Home » Ronahi schiet in de paniek, wil de groep haar wegstemmen?

Ronahi schiet in de paniek, wil de groep haar wegstemmen?

Door BigBrotherNederland

De bewoners weten nu een deel van de ranking. Alice en Ashley hebben deze na terugkomst in het huis aan de groep gedeeld. Ook diegene waarvan verwacht wordt die zaterdag weg zou moeten. Ronahi kreeg hier de meeste stemmen op. En dat nieuws deed Ronahi wel wat.

Ronahi houdt zich redelijk goed maar als ze met een aantal medebewoners op de slaapkamer begint ze er al snel over. Ik vraag me echt af wat doe ik hier merkt Ronahi op. Want je moet het mij zeggen he als ik echt iets doe wat niet door de beugel kan. Ik kan daar tegen he. Ik zou het dan ook zeggen antwoordt Tyron. Misschien denken ze dat wij samen geen spel winnen en dat wij op de bank komen. Ronahi vindt dat een rare gedachte. Ik denk dat het puur is omdat ze mij hier niet willen hebben. Volgens Tyron is dat bullsh*t. Ronahi had niet verwacht dat de groep allemaal op haar zou stemmen. Tyron denkt dat ze zo niet moet kijken, zo hebben wij ook niet gekeken. Ashley en Alice zaten ook al hoe moet ik dat zien. Ik denk dat ze denken dat wij geen spel winnen. Wij gaan een vrijstelling pakken deze week. Het is niet dat ze je weg willen hebben dat is bullsh*t. Blijkbaar wel merkt Ronahi op, het was maximaal op mijn naam. Het gaat niet eens om duo’s. Het gaan om de personen. Tyron kan het bijna niet geloven dat het maximaal is.

Randy komt daarna binnen en vraagt of alles goed gaat. Ronahi legt uit dat ze aan het nabespreken zijn. Tyron voegt eraan toe dat Ronahi nu denkt dat mensen haar eruit willen hebben. Maar ik denk het niet. Wij denken anders benadrukt Ronahi. Randy zegt dat er niet stond wie wil je dat eruit gaat maar wie je denkt. Ronahi weet niet of iedereen zo wel geredeneerd heeft. Ze willen mij er gewoon uit hebben. Doriana hoort het ook als ze de kamer in komt en zegt nee. Wie ze denken dat eruit moet. Ik zou je geen zorgen maken, het is nergens op gebaseerd. We hebben onszelf er ook op gezet. Ik snap wel dat het schrikken is merkt Tyron op. Ook op de manier waarop het gezegd werd voegt Doriana eraan toe. Dat doe ze gewoon expres benadrukt Tyron doelend op Ashley. Het is maar gewoon een stemming zegt Doriana. Het zijn wel de mensen waarmee je 24/7 samenleeft merkt Ronahi op.

Als Dilano even een kijkje komt nemen vraagt Ronahi huilend of ze ook op hem gestemd heeft. Nee natuurlijk niet antwoordt Dilano. Maar besef je ook dat zij kunnen liegen, het is Ashley he. Denk je dat echt vraagt Doriana. Het zou mij niet verbazen gaat Dilano verder. Sta ik wel op één maar zou ze een target van mij willen maken. Danny met het huishouden geloof ik wel, Alice en Tom ook. Wat heb ik hier dan gedaan vraagt Ronahi snikkend. Doriana denkt dat ze het niet moet interpreteren op basis van eruit. Er wordt geteld wie er op Ronahi zou hebben gestemd. Dan kan het volgens Tyron niet ver bovenaan zijn. Ze hebben met andere woorden dus gelogen merkt Randy op. Ronahi antwoordt dat ze dat eerst ook al dacht. Ik zou er niet te zwaar aan tillen adviseert Dilano. Het betekent de mensen in het huis en het zegt nul over jouw positie in de buitenwereld. Maar wat voor beeld geeft dit dan naar de kijkers vraagt Ronahi. Dat sommige mensen een vies spelletje aan het spelen zijn antwoordt Dilano. Daarom is mijn focus in het spel blijf bij jezelf. Blijf jezelf en je spel spelen. Als je dat doet waarom kunnen ze je dan haten? Ik denk niet dat dat soort mensen gaan, er zijn hier mensen met 3,4,5 met verschillende gezichten. Ik ben wie ik ben zegt Ronahi. Dat is goed zegt Dilano, ik denk dat dat de mensen leuk vinden. Jij stond in mijn top 5 van de winnaars. Je mag nu even balen maar neem het niet te persoonlijk. Ronahi doet dat ook maar had al een sterk gevoel erop te staan. En dit was voor mij een bevestiging.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.5]

Ook interessant:

15 Reacties

Xxx 20 februari 2024 - 09:51

Roany jij bent echt een toppertje meis, dat ene kleine lrugentje voor eigen bestwil is je vergeven

Je moest eens weten wat mevr de generaal allemaal liegt en doet

Ronany jou is duidelijk verteld ook door alice ( jammer dat ze dat niet in de uitzending lieten zien) dat jij de enige persoon in t huis bent die altijd voor iedereen klaar staat!!!!

Beantwoord
LBJ 20 februari 2024 - 12:51

Nou nou, wie bedriegt er iemand het meest? Ronahi is er in ieder geval een van en niet Ashly. Die speelt tactisch maar wel eerlijk! Speel niet zo op een persoon. Ze zijn er allemaal om te winnen en als ze dat allemaal doen zonder liegen of stiekem smoezen en clubjes vormen vind ik het leuk en spannend.

Beantwoord
Agnes schepers 20 februari 2024 - 09:59

Eigen schuld dikke bult eruit met die geit

Beantwoord
Adri 20 februari 2024 - 10:03

Lekker naar huis, want meid wat kan jij op alle slakken zout leggen en sneaky roddelen. Jij en Do zijn echt de ergste in het huis en neemt dat clubje Sab, Di, Ran en Ty mee in jullie negatieviteit. Dus ja van mij mag je ook echt het huis verlaten.

Beantwoord
Alex 20 februari 2024 - 10:05

Ze moet niet zeuren. Ze is nog geen één keer genomineerd geweest.

Beantwoord
Lili 20 februari 2024 - 11:45

Eruit met die groep…eerlijkheid duurt het langst., Queen Rohani met haar achterbaks groepje…moet nog tegenkomen dat zij het in het gezicht zeggen. Tyron is alweer niets gegund van die Randy… zo een domme jonge. Alleen maar op de man spelen achter de rug dat is wat ze zijn.. over het spel is iets anders.. geen ruggengraat bah,bah

Beantwoord
gerardus 20 februari 2024 - 12:02

XXX heb je wel live gekeken daar werd gestemd door de bewoonders , en ze stond echt boven aan om als eerste eruitb tegaan a.s. ZATERDAG.

Beantwoord
Roos 20 februari 2024 - 12:09

Het wordt tijd dat er ook ens opgelet wordt hoe Ashley iedereen waar ze denkt vat op te kunnen krijgen, loopt te manipuleren. Het duidelijkste voorbeeld vind ik Jimmy. Hij stond zo positief en neutraal in het spel en is als een slang omwonden het groepje van Ashley ingetrokken
Je moet eens kijken naar Ashley als men iets tegen haar zegt, waarbij je haar ziet nadenken, deze heeft mij door..(gesprek Tyron) , dan is alle lieve glimlach verdwenen. Natuurlijk mag ook zij het spel spelen, en ik weet ook dat er door anderen geroddeld wordt, maar als je goed oplet is Ashley niet fair bezig! Jammer, want ze is een goede tactische speler maar die hoeft niet vals te zijn! (Gesprekje Sabeau)

Beantwoord
Xxx 20 februari 2024 - 12:10

Ronahi moet niet zagen ze is nog niet 1 keer genomineerd en zei en Doriana Dilano en Sabeau verzieken de sfeer in huis

Beantwoord
Anneke 20 februari 2024 - 13:39

Roddelen is kennelijk haar tweede natuur. Ze beseft dus helemaal niet wat ze doet, en gedaan heeft. En @XXX welk leugentje om bestwil? Ze liegt alles bij elkaar. Heeft 2 gezichten. Kom nou!! En Ashley liegt en doet dat niet, maar ja mensen die recht voor z’n raap zijn worden zowiezo niet geaccepteerd. Daar kunnen maar weinig mensen tegen

Beantwoord
D. Pison 20 februari 2024 - 14:10

Inderdaad, Ronahi, je bent nog nooit genomineerd geweest! Ik vind jou een lief, eerlijk, beschaafd en mooi persoon! Er is JALOUZIE om jou heen! Die Ashley mag van mij per direct het huis uit! De stookster! Ik betreur nog steeds de dag dat Sonja opeens vertrok en zij( Ashley dus) weer terug mocht komen! Was dat maar nooit gebeurd! Zou ook nooit meer moeten gebeuren, zoiets: Eruit is eruit!

Beantwoord
Jose 20 februari 2024 - 17:06

Je ziet het goed Roos.
Dit zie de eerste keer zolang Big Bigbrother uitgezonderd wordt.
Dat er echt 2 kampen zijn.
Ik snap niet dat er mensen die Ashley erin laten.

Beantwoord
Do 20 februari 2024 - 21:37

Ronahi eruit!
Zo, ik heb gestemd 😂

Beantwoord
Eduard 20 februari 2024 - 22:37

daaaaaaaaaag!! Ronahi, met haar zeikstem. Er is maar 1 queen en dat is Ashley💪🏻

Beantwoord
Ro 21 februari 2024 - 00:53

Ashley is de grootste anaconda in BB. Blijf uit haar buurt. Zij heeft de groepjes laten ontstaan. Het begon toen ze Ariana zomaar grote mond had tegen Ariana. Volgens mij wist zij zelf niet waarom zij dat deed. Ashley Eruit !! PLEASE PLEASE!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page