Kristof vindt Nouchine het schoothondje van Nawel, Salar spreekt haar aan

Kristof vindt Nouchine het schoothondje van Nawel, Salar spreekt haar aan

Een nieuwe dag is weer aangebroken in het huis, na het ontbijt krijgen de bewoners de mogelijkheid om warm water minuten en houtblokken voor de kachel te verdienen. De bewoners gaan aan de slag. Big Brother vertelt uiteindelijk dat de bewoners 40 minuten warm water verdiend hebben en 6 houtblokken. Maar dit klopt niet volgens de bewoners. Uiteindelijk geeft Big Brother toe dat hij een rekenfout heeft gemaakt. Dat komt door de sangria die hier voor me staat grapt hij. Het zijn dus 8 houtblokken.

Verder hebben Salar en Kristof een kort gesprek gehad over medebewoner Nouchine. Kristof vindt Nouchine een lieve meid maar ze lijkt nu het schoothondje van Nawel. Dat is echt super jammer. Ze komt er nooit meer eens bijzitten, om een beetje bij ons chillen op de slaapkamer voegt hij eraan toe. Dat kan veranderen na het weekend he reageert Salar. Ja zegt Kristof maar stel dat ik drie mensen moet nomineren, dat is spijtig maat. Salar antwoordt dat Tobias dat ook al gezegd heeft. Als je ziet hoe Hanne zich nu aan het ontplooien is vertelt Kristof. Dat is een stijgende lijn.. Salar besluit naar aanleiding van dit gesprek het gesprek met Nouchine aan te gaan. Hij zegt dat ze het leukste meisje in huis is maar benadrukt wel dat ze zich niet moet terugtrekken. Niemand wil op je stemmen maar als je je zo terugtrekt als de laatste dagen, gaan mensen toch nadenken voegt hij eraan toe. Ze zien dat je neerwaarts gaat, nu kun je dat nog veranderen benadrukt hij. Dan stemmen ze maar op mij antwoordt Nouchine. Salar laat weten dat hij dat echt niet zou willen. Ze missen wel de Nouchine van het begin. En geeft daarna wat tips wat ze zou kunnen doen. Zo zou ze af en toe weg kunnen lopen bij Leroy of aan te geven dat ze niet wil praten als ze daar geen zin in heeft. Volgens hem zijn die eindeloze gesprekken niet goed voor haar. Je bent niet zijn mama he benadrukt hij. Nouchine vindt het gewoon k*t dat je soms niet op één lijn kan zitten met bepaalde dingen. Daar ging het gisteren ook over vertelt ze. En dat ik me daarom wat schuldig en slecht voelde. En toen hebben ze allemaal tegen mij gezegd, Nouchine, dat is ok, gij moogt van andere mensen houden. Het is niet dat wij niet van jou houden. Ja, maar dan komt hij waarschijnlijk over een uur weer een preek geven zegt Salar. Je moet af en toe zeggen, ik heb hier geen zin in. Moet je zelf weten he, je zit in een hele goede positie. Verpest dat niet he benadrukt hij. En je zal waarschijnlijk zijn van Salar, Salar… Nee echt niet verzekerd Nouchine. Iedereen komt volgens Salar naar hem toe en Nouchine vraagt zich af waarom ze dan niet naar haar komen. Kristof komt toch ook af en toe naar je toe gaat Salar verder. Maar ze weten, jij en ik hebben een hele goede band en misschien zal ik jou kunnen wakker maken. Nouchine denkt dat ze gewoon lief moet zijn voor iedereen. En Salar vindt dat ze alleen maar aan zichzelf denkt. Probeer een beetje in de groep te zijn, alles komt goed benadrukt hij. Hij is gewoon een beetje… als hij genomineerd is, ben jij dat niet. Denk aan jezelf. Als jij genomineerd bent, en je bent weg, zal hij niet meer omkijken eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 53 Average: 3.8]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 10:18

  Ik denk dat Salar daar wel eens gelijk in kan hebben. Ik vind het ook jammer dat Noushine zich zo mee laat trekken in het groepje van Nawel. Maar dat zou ze ook doen als ze in het groepje van Salar zit, zo zit ze kennelijk in elkaar. Alleen denk ik dat het groepje van Salar en Kristof net iets anders in elkaar zit.

  • Dutchie at 11:55

   Staat Nouch onder druk? Vindt het een eng gebeuren in die groene kamer. Waarom deed Leroy zondagavond ook zo naar tegen Nouch? Heb het gevoel dat deze vrouw onder druk staat, speelt er iets anders? …………… Leroy als eerste weg bb, geen waarschuwing waard. Wat deze man deed kan echt niet door de beugel. Raar dat dit gebeurt als er elders met dit soort figuren wel meteen gekapt wordt.

  • Jongen at 20:00

   Wat een onzin weer van kamer goud , ze smeden weer complotten en willen nouchine aan hun kant , zelfde als vorig jaar toen nick en michel ook de vrouwen manipuleerden en gelukkig liese het door had , nu is het nawel die het ziet ,en daarom moet ze van de heren verdwijnen , vera is geen probleem die doet wat de heren zeggen en vera laten ze daarna vallen want tobias zei duidelijk tegen grace dat hij wilt overblijven met grace nouch en kristof , ik hoop dat nawel elke keer blijft en iedereen naar huis speelt

 2. Gerda at 10:47

  Nouchine jammer dat je nu kiest voor groepje Nawel.Hierdoor ben je veranderd laat deze groep los deze groep is schijnheilig de groep van salarissen is echt

 3. Roberto at 11:22

  Grace moet gewoon kappen met die poppekast! Ze valt gewoon op vrouwen! Wees gewoon eerlijk en vertel het de groep. Het is duidelijk te zien en het ligt er gewoon dik op. De Kijker is echt niet blind! Denk ze nou werkelijk dat ze ons voor de gek kan houden?

 4. carina beckers at 12:26

  Nee salar is haar aan het bespelen dat er niet op hen gestemd word salar is de schoothondje dan van Christopher en nu is tobias ook al aan het stoken en hannes aan het mee trekken en Peter is dom de meeloper

 5. Lindz at 13:55

  Gooi Kristof ,Salar en Nawel eruit, je zal zien hoe de groep zich los zal voelen en opgelucht, zo bazig dat die zijn. BB dit jaar is wat ongecodineerd losbandig en onnatuurlijk. Dat het maar vlug voorbij is. Had er meer van verwacht. Geen structuur ook.

 6. Truusje at 16:33

  Snel Leroy eruit wat hij deed kan echt niet geaccepteerd worden. Ik snap BB niet, dat het bij een waarschuwing is gebleven. Daarna Nawel heel erg snel naar huis zo’n achterbaks en ontzettend lui persoon.

 7. Rosie at 10:03

  Salar er zo vlug mogelijk uit hij is een echte schijnheilig aard wie met die man om gaat trekt aan het korste eind. Weg met die man.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *