Home » Peter gaat als hij blijft zijn mond open doen, het wordt volgens hem een helse week

Peter gaat als hij blijft zijn mond open doen, het wordt volgens hem een helse week

Door BigBrotherNederland

Peter, Hanne en Nawel hebben een gesprek. Peter klaagt over een aantal medebewoners die doen alsof het een schoolkamp is. Ik zou me schamen zegt Peter. Ik zet mijn koffers alvast buiten, ik hoop het eigenlijk.  Je hebt de andere kant helemaal niet geprobeerd antwoordt Nawel. Misschien heb ik die helemaal niet nodig zegt Peter daarop. Jawel gaat Nawel verder. Ik vind gewoon dat je die verdient. Wees gewoon je eigen hier voegt Hanne eraan toe. Ik ben helemaal afgestapt van kanten nu, ik speel nu mijn spel. Ik ga daar niet op antwoorden, Hanne zegt Peter. Ik zwijg gewoon. Ja, ik doe dat ook niet merkt Nawel op. Ik zeg niks gaat Peter verder, ik spreek niet over kanten. Dat interesseert me echt niet, ik spreek gewoon algemeen. Maar volgende week, ik zeg het u he, het gaat niet plezant worden he. De hell week gaat beginnen he. Ik doe mijn mond open. Dan kan er ruzie komen, interesseert me niks benadrukt hij. En niemand doet z’n mond open. Ik ben zo wel he reageert Nawel.  Daarom ben ik niet populair. Heb je het nog niet door? Iedereen weet hoe ik over ze denk. Ik fluister ook nooit, het is altijd luid en duidelijk. Ik ben hier nooit binnengekomen met een bak slijm gaat ze verder. Vind jij mij leuk, leuk. Zo niet, dan niet, en ja boeien.

Na een knuffel van Peter verlaat Hanne de badkamer. Als ze weg is gaat het gesprek al snel over Hanne en wat ze eerder gezegd heeft. Volgens Nawel heeft het geen zin. Peter is het daarmee eens, het heeft geen zin.  Ik zeg het ook tegen haar, het heeft geen zin gaat Nawel verder. Nu zegt ze, mijn gevoel zegt dat Salar niet naar huis gaat. Niet vraagt Peter. Nee antwoordt Nawel, dat is een nieuw gevoel.  Nu in 1 keer heeft ze gevoel reageert Peter. En hoezo heeft ze dat gevoel? Nawel haalt haar schouders op daarom zeg ik ook dat het allemaal niets uitmaakt.  Ik zei tegen haar, kijk koetjes en kalfjes en zo maar ik wil geen dingen delen over, snap je? Het heeft geen zin. Doe je eigen ding gewoon en zorg dat je jezelf niet verliest. Het is duidelijk he, dat ze zich daar veiliger voelt.Misschien maakt het haar niet uit dat ze erop staat door hun, heeft ze meer tijd. Ik weet het niet het. Peter hoopt op zijn beurt niet dat Nawel moet vertrekken  Want anders, dan maakt het mij ook niet veel meer uit voegt hij eraan toe. Nawel heeft hetzelfde ze hoopt niet dat Peter weggaat. Mensen gaan er een beetje vanuit dat jij of ik weggaan, dat heb ik zo’n beetje opgevangen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4]

Ook interessant:

7 Reacties

Rietje 12 februari 2022 - 16:51

Hoop dat Salar weg gaat vanavond

Beantwoord
T Hobijn 12 februari 2022 - 17:25

wat een irritante mensen zijn dat kunnen die nergens anders over praten,volgens mij zijn dat juist de grootste klets majoors ,als die er lang in blijven houd het vppr mijn op wand wil met plezier kijken en niet naar twee dagen gestook.
nee dan is de lol er gauw van af .heb al het geluid uit staan als die groene kamer in beeld is,

Beantwoord
Marjo 12 februari 2022 - 17:29

Van Peter veel geblaat en weinig wol, als hij blijft zal hij ook weer kijken naar waar hij het minste schade oploopt.

Beantwoord
Sonja 12 februari 2022 - 17:44

Pffff nawel zegt ik fluister niet.
Nou echt wel!
Van mij mag ze eruit

Beantwoord
Mar 12 februari 2022 - 17:58

Snap niet dat er mensen in dat huis zitten die blind zijn voor het gekonkel van Kristof. Als er een groepjes maakt en de alles wil regelen op zijn manier is hij het wel. En de taal die hij aanslaat staan mij ook niet aan.
Iemand van de gouden kamer moet weg, dus offer dan Salar maar op.

Beantwoord
Johan 12 februari 2022 - 18:02

haha ik fluister niet zegt Nawel, nou kijk alle dagen maar even terug. Je doet niks anders. En Peter wat val jij me tegen eerder was Nawel de gene die eruit moest en nu slijm je met haar bah. van mij mag je gaan nu

Beantwoord
Jongen 12 februari 2022 - 18:29

Peter heeft nu dikke spijt dat hij van in het begin niet voor de groene kamer heeft gekozen , hopelijk vertrekt salar anders is het om zeep , als nawel naar huis moet ga ik de livestream niet meer volgen , erger me nou al dood aan kristof , tobias en vera en die drie zijn nog niet 1 2 3 weg , pff saaie vera heeft niks zinnigs te zeggen , kristof draait altijd rond de pot , een mooiprater maar zeer oppervlakkig persoon en tobias moet echt moeite doen om in zijn rol te blijven maar je ziet de irritatie in zijn ogen , hij blijft in de buurt van populaire grace , nawel is mijn winnaar sowieso ook al gaat ze vandaag naar huis de enige die rechtuit , zo sterk , topvrouw en als nawel weg moet mag julio winnen van mij , lieve kerel

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page