Home » Hanne gaat een gesprek aan met Nouchine en Julio en geeft toe dat ze hen genomineerd heeft

Hanne gaat een gesprek aan met Nouchine en Julio en geeft toe dat ze hen genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Gisteren moesten de bewoners nomineren, Hanne had het daar moeilijk mee. En ze besluit met enkele medebewoners erover te spreken. Ze begint met Julio en Nawel in de groene kamer.

Oke, ik ga iets zeggen wat jullie niet fijn vinden begint Hanne het gesprek. Maar misschien moet je even een uitleg horen en daarna mag je ermee doen wat je wilt. Jullie hebben allebei gezien dat ik het gisteren moeilijk had. En dat komt, ik heb even met Peter gepraat, niemand weet het eigenlijk niet en ik wilde het ook niet zeggen. Ik had het er heel moeilijk mee en dat kwam omdat ik in een onverwachtste situatie kwam waarin ik een beslissing moest maken. Zonder dat ik echt wist wat ik moest doen. En op die momenten weet ik het echt niet. En mensen kunnen dan zeggen volg je buik gevoel maar op dat moment is dat niet zo. Dat was ook mijn paniekreactie van gisteren. Ik zat in een situatie dat ik even niet wist wat ik moest doen. Ik heb daar in het verleden ook heel hard tegenaan gebotst en ben in het verleden ook een vriendin zo goed als verloren. Beslissingen maken vind ik moeilijk en maak daar veel tijd voor om een beslissing te maken. Maar als er tijdsdruk op komt en als ik dan niet met die mensen kan praten dan weet ik gewoon niet wat ik moet doen. Dan moet ik een richting op gaan maar ik weet niet of dat de juiste is. Soms heeft het gevolgen soms niet, maar ik haat dat stukje van mij. Bij de nominaties wist ik wat ik zou doen, ik was er ook oke mee en had me erbij neergelegd. Maar dan gebeuren er plottwist en wist ik het niet meer. Toen kwam de scheiding en ik zou op Leroy gaan stemmen. Maar dat ging niet meer en mijn andere persoon was Kristof. Ik kon niet meer op Leroy stemmen, voelde me raar die dagen, voelde een rare vibe en afstand bij mensen. Bij jullie maar ook bij Nawel en ik wist niet waarom. Tussen jullie en Leroy was van alles aan de gang, ik wist gewoon niet meer wat ik moest doen en wat er aan de hand was. Ik ben toen met mensen gaan praten omdat ik niet meer wist wat ik moest denken. En zat ook vast met Kristof, ik kreeg van mensen niet echte informatie. Leroy viel dus weg en toen kwam ik in de situatie dat ik met 4 man ben. Toen heb ik een gesprek gehad met Nawel, ze heeft me toevertrouwd dat hoe ik de laatste dagen deed dat argwanend overkwam. En zijn de mensen ervan overtuigt dat ik een game player was. En daar ben ik van geschrokken. En ik had door dat er in deze kamer iets was. Er was ook een bepaalde afstand wat ik niet snapte. Nawel vertelde dat ze een beetje bang was dat ik zou mee volgen maar ik was met bepaalde mensen aan het babbelen omdat ik het niet meer wist. Daarna verteld Hanne dat ze een afstand voelde bij Leroy en dat ze de indruk had dat hun allemaal over haar aan het spreken waren. Dat ik degene was die raar deed en het spelletje speelde en dat kwam confronterend aan. De groep kwam toen weer bij elkaar en er gebeurde van alles. En toen ik hier in de kamer kwam voelde dat er iets was, niemand zei me iets. Gisteren dacht ik dat iedereen op mij ging stemmen. En ik voelde me hier heel ontspannen, maar ik had het gevoel gaat de groene kamer nu op mij stemmen. Ik had bij Nawel aangegeven niet op haar te stemmen maar jullie bleven toen over. Jullie zijn mooie mensen en zet jullie bij de winnaars van Big Brother. Maar ik vertrouwde jullie gisteren niet maar omdat er gezegd werd mensen vertrouwen je niet.

Voor mij zijn het losse flodders die stemmen. Nouchine vindt het niet erg gen geeft toe dat ze haar ook genomineerd heeft. Ook omdat je nooit naar mij gekomen bent en dat je bij andere mensen dat wel hebt gedaan. Maar ik heb wel gezegd dat ik dit nooit meer hoop te doen. Hanne vertelt verder waarom ze op Leroy wilde gaan omdat hij zichzelf vaak herhaald en dat hij overal de beste in is. Maar ik wilde mij buiten het gedoe met Nouchine houden. Ik wist niet wat er aan de hand was maar uiteindelijk dat het met de finale vraag te maken had. Julio heeft twee of drie namen maar daar zit jij niet bij. Maar ik zou nooit vertellen op wie ik heb gestemd. Ik vind het wel jammer dat het over is gekomen dat jij als mikpunt zou zijn gebruikt. Mijn gevoel bij binnenkomst is bij bepaalde mensen bevestigd. Ik heb een ranking en de mensen waarmee ik de minste klik heb staan bij mij onderaan. Als ik je in de ogen kijk, je knuffel of gesprekken heb kun je ervan uit gaan dat ik niet op je ga stemmen. Ik kreeg gewoon het gevoel dat ik hier het mikpunt zou zijn en daar (gouden kamer) niet gaat Hanne verder. Maar ik dacht mijn stemmen gaan niets uitmaken. Jullie zijn allebei mensen die ik niet weg wil. Het drietal praat er nog lang over na. En Hanne benadrukt dat ze zich er echt k*t over voelt. Dan meld Big Brother zich voor een jackpot challenge waar je hier meer over kunt lezen. Hanne geeft de twee een knuffel en Nouchine lijkt het een goed idee er eens goed over te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 3.7]

Ook interessant:

20 Reacties

Tinne 10 februari 2022 - 09:58

Voor mij mag Julio er zorap mogelijk uit, hij denkt dat hij god de vader is. Vind dat de minst betrouwbare, spreekt met iedereen mee, spreekt alles goed, hij is echt een paling.
Zijn spreken, zagen het is beu om te horen

Beantwoord
a.p 10 februari 2022 - 13:32

En klaagt over alles..zo negatief ..ik zie zijn beroep als communicatie adviseur niet terug in bb…heeft geen humor…voegt niets toe aan bb.

Beantwoord
Cisca 11 februari 2022 - 11:34

Ik vind Julio ook tegenvallen. Zoals Peter die grap maakte en Julio er dan zo op reageert. Maar Julio had al eerder op Peter gestemd want hij mag Peter vanaf het begin al niet dus nu kon hij Peter even lekker in een kwaad daglicht stellen. Salar zei al dat het gebeurt is en klaar, die vind ik steeds leuker worden, lekker ondeugend !

Beantwoord
Jack 10 februari 2022 - 10:09

Hoi..bewoners niet moeilijk doen. Ga van je eigen uit.
Het is maar een spel.
Verliezen….jammer maar.
PS: In het koude bad…eerst je polsen nat maken.
Groetjes Jack

Beantwoord
john 10 februari 2022 - 11:51

Top opmerking Jack! Dat gezeik over Leroy gebaseerd over hun eigen fantasieën.

Beantwoord
joost 10 februari 2022 - 10:30

Ik vind het eigenlijk wel ongelooflijk straf dat in deze tijd van ziekelijk veelvuldig grensoverschrijdend gedrag , waar zelfs overal rechtszaken over gehouden worden, dat bij BB dit voorval van die Leroy , dat overduidelijk was, zo soft met wollen handschoentjes wordt aangepakt. Ik snap er niks van. Dat hij zelfs door BB persoonlijk wordt berispt ( wat de kijkers niet eens mochten zien blijkbaar) blijkt toch dat het ernstig genoeg is maar er wordt verder geen aandacht meer aan besteed , grenst aan het ongelooflijke. Hij moest ofwel direct verwijderd worden ofwel zou hij geen enkele persoonlijke pin meer in zijn bezit mogen hebben of krijgen gedurende de tijd dat hij er nog in zit . Ik vraag me trouwens ook af of alle bewoners zélf op de hoogte zijn gebracht van dat incident??? Ik vrees van niet. Ik zag wel dat hij een zeer afgezwakte versie gefluisterd had aan zijn “vriendjes van de groene kamer”. Wat een walgelijk schouwspel.

Beantwoord
Helma 10 februari 2022 - 10:40

Tobias heeft haar richting nouchine gepraat. …en nawel ..op de badkamer bij de scheiding….bij haar bekentenis neemt julio zijn kansen door zo te praten nooit hanne te stemmen….hoe dom zijn r sommige de invloed van bepaalde mensen niet door te hebben…overigens als b.b bij de uitzending over de vuile vieze streken van leroy wat laat zien…waarom dan niet t derl dat hij op zn zij gaat liggen en aan zn geslachtsdeel zit…en dan t excuus dat hij m waste onder zn broek …whawha wat een blamage zeg…

Beantwoord
Lo 10 februari 2022 - 12:52

Tobias heeft haar niet richting de groene kamer gepraat toen ze opbiechtte dat haar gevoel bij de groene kamer ligt maar het lastig te vinden om op een kamer te slapen met mensen waarop ze heeft gestemd. Hanne bleef het moeilijk hebben ondanks de gesprekken met de gouden kamer, dus ja. Hanne is slim om losse flodders te hebben gestemd!!

Beantwoord
john 10 februari 2022 - 10:45

Zoals ik al eerder waarschuwde voor Hanne, zij is een niet te vretrouwen persoon die meelikt met de stokers of in de greenroom komt luisteren om het daarna in de goldroom verder te vertellen.
Hopelijk wordt Nouchine en Julio hier slimmer door. Zo verwijderd zich Hanne geheel uit elke groep omdat zij achterbaks is, Foeiiiiiiiiii!
Tobias probeert nu bij Gracioso zijn traantjes te vegen omdat hij niet meer serieus genomen wordt en ik denk ook wel dat hij dringend een Psychiater nodig heeft want hij heeft een groot probleem. Echt een zacht EI dat geen legnest vindt sinds Dimi weg is. Deze foodymediator heeft zelf een mediator nodig.
Nu hij voelt dat hij geen middelpunt van het huis is denkt hij erover na om het huis te verlaten wat laat zien hoe zwak deze man is en eigenlijk niet in B-huis hoort.
Julio, je pakt het goed aan en bent een echte oppepper voor BB en geen nood om dat stemmetje van haar.
Ook Nouchine , maak je niet te druk, jij bent de favoriet.

Beantwoord
Mousie 10 februari 2022 - 13:07

Jouw favoriet misschien maar zeker niet de mijne

Beantwoord
Cisca 11 februari 2022 - 11:51

Ook zeker mijn favoriet niet. Zogenaamd zoooo lief, eng gewoon.

Beantwoord
Ano 10 februari 2022 - 10:48

Leroy had eruit gemoeten maar ja die is safe

Beantwoord
Pauline 10 februari 2022 - 11:05

Dat moeten ze opheffen, na zijn daden in de badkamer en hem bij de nominaties gooien

Beantwoord
Tinne 10 februari 2022 - 11:45

Het is te hopen dat BB er een hell week van maakt en wie de bewoners hebben genomineerd nu safe zijn ook geen pin meer
Leroy naar huis

Beantwoord
Dutchie 10 februari 2022 - 12:23

Mee eens. Dit kan echt NIET.

Beantwoord
Jongen 10 februari 2022 - 18:14

Inderdaad john ik ben blij dat mensen eindelijk gaan zien wat een eng mannetje tobias is , ik voelde het van in het begin en het blijkt ook de grootste manipulator in het huis , mij leidt hij niet om de tuin met zijn mooi gezicht , hij komt onecht over , wikt en weegt zijn woorden ( daarom praat hij waarschijnlijk ook zo langzaam) en de blik in zijn ogen , akelig hoe hij soms kijkt naar mensen , als hij lacht lijkt het niet oprecht , ik heb wel kunnen lachen met je reactie john , heel leuk verwoord

Beantwoord
Aagje 10 februari 2022 - 14:43

Kan die Hanne ook een ophouden met praten, ik zie haar alleen maar ellenlange gesprekken voeren. Hou op en zeur niet altijd zo. Ga lol maken

Beantwoord
Aagje 10 februari 2022 - 17:03

Hanne moet niet altijd zo ellenlang praten over alles,zoooo saai is ze, gaaaap

Beantwoord
Jongen 10 februari 2022 - 19:02

Ik begrijp hanne niet , dat ze niet weet op wie ze moet stemmen??? Je weet toch wel bij welke mensen je je het beste voelt, ik vind ook niet dat je bij iedereen raad moet gaan vragen , volg gewoon je hart , met wie heb je de minste connectie ?

Beantwoord
Cisca 11 februari 2022 - 11:49

Wat hebben veel mensen/kijkers veel haat naar veel bewoners.
En ik vind dat die pinnen er uit moeten want dan word het wat spannerder. Dan kan er gewoon op iedereen gestemd worden. En waarom zijn er nu 3 genomineerd ? Een keer 3 okee maar elke week.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page