Home » Big Brother liveshow: Dimitri moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Dimitri moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Het is vandaag erg rustig in het Big Brother huis. Inmiddels is het tijd voor de liveshow. Wat er allemaal in de liveshow gebeurde en welke genomineerde het huis moet verlaten lees je terug in dit nieuwsbericht. Word het Dimitri, Nawel of Salar?

Ook dit keer is Bridget Maasland de presentatrice, ze doet dit omdat Geraldine in quarantaine zit. Uiteraard samen met Peter. Daarna zien we wat belangrijke items van deze week, zoals de kijkers die de bewoners gerankt hebben, maar ook dat de bewoners elkaar hebben gerankt. Natuurlijk zien we ook de terugkeer van Tobias. En Leroy die huismeester geworden is. Natuurlijk ook dat Dimitri, Nawel en Salar genomineerd zijn. Presentator Peter maakt daarna de jackpot bekend, die staat op 23.527 euro. Daarna zien we wederom wat fragmenten van afgelopen week, zoals de start van judgment week, en dat de bewoners elkaar moesten indelen op hoe waardevol ze elkaar vinden. Maar ook de challenge die enkele bewoners gespeeld hebben om little brother (huismeester) te worden en dat Leroy dit dus uiteindelijk werd. Ook kwam hij met een nieuwe huisregel. Peter kreeg post omdat hij 20 jaar samen is met zijn partner. Maar hij was niet de enige, ook Hanne en Grace kregen post, wat hun erg goed deed. En de som die de bewoners moesten oplossen om Tobias terug te krijgen in het huis, dat is gelukt en hij keerde terug. Presentator Peter legt contact met het huis. Hij begint bij Dimitri hij vraagt waarom ze op hem gestemd hebben. Dimitri laat weten dat hij niet zijn zelf is geweest en omdat hij in een negatieve cirkel zat wat niet goed gevallen is. Nawel laat weten het niet leuk te vinden maar het is what it is. Salar wie heeft er een mes in mijn rug gestoken vraagt presentator Peter. Ik zou het niet weten antwoordt Salar. Ik hoop het niet in ieder geval. Ik zal toch nog een keer nadenken laat presentatrice Bridget weten. Dan zijn er weer wat fragmenten van afgelopen week, zoals Vera die wederom haar twijfels heeft over Dimitri en dit met Grace bespreekt. Na de reclame zien we Vera die Dimitri aanspreekt op hoe hun relatie momenteel gaat en dat de bewoners het Big Brother huis flink schoon hebben gemaakt.

Nawel mag blijven in het Big Brother huis

Bridget vertelt dat de kijker straks van alles mag bepalen, iets met een horror thema. Peter voegt eraan toe dat de bewoners eerder aan moesten geven wat hun grootste angsten zijn. Presentator Peter gaat weer naar het huis. Hij gaat naar Tobias, wat is jou opgevallen aan de sfeer nu je terug bent. Tobias vertelt dat de sfeer wat spannender is maar toen ik aankwam hebben we een leuke dag gehad. Ik ben blij dat ik er weer ben. Ik heb een hoop gemist. Bridget laat daarna weten dat de tussenstand bekend is. De naam die op het scherm komt is veilig. Op het scherm komt de naam van Nawel te staan. Het gaat dus tussen Dimitri en Salar. Nawel springt het uit van vreugde. Ik kan het niet geloven zegt ze.

Dimitri moet Big Brother verlaten & hell week

Tijdens de reclame zien we de bewoners in het huis elkaar knuffelen. Nawel is erg blij maar de sfeer is nog wel gespannen tussen Salar en Dimitri, een van hen moet immers weg. Dimitri laat weten dat als het zo is, het zo is. Ik heb een mooi avontuur gehad. Big Brother laat dan weten dat de liveshow weer begonnen is. Bridget staat bij het huis om de bewoner op te vangen die weg moet. Presentator Peter legt contact met het huis. Het is tijd voor de uitslag. Je ziet op het scherm van de bewoner die mag blijven. Op het scherm komt de naam van Salar te staan. Dit betekend dat Dimitri het huis moet verlaten. Hij knuffelt als eerste Vera. Vera heeft het er erg moeilijk mee, Dimitri knuffelt daarna de rest van zijn medebewoners. Dimitri trekt daarna zijn jas aan pakt zijn koffer en lopot richting de deur. Hij krijgt een luid applaus. Dimitri vertelt dat hij het spijtig vindt en we zien de hoogtepunten van hem tijdens zijn verblijf. Dimitri komt daarna de studio in. Het is dubbel zegt hij, hij heeft het moeilijk met zijn vertrek en word wat emotioneel. Je wilt niet naar huis, je maakt vrienden en de afgelopen weken was het top. Hij zucht en valt even stil. Ik heb mijzelf laten zien wat ik eigenlijk niet wou. Ik heb me laten meeslepen door anderen en daardoor keuzes gemaakt heb die ik misschien niet wilde. Ook dat hij op Salar heeft gestemd, hij hoopte dat er dan 2 namen op het bord zouden komen. De laatste 2 weken was bondjes verband, ik wilde dat niet maar ik wist niet dat ik er zo middenin ging zitten. Hij heeft zeker niet met de gevoelens van Vera gespeeld, zo vertelt hij. We gaan elkaar zeker nog zien, dat hebben we elkaar gezegd. Hij gaat Tobias ook erg missen.

Daarna vertelt Peter dat er een gruwelijk thema aankomt. Bridget vertelt dat het hell week word en de kijker mag bepalen welke helse opdracht de bewoners moeten doen. Geen warm water, geen verwarming geeft Bridget nog als tip. Het word een drama! De bewoners krijgen zo nog drankjes en hapjes maar dat is van korte duur… Stem hieronder welke helse opdracht de bewoners moeten doen:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.9]

Ook interessant:

30 Reacties

Anna maria 5 februari 2022 - 20:05

Superrr die is naar huis. Fake manneke t.o vera. Je word niet gelukkig m dit manneke ben ik bang. Hy gaat niet vd miljoen % v jou .nu word je mischien wakker meidje.

Beantwoord
Corina 6 februari 2022 - 07:26

Ook blij dat hij weg is .nawel topvrouwke

Beantwoord
mario 5 februari 2022 - 20:11

Zoals voorspeld dimi eruit juiste keuze was gewoon irritante kerel met een groot ego dit noemt men het boemerang effect

Beantwoord
Dutchie 5 februari 2022 - 21:41

Dimitri heeft dit aan zichzelf te danken, wat zal Salar opkijken als hij hoort dat Dimitri hem heeft genomineerd……volgende week Nawel eruit

Beantwoord
Hans S 5 februari 2022 - 20:35

Ik had het wel verwacht zit niks in die jongen , ik hoop dat Vera nu meer haar zelf kan zijn en snel Dimitri vergeten.

Beantwoord
Ellen 5 februari 2022 - 20:48

Eva je kan veel beter krijgen. Aan Dimitri heb je niets. Hij vindt zichzelf veel belangrijker. Ik hoop dat je dat snel in gaat zien.
Hoe kan je je maatje nu al eruit stemmen nog zo vroeg in het spel en Salar beloven om niet op hem te gaan stemmen. Nee ik ben blij dat Dimitri eruit is!

Beantwoord
Norm 5 februari 2022 - 23:34

Het is zo’n fake persoon

Beantwoord
Paoli 6 februari 2022 - 10:08

Ja ! Helemaal mee eens. Opgelucht dat onbelangrijke Dimitri uit Big Brother. Vera is wel erg lieve meid om leuke man te krijgen. Dimitri is helemaal niksssssssssssss….

Beantwoord
yvonne 5 februari 2022 - 20:56

Ik vind het niet echt leuk dat dimitri er uit is,Nawel had er uit gemoeten snik,snik,snik,snik,snik,snik.snik…

Beantwoord
Boef 5 februari 2022 - 21:56

Nawel is ontzettend egoïstisch. Zij moest er uit. zij doet alsof ze iemand gund. Maar ze gunde niemand. Ze kijkt alleen voor haar zelf. Nawel moet WEG

Beantwoord
Roberto 5 februari 2022 - 23:04

Yvonne volg je het spel wel of hoe zit het.

Beantwoord
Chris 6 februari 2022 - 00:33

Ja Nawel eruit,en Leroy en Hanne ook,dan word het pas een gezellig groepje

Beantwoord
Hans S 6 februari 2022 - 07:47

Nawel is juist nodig in dat huis anders is het helemaal een saaie Big Brother van Nawel zie ik het meest.

Beantwoord
Sjoerd 5 februari 2022 - 21:16

Heel blij met de uitkomst en Nawel twee keer gered door de kijkers. Ga door meid, je doet het goed. Nu hopen dat Salar alsnog snel zal sneuvelen en dan Kristof weg.

Beantwoord
Miek 5 februari 2022 - 21:34

Maar zitten we te wachten op een huis vol jankerds of mensen die het spel spelen zoals het bedoeld is??
Nawel had eruit gemoeten.

Beantwoord
Norm 5 februari 2022 - 23:35

Kijk met jou kan ik praten Sjoerd. Jij leest echt mijn gedachten.

Beantwoord
Gezina 5 februari 2022 - 21:18

Weer jammer dat Nawel mag blijven. Hoop dat ze er volgende week uit gaat. Hoop Nawel en Nouchine. Die 2 zijn niet echt.

Beantwoord
DUTCHY xgx 5 februari 2022 - 21:25

ik ben blij voor vera dat dimi weg is, hij ging harder voor het spel en mede over haar rug, hij toonde zeker de laatste tijd weinig of geen belangstelling voor haar, was altijd met iets anders bezig, als ze aan het praten waren, dan ging hij ineens in een ander gesprek verder met andere mensen, enz enz, ik denk dat er al teveel is geschreven hierover.

zo is het beter, sowieso voor haar en nu gewoon flink er tegenaan meid….

en weer kijken we tegen een foto van een camera aan, mogen we dit nu weer niet zien??
binnenkort gaan we voor niet gekregen producten, die wel geleverd hadden moeten worden….

Beantwoord
Ano 5 februari 2022 - 21:52

Nawal is er helaas niet uit te krijgen heeft teveel volgers?

Beantwoord
marie-louise 5 februari 2022 - 21:58

volgende week salar en kristof op het bord zou top zijn

#teamnawel

Beantwoord
John 5 februari 2022 - 21:59

Allemaal stemmers dat Nawel eruit moet maar vergeet een ding niet, Nawel is wel een ven de stemmingsmakers in huis overwint elke nominatie omdat ze gewoon eerlijk en open is, wat veel van jullie niet kunnen verdragen. Zonder Nawel en Nouchine kon BB het huis sluiten omdat het kijken naar een lege ballon vlug verveeld.
De wind van Nouchi en de opmerkingen van Nawel, houden het huis levend en vol fresh air!!!
Onthoud dit en jullie weten wie de echte winnar wordt?
Peter komt langsaam maar zeker in de voetstappen van Kitty en wordt een van de volgende stiekummers
die van twee kanten eet en Tobias heeft totaal geen meerwaarde in het huis dus de lijst is al bijna compleet voor volgende week.

Beantwoord
jeroen 5 februari 2022 - 21:59

nawel meest oprechte en eerlijke mens daar

Beantwoord
Dennis 5 februari 2022 - 23:40

Super uitkomst!! Kon niet beter.

Beantwoord
Shanny 6 februari 2022 - 01:31

Yes Dimitri weg !! Volgende is Kristof eruit!

Beantwoord
Rosie 6 februari 2022 - 07:39

Goed dat Nawel mocht blijven nu SALAR er zo rap mogelijk uit.

Beantwoord
Paoli 6 februari 2022 - 10:05

Ik ben heel blij dat groot ego Dimitri uit Big Brother. want ik word misselijk van zijn groot ego Nu kan Vera eigen leven wie zij het is en snel ego Dimitri vergeten. Hopelijk word Kristof , Nawel , Peter en Salar ook snel uit Big Brother. want zij zijn niet echt.

Beantwoord
Leeke 6 februari 2022 - 10:59

Nawel zet hem op.. kristof is een gevaarlijk persoon in het spel.
Een leider, met de zachte hand.
Maar krijgt een aantal mensen waar hij ze wil hebben.

Beantwoord
arno 6 februari 2022 - 11:42

Nawel is er niet uit te krijgen heeft teveel volgers erg jammer

Beantwoord
carina beckers 6 februari 2022 - 12:50

Ja nu salar en dan Christopher dan is het gedaan met bandjes smeden

Beantwoord
Martha 6 februari 2022 - 23:04

Hell week?
Nah ze eens alle luxe dingen afpakken?
Dames geen makeup bijv. Geen gel…
Nachten verstoren , geen licht , dag opsluiten met alles dicht zonder licht?
Opdrachten midden in de nacht.
Ze hebben toch genoeg tijd om uit te rusten 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page