Dus om op de vraag een antwoordt te geven Ja dit is de laatste nacht voor Vera en Dimitri

  • Chris at 22:51

   Inderdaad,als de vraag anders word gesteld over het stemmen,dan is het helemaal anders,,dan kun je 1 persoon eruit stemmen en is de stemming heel anders

 4. Cisca at 11:25

  Ik hoop dat Dimitri naar huis moet. Dan zijn we van dat kleffe van Vera af. Zo afhankelijk als zij zich van Dimitri opstelt. Ze voelt zich de jonkvrouw uit vroegere tijden. En daar word Dimitri dan de dupe van. Ja eigen schuld. Ik denk toch dat hij het word door dat hij gezegd heeft over 20 drankjes en dan achter het stuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *