Familie en vrienden van de bewoners komen langs in Big Brother, Salar is little brother geworden

Familie en vrienden van de bewoners komen langs in Big Brother, Salar is little brother geworden

Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag is het een leuke dag. De bewoners worden naar de woonkamer geroepen door Big Brother en krijgen op het tv scherm familie en vrienden in de gameroom te zien, per bewoner 1 vriend of familielid. De bewoners zijn door het dolle heen en schreeuwen het uit. Ook wekt het de nodige emotie op. De mensen in de gameroom moeten een spel spelen, een gewicht vasthouden zodat deze niet op de ballon valt. We horen dat de moeder van Vera en Nouchine er is, de zus van Hanne en de nicht van Nawel. Een vriendin van Grace, een vriend van Salar, een vriend van Tobias, de broer van Kristof, de partner van Julio en een neef van Leroy. De bewoners moedigen hun naasten aan, de opdracht duurt erg lang. Uiteindelijk zijn er twee uur voorbij en zijn de neef Leroy, een vriend Salar en vriend van Tobias nog bezig. De neef van Leroy valt uiteindelijk af. De bewoners vinden het bizar dat hun naasten zoveel moeite doen. Dan valt het beeld even weg. Dan word duidelijk dat de vriend van Salar gewonnen heeft. Big Brother feliciteert Salar, jij bent deze week little brother! (huismeester) Daarna krijgt hij de opdracht om naar de dagboekkamer te gaan. Familie en vrienden van de bewoners hebben dus moeten strijden voor de bewoners voor het huismeesterschap.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.5]
Er zijn 34 reacties op dit artikel
 1. Sandra at 13:02

  Ik snap niet dat wij niet mogen beslissen wie little brother mag zijn. De bedoeling was toch dat wij meer invloed konden uitoefenen. Big brother bepaald nog veel te veel. Ik vind dat jullie Kristof moeten aanspreken op zijn bazig gedrag

 2. Tinne at 13:21

  Gefeliciteerd Salar en zijn vriend, hij heeft dit verdiend huismeester zijn, komop met het spel nu.
  Eerst Leroy eruit, valse hond

 3. john at 13:34

  Goede keuze voor Salar en nu moet hij voor de dag komen, Nouchine of Christof?????
  Tobias heeft de pogingen van Grace afgekeurd en duld niet langer haar avances, wat natuurlijk begrijpelijk is voor zijn geaardheid, maar nog steeds niet uit zijn schulp durft te kruipen en Julio heeft hem sinds vandaag ook door en denkt het zijne..
  Dit heb ik al sinds terugkeer van Tobias laten weten omdat ik dat voel en hij zijn plaats niet meer kon vinden en het huis in een week zonder hem geheel veranderde. Tobias, jij staat al op de duivelslijst en moet ook vlug je belofte inwisselen zoals Peter zijn schuld aan de duivel heeft betaalt.
  Het was toch weer een echte oppepper met Nouchine en Jawel tijdens het aansporen van hun familie tijdens de familiegame.
  Heerlijk om nu al te kunnen genieten twee finalisten die je vaak laten genieten met hun lach en opmerkingen van Nawel.

 4. Helma at 13:39

  Hlemaal geweldig kei kei goed en Salar je maat heeft geweldig voor je gestreden…alle vrienden of ouders en familie….maar eindelijk jongen jij verdiend dit dubbel en dik !!!! Pas goed op je geweldige speelmaatje, vriendinneke Noychiene….want daar heeft nawel en leroy t op gemunt….wat zou t mooi zijn lerpy er uit en nawel mag op dr verjaardag mee de deur uit….en dan kijken we verder..
  Gefeliciteerd jou hoort mee in de finale je maakt t programma leuk mey een brede glimlach en soms een traan…toppertje..

 5. Wilfried at 14:30

  ik begrijp niet goed hoe het nu verder moet met Salar ? Langs de ene kant kunnen mensen stemmen wie een nominatie mag krijgen uit het huis – langs de andere kant is Salar Little brother en kan men hem niet nomineren. Wat dan met de mensen die stemmen om Salar te nomineren ? Zijn dan al verloren stemmen en men kan maar 1 keer stemmen. Wat is er aan de hand ?

 6. Dutchie at 17:32

  Helemaal top voor Salar. Volgende exit Leroy en Nawel. Voor de rest mag voorlopig iedereen winnen.
  Maar bb….. Teveel en te lang onderbroken live streams. Misschien beter om s avonds naar tv te kijken want dit is niks.

 7. Renata at 20:12

  Ja, geweldig!!!!!! Salar is Little Brother. Kan niet wachten op tv te zien wat ie allemaal als LB moet en mag doen. Ik vind Salar een topper. Hoop echt dat ie BigBrother wint. Zonder Salar zou er echt niets aan zijn.
  #TeamSALAR Love Him, Big Fan 🙂

 8. Jongen at 04:55

  Wat belachelijk weer dit, familieleden die bepalen wie huismeester wordt inderdaad doorgestoken kaart , kan salar kristof redden als die genomineerd is pff , wanneer mag de kijker eindelijk eens echt iets beslissen? Tobias inderdaad vals mannetje , tobias vera en kristof eruit dragen niks bij in sfeer , nawel naar de finale , strong woman , meest eerlijke persoon

 9. Aggie2 at 09:55

  Leuk dat familieleden dit jaar ook eens een keer iets voor de bewoners hebben mogen doen. Zo hadden de bewoners zelf een keer vrijaf. Zij konden deze opdracht dankzij hen overslaan. Op deze manier hadden zij dan even wat rust na die verschrikkelijke Hel Week.

 10. Dogfan1 at 18:44

  IK VIND HET SCHANDALIG DAT ZELFS OP VALENTIJN 3 MENSEN UITGESLOTEN WORDEN om samen te eten met de anderen , ik kan dit echt niet waarderen , ook al is het spel

  • Jongen at 21:32

   Vera is degene die niks doet in huis , zeggen de bewoners zelf ook , nawel is al 2 weken veel aan het doen maar nog steeds blijven mensen zeggen dat ze niks doet , flauw hoor ,vera lag ook op bed daar wordt niks over gezegd en salar en nouchine poetsen ook amper , als je live kijkt zie je dit allemaal , dan zie je anderen ook op bed liggen , nawel gaat naar de finale ze verdient dat , de enige die zichzelf is en rechtuit is ik gun het haar

 11. Jongen at 21:33

  Vera is degene die niks doet in huis , zeggen de bewoners zelf ook , nawel is al 2 weken veel aan het doen maar nog steeds blijven mensen zeggen dat ze niks doet , flauw hoor ,vera lag ook op bed daar wordt niks over gezegd en salar en nouchine poetsen ook amper , als je live kijkt zie je dit allemaal , dan zie je anderen ook op bed liggen , nawel gaat naar de finale ze verdient dat , de enige die zichzelf is en rechtuit is ik gun het haar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *