Big Brother liveshow: Dimitri moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Dimitri moet Big Brother verlaten

Het is vandaag erg rustig in het Big Brother huis. Inmiddels is het tijd voor de liveshow. Wat er allemaal in de liveshow gebeurde en welke genomineerde het huis moet verlaten lees je terug in dit nieuwsbericht. Word het Dimitri, Nawel of Salar?

Ook dit keer is Bridget Maasland de presentatrice, ze doet dit omdat Geraldine in quarantaine zit. Uiteraard samen met Peter. Daarna zien we wat belangrijke items van deze week, zoals de kijkers die de bewoners gerankt hebben, maar ook dat de bewoners elkaar hebben gerankt. Natuurlijk zien we ook de terugkeer van Tobias. En Leroy die huismeester geworden is. Natuurlijk ook dat Dimitri, Nawel en Salar genomineerd zijn. Presentator Peter maakt daarna de jackpot bekend, die staat op 23.527 euro. Daarna zien we wederom wat fragmenten van afgelopen week, zoals de start van judgment week, en dat de bewoners elkaar moesten indelen op hoe waardevol ze elkaar vinden. Maar ook de challenge die enkele bewoners gespeeld hebben om little brother (huismeester) te worden en dat Leroy dit dus uiteindelijk werd. Ook kwam hij met een nieuwe huisregel. Peter kreeg post omdat hij 20 jaar samen is met zijn partner. Maar hij was niet de enige, ook Hanne en Grace kregen post, wat hun erg goed deed. En de som die de bewoners moesten oplossen om Tobias terug te krijgen in het huis, dat is gelukt en hij keerde terug. Presentator Peter legt contact met het huis. Hij begint bij Dimitri hij vraagt waarom ze op hem gestemd hebben. Dimitri laat weten dat hij niet zijn zelf is geweest en omdat hij in een negatieve cirkel zat wat niet goed gevallen is. Nawel laat weten het niet leuk te vinden maar het is what it is. Salar wie heeft er een mes in mijn rug gestoken vraagt presentator Peter. Ik zou het niet weten antwoordt Salar. Ik hoop het niet in ieder geval. Ik zal toch nog een keer nadenken laat presentatrice Bridget weten. Dan zijn er weer wat fragmenten van afgelopen week, zoals Vera die wederom haar twijfels heeft over Dimitri en dit met Grace bespreekt. Na de reclame zien we Vera die Dimitri aanspreekt op hoe hun relatie momenteel gaat en dat de bewoners het Big Brother huis flink schoon hebben gemaakt.

Nawel mag blijven in het Big Brother huis

Bridget vertelt dat de kijker straks van alles mag bepalen, iets met een horror thema. Peter voegt eraan toe dat de bewoners eerder aan moesten geven wat hun grootste angsten zijn. Presentator Peter gaat weer naar het huis. Hij gaat naar Tobias, wat is jou opgevallen aan de sfeer nu je terug bent. Tobias vertelt dat de sfeer wat spannender is maar toen ik aankwam hebben we een leuke dag gehad. Ik ben blij dat ik er weer ben. Ik heb een hoop gemist. Bridget laat daarna weten dat de tussenstand bekend is. De naam die op het scherm komt is veilig. Op het scherm komt de naam van Nawel te staan. Het gaat dus tussen Dimitri en Salar. Nawel springt het uit van vreugde. Ik kan het niet geloven zegt ze.

Dimitri moet Big Brother verlaten & hell week

Tijdens de reclame zien we de bewoners in het huis elkaar knuffelen. Nawel is erg blij maar de sfeer is nog wel gespannen tussen Salar en Dimitri, een van hen moet immers weg. Dimitri laat weten dat als het zo is, het zo is. Ik heb een mooi avontuur gehad. Big Brother laat dan weten dat de liveshow weer begonnen is. Bridget staat bij het huis om de bewoner op te vangen die weg moet. Presentator Peter legt contact met het huis. Het is tijd voor de uitslag. Je ziet op het scherm van de bewoner die mag blijven. Op het scherm komt de naam van Salar te staan. Dit betekend dat Dimitri het huis moet verlaten. Hij knuffelt als eerste Vera. Vera heeft het er erg moeilijk mee, Dimitri knuffelt daarna de rest van zijn medebewoners. Dimitri trekt daarna zijn jas aan pakt zijn koffer en lopot richting de deur. Hij krijgt een luid applaus. Dimitri vertelt dat hij het spijtig vindt en we zien de hoogtepunten van hem tijdens zijn verblijf. Dimitri komt daarna de studio in. Het is dubbel zegt hij, hij heeft het moeilijk met zijn vertrek en word wat emotioneel. Je wilt niet naar huis, je maakt vrienden en de afgelopen weken was het top. Hij zucht en valt even stil. Ik heb mijzelf laten zien wat ik eigenlijk niet wou. Ik heb me laten meeslepen door anderen en daardoor keuzes gemaakt heb die ik misschien niet wilde. Ook dat hij op Salar heeft gestemd, hij hoopte dat er dan 2 namen op het bord zouden komen. De laatste 2 weken was bondjes verband, ik wilde dat niet maar ik wist niet dat ik er zo middenin ging zitten. Hij heeft zeker niet met de gevoelens van Vera gespeeld, zo vertelt hij. We gaan elkaar zeker nog zien, dat hebben we elkaar gezegd. Hij gaat Tobias ook erg missen.

Daarna vertelt Peter dat er een gruwelijk thema aankomt. Bridget vertelt dat het hell week word en de kijker mag bepalen welke helse opdracht de bewoners moeten doen. Geen warm water, geen verwarming geeft Bridget nog als tip. Het word een drama! De bewoners krijgen zo nog drankjes en hapjes maar dat is van korte duur… Stem hieronder welke helse opdracht de bewoners moeten doen:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.9]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
 1. Ellen at 20:48

  Eva je kan veel beter krijgen. Aan Dimitri heb je niets. Hij vindt zichzelf veel belangrijker. Ik hoop dat je dat snel in gaat zien.
  Hoe kan je je maatje nu al eruit stemmen nog zo vroeg in het spel en Salar beloven om niet op hem te gaan stemmen. Nee ik ben blij dat Dimitri eruit is!

 2. Sjoerd at 21:16

  Heel blij met de uitkomst en Nawel twee keer gered door de kijkers. Ga door meid, je doet het goed. Nu hopen dat Salar alsnog snel zal sneuvelen en dan Kristof weg.

 3. DUTCHY xgx at 21:25

  ik ben blij voor vera dat dimi weg is, hij ging harder voor het spel en mede over haar rug, hij toonde zeker de laatste tijd weinig of geen belangstelling voor haar, was altijd met iets anders bezig, als ze aan het praten waren, dan ging hij ineens in een ander gesprek verder met andere mensen, enz enz, ik denk dat er al teveel is geschreven hierover.

  zo is het beter, sowieso voor haar en nu gewoon flink er tegenaan meid….

  en weer kijken we tegen een foto van een camera aan, mogen we dit nu weer niet zien??
  binnenkort gaan we voor niet gekregen producten, die wel geleverd hadden moeten worden….

 4. John at 21:59

  Allemaal stemmers dat Nawel eruit moet maar vergeet een ding niet, Nawel is wel een ven de stemmingsmakers in huis overwint elke nominatie omdat ze gewoon eerlijk en open is, wat veel van jullie niet kunnen verdragen. Zonder Nawel en Nouchine kon BB het huis sluiten omdat het kijken naar een lege ballon vlug verveeld.
  De wind van Nouchi en de opmerkingen van Nawel, houden het huis levend en vol fresh air!!!
  Onthoud dit en jullie weten wie de echte winnar wordt?
  Peter komt langsaam maar zeker in de voetstappen van Kitty en wordt een van de volgende stiekummers
  die van twee kanten eet en Tobias heeft totaal geen meerwaarde in het huis dus de lijst is al bijna compleet voor volgende week.

 5. Paoli at 10:05

  Ik ben heel blij dat groot ego Dimitri uit Big Brother. want ik word misselijk van zijn groot ego Nu kan Vera eigen leven wie zij het is en snel ego Dimitri vergeten. Hopelijk word Kristof , Nawel , Peter en Salar ook snel uit Big Brother. want zij zijn niet echt.

 6. Leeke at 10:59

  Nawel zet hem op.. kristof is een gevaarlijk persoon in het spel.
  Een leider, met de zachte hand.
  Maar krijgt een aantal mensen waar hij ze wil hebben.

 7. Martha at 23:04

  Hell week?
  Nah ze eens alle luxe dingen afpakken?
  Dames geen makeup bijv. Geen gel…
  Nachten verstoren , geen licht , dag opsluiten met alles dicht zonder licht?
  Opdrachten midden in de nacht.
  Ze hebben toch genoeg tijd om uit te rusten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *