Home » De groep doet een spel in de gameroom en Nouchine heeft een gesprek met Peter over haar rol in de groep

De groep doet een spel in de gameroom en Nouchine heeft een gesprek met Peter over haar rol in de groep

Door BigBrotherNederland

Terwijl sommige bewoners in de badkamer bezig zijn met hun haren laat Big Brother weten dat iedereen naar de gameroom moet komen. De bewoners laten weten dat ze dit totaal niet verwacht hebben. Salar denkt dat er toch nog een spel komt. Nog een pin vraagt Grace zichzelf af? Daarna krijgen we het Big Brother logo in beeld dus weten niet wat er gebeurd. Niet veel later komt er in beeld dat er een technische storing is. Uiteindelijk is er beeld en Salar heeft het over schokken die hij gekregen heeft. Maar ook over ijskoud water en over woorden spellen. Kristof heeft het over 3250 euro die ze hebben verdiend.

Verder hebben Nouchine en Peter een goed gesprek. Nouchine ziet dat mensen uit de kamer soms niet lief zijn voor anderen en daar wil ze zich niet bij aansluiten. Meerdere mensen hebben gezegd dat ik me niet gek moest maken maar daardoor kreeg ik het nog moeilijker. Ik wil plezier maken en het fijn maken. Peter kan zich er wel in vinden dat ze het moeilijk vindt. Ik heb gewoon het gevoel dat de groene kamer moet strijden gaat Nouchine verder. Maar ik dan weer niet. En dan kan ik geen steun zijn in dat strijdproces. Snap je? Ja zegt Peter. Dat is altijd zo. En Nouchine denkt dat ze zichzelf daardoor wel kan verliezen. Peter lijkt het met haar eens te zijn. Ik zou graag de Nouchine weer even terug hebben. Misschien moeten we het allemaal loslaten en niet te fel gaan focussen op dit en dat. Je hebt hier verschillende personen, mensen die ook leiding geven. En dan wordt dat een rollercoaster. Je zit erin en je rolt mee. Maar ik wil daar ook niet in zitten, ik wil een keuze maken die voor mij het beste is. Nouchine is bang dat omdat ze voor zichzelf kiest dat verkeerde indrukken zou geven. Peter vindt het ook niet fout. Maar je bent net een magneet, je kunt jou niet even apart zetten. Voor mij was het iets van het is enkel nog dat gedeelte. Nouchine benadrukt dat ze normaal niet zo is. Ik voelde me ook echt slecht en wilde naar huis. Volgens Peter is het goed dat ze erover nadenkt. Maar je moet niet teveel nadenken, je moet ook plezier maken benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.1]

Ook interessant:

18 Reacties

Cisca 9 februari 2022 - 12:38

Ik vind die Nouchine steeds meer zeuren. En huilen. Zogenaamd zo onschuldig. Word een beetje volwassen. Ze wist wat ze ging doen toen ze zich hiervoor opgaf. Ne even normaal doen en niet alsof je 12 jaar bent.

Beantwoord
Gezina. 9 februari 2022 - 12:42

Nouchine haar ogen gaan nu toch een beetje open? Ze laat zich commanderen door prince’s Nawel en Leroy. Meid doe gewoon je ding.

Beantwoord
Timothee 9 februari 2022 - 17:03

Juist niet, ze voelt zich juist gedwongen door de gouden kamer om te kiezen, een keuze die ze juist niet wil maken. Ze wordt teveel gepusht. Door bv. Salar. Dat is wat ze niet leuk vind. Volg je de livestream wel?!?!?

Beantwoord
S 10 februari 2022 - 12:05

Zeker waar

Beantwoord
Jongen 10 februari 2022 - 17:58

Je hebt helemaal gelijk timothee

Beantwoord
Jongen 10 februari 2022 - 17:59

Inderdaad de gouden kamer met tobias en kristof en salar maken complotten wie de live stream niet genoeg volgt heeft er echt geen idee van wat er zich afspeelt , tobias is de schijnheiligste , zag van in het begin dat er iets was met hem , is volgens mij de rol aan het spelen van betrouwbare verstandige jongen met een ‘oude ziel’ maar als je hem hoort manipuleren weet je dat dit niet zo is , de eerlijkste is nawel en daarom moeten ze haar niet , ze is een sterke vrouw en zij is wel zichzelf en verbaal heel sterk dus zij moet verdwijnen , ik hoop dat nawel blijft echt dan lach ik me kapot ik vind haar geweldig , amy had gelijk dat er veel schijheiligen in dat huis zitten big brother moet eens iedereen op dat bord zetten dan zullen we zien …..

Beantwoord
S 10 februari 2022 - 12:05

Wat een bs

Beantwoord
bonnie 9 februari 2022 - 12:53

Wanneer is er plezier in het huis ?????? roddelen ja dat is alles wat er gebeurt en dan die vuile streek van Leroy BAH hij zou van BB DIRECT het huis moeten verlaten .

Beantwoord
john 9 februari 2022 - 13:02

NOMINATIE DEZE WEEK

PETER – CHROSTOF – TOBIANUS

Beantwoord
Ans 9 februari 2022 - 15:54

Mee eens

Beantwoord
Marc 9 februari 2022 - 20:21

Helemaal gelijk vooral kristof

Beantwoord
S 10 februari 2022 - 12:06

Wauw ,dat zou top zijn

Beantwoord
Corina 9 februari 2022 - 14:04

John dat
Zou nouw eens goed zijn …. maar het zal geen waar zijn hoor?

Beantwoord
Marc 9 februari 2022 - 20:22

Petitie kristof moet eruit

Beantwoord
Jongen 10 februari 2022 - 17:54

Inderdaad de gouden kamer met tobias en kristof en salar maken complotten wie de live stream niet genoeg volgt heeft er echt geen idee van wat er zich afspeelt , tobias is de schijnheiligste , zag van in het begin dat er iets was met hem , is volgens mij de rol aan het spelen van betrouwbare verstandige jongen met een ‘oude ziel’ maar als je hem hoort manipuleren weet je dat dit niet zo is , de eerlijkste is nawel en daarom moeten ze haar niet , ze is een sterke vrouw en zij is wel zichzelf en verbaal heel sterk dus zij moet verdwijnen , ik hoop dat nawel blijft echt dan lach ik me kapot ik vind haar geweldig , amy had gelijk dat er veel schijheiligen in dat huis zitten big brother moet eens iedereen op dat bord zetten dan zullen we zien …..

Beantwoord
Danny 9 februari 2022 - 15:32

nominatie Tobias, Peter en Nawel

Beantwoord
Lili 10 februari 2022 - 13:12

Kristof, tobias,vera eruit…Vera zit helemaal niets in.Wat een grote ego is die Kristof en de dan de die schoothondjes..tobias en salar…spijtig want ik vind de lachpartijen en plezier tussen Salar en nouchine zo mooi.

Beantwoord
Z 10 februari 2022 - 19:43

Ktistof Salar en Peter ,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page