Peter en Leroy willen Kristof eruit krijgen en ze bespreken hoe

Peter en Leroy willen Kristof eruit krijgen en ze bespreken hoe

De bewoners hebben een rustige dag vandaag. Er word van het mooie weer genoten, veel bewoners zitten buiten te kletsen. Zo ook Peter en Leroy, de twee hebben het over Vera en Kristof.

Het is echt een domme kip he begint Peter. Ja antwoordt Leroy. Ik wilde het niet zeggen maar… Peter onderbreekt hem, ik zeg het gewoon. Het interesseert me niet. Dan zetten ze me maar buiten door die deur, het interesseert me echt niet benadrukt hij. Maar als ik erdoor kom, dan gaat het hier nog wel iets anders geven. Zeker weten. Ik hou mijn mond niet meer. Ik hoop die twee, pfff en dan.. ze moeten eruit zegt Leroy dan. En Vera ze doet echt helemaal niks. Ik kom hier nog oprecht, ik wil gewoon helpen. Ik wil hier in de keuken helpen. Volgens Peter is het probleem dat als je Vera en Kristof pakt dan gaat Vera eerst. Leroy vindt dat niet erg, ze stemt toch alleen maar op wat hij doet. Dat wel ja antwoordt Peter. Die stemmen op ons vertelt Leroy en Peter geeft toe dat hij liever eerst Kristof eruit heeft. Maar hoe vraagt Leroy zich af. Tobias tegen Kristof reageert Peter. Maar er staat er altijd nog eentje extra bij op merkt Leroy op. Dan zet je Vera erbij he reageert Peter. Ja zegt Leroy maar ik denk,  ja, inderdaad. Het is moeilijk, maar het is niet eerlijk hoe het gaat benadrukt hij. Peter denkt dat als er allemaal hetzelfde gestemd wordt dat er dan geen drie genomineerd worden. Maar er zijn er een aantal die doen dat niet he antwoordt Leroy. Die zijn van  ja, nee. dat doe ik niet, dat beslis ik op de dag zelf. Ja, flikker toch op, wat een bullsh*t.
Dat is Nouch zegt Peter en Leroy vult aan dat er ook nog een anderen zijn. Hanne vraagt Peter. Daar moet je niet op rekenen he.Volgens Leroy zijn ze hier bijna allemaal achter de ellebogen. Daar kan ik slecht tegen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 3.3]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 15:29

  OMG vuile honden, nu al bespreken en de live voor vanavond moet nog komen en dan zo op Salar en Kristof bezig zitten,
  Salar en Kristof nomineren gewoon mensen en dit is het spel maar die 2 maken mensen zwart als het vuil van de straat
  Weg ermee… ??????

 2. Chelly at 16:34

  Peter is een roddeltante
  Maakt dezelfde fout als Kitty en Dimitri:zich de keuken toe-eigenen en anderen niet de kans geven om te koken
  Vera kookt ook samen met Hannah.Omdat hij genomineerd is wilt hij niet meer koken,erg kinderachtig gedrag

 3. Jongen at 08:37

  Kamer groen is dom geweest ze hadden nu eerst vera erop moeten zetten want die is minst populair bij publiek , dan als vera naar huis was had het gouden kamer complot al 1 stem minder , en daarna kristof en tobias eruit, als die 3 eruit zijn wordt het weer leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *