Home » Familie en vrienden van de bewoners komen langs in Big Brother, Salar is little brother geworden

Familie en vrienden van de bewoners komen langs in Big Brother, Salar is little brother geworden

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag is het een leuke dag. De bewoners worden naar de woonkamer geroepen door Big Brother en krijgen op het tv scherm familie en vrienden in de gameroom te zien, per bewoner 1 vriend of familielid. De bewoners zijn door het dolle heen en schreeuwen het uit. Ook wekt het de nodige emotie op. De mensen in de gameroom moeten een spel spelen, een gewicht vasthouden zodat deze niet op de ballon valt. We horen dat de moeder van Vera en Nouchine er is, de zus van Hanne en de nicht van Nawel. Een vriendin van Grace, een vriend van Salar, een vriend van Tobias, de broer van Kristof, de partner van Julio en een neef van Leroy. De bewoners moedigen hun naasten aan, de opdracht duurt erg lang. Uiteindelijk zijn er twee uur voorbij en zijn de neef Leroy, een vriend Salar en vriend van Tobias nog bezig. De neef van Leroy valt uiteindelijk af. De bewoners vinden het bizar dat hun naasten zoveel moeite doen. Dan valt het beeld even weg. Dan word duidelijk dat de vriend van Salar gewonnen heeft. Big Brother feliciteert Salar, jij bent deze week little brother! (huismeester) Daarna krijgt hij de opdracht om naar de dagboekkamer te gaan. Familie en vrienden van de bewoners hebben dus moeten strijden voor de bewoners voor het huismeesterschap.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.5]

Ook interessant:

34 Reacties

Sandra 13 februari 2022 - 13:02

Ik snap niet dat wij niet mogen beslissen wie little brother mag zijn. De bedoeling was toch dat wij meer invloed konden uitoefenen. Big brother bepaald nog veel te veel. Ik vind dat jullie Kristof moeten aanspreken op zijn bazig gedrag

Beantwoord
EA 13 februari 2022 - 13:04

Mochten ze geen contact hebben met hun familie??

Beantwoord
Anja 13 februari 2022 - 13:05

Wat een door gestoken kaart is dit toch salar Little Brother dan weten we toch wie deze week naar huis mag Leroy sorry maar dit is echt niet te doen

Beantwoord
Hanneke 13 februari 2022 - 14:44

Geen Leroy lijkt mij heel verfrissend . Maar zover is het nog niet.
Gefeliciteerd Salar ook

Beantwoord
Els 13 februari 2022 - 19:35

Inderdaad wat een opgezet spel bah bah

Beantwoord
Tinne 13 februari 2022 - 13:21

Gefeliciteerd Salar en zijn vriend, hij heeft dit verdiend huismeester zijn, komop met het spel nu.
Eerst Leroy eruit, valse hond

Beantwoord
Xanne 13 februari 2022 - 15:04

heel graag ja. wat voor soort mens is dat

Beantwoord
Martinus 13 februari 2022 - 16:32

Helemaal mee eens!!!!

Beantwoord
Els 13 februari 2022 - 19:36

Salar is kristoff beste vriend dat zegt genoeg toch

Beantwoord
Bonnie 13 februari 2022 - 13:23

Top en mag salar dan nawel naar huis sturen……

Beantwoord
Maria 13 februari 2022 - 13:52

Ik hoop het.

Beantwoord
Martinus 13 februari 2022 - 16:33

Hoop het zo! !!!!!

Beantwoord
john 13 februari 2022 - 13:34

Goede keuze voor Salar en nu moet hij voor de dag komen, Nouchine of Christof?????
Tobias heeft de pogingen van Grace afgekeurd en duld niet langer haar avances, wat natuurlijk begrijpelijk is voor zijn geaardheid, maar nog steeds niet uit zijn schulp durft te kruipen en Julio heeft hem sinds vandaag ook door en denkt het zijne..
Dit heb ik al sinds terugkeer van Tobias laten weten omdat ik dat voel en hij zijn plaats niet meer kon vinden en het huis in een week zonder hem geheel veranderde. Tobias, jij staat al op de duivelslijst en moet ook vlug je belofte inwisselen zoals Peter zijn schuld aan de duivel heeft betaalt.
Het was toch weer een echte oppepper met Nouchine en Jawel tijdens het aansporen van hun familie tijdens de familiegame.
Heerlijk om nu al te kunnen genieten twee finalisten die je vaak laten genieten met hun lach en opmerkingen van Nawel.

Beantwoord
Martinus 13 februari 2022 - 16:35

Geloof dat jij het niet helemaal begrijpt

Beantwoord
Helma 13 februari 2022 - 13:39

Hlemaal geweldig kei kei goed en Salar je maat heeft geweldig voor je gestreden…alle vrienden of ouders en familie….maar eindelijk jongen jij verdiend dit dubbel en dik !!!! Pas goed op je geweldige speelmaatje, vriendinneke Noychiene….want daar heeft nawel en leroy t op gemunt….wat zou t mooi zijn lerpy er uit en nawel mag op dr verjaardag mee de deur uit….en dan kijken we verder..
Gefeliciteerd jou hoort mee in de finale je maakt t programma leuk mey een brede glimlach en soms een traan…toppertje..

Beantwoord
Els 13 februari 2022 - 19:37

Salar is kristoff beste vriend dat zegt genoeg toch

Beantwoord
Wilfried 13 februari 2022 - 14:30

ik begrijp niet goed hoe het nu verder moet met Salar ? Langs de ene kant kunnen mensen stemmen wie een nominatie mag krijgen uit het huis – langs de andere kant is Salar Little brother en kan men hem niet nomineren. Wat dan met de mensen die stemmen om Salar te nomineren ? Zijn dan al verloren stemmen en men kan maar 1 keer stemmen. Wat is er aan de hand ?

Beantwoord
James 13 februari 2022 - 14:43

LEKKER SALARR!! Die gozer heeft zich prima herpakt, dik verdient!

Beantwoord
Sunny 13 februari 2022 - 15:05

Ik hoop echt dat spar en Nawel weer dikke maatjes worden. Ze zijn allebei mijn favoriet !

Beantwoord
anny 13 februari 2022 - 16:30

hoe eerlijk is dit ???? de mama van vera en nouchine hoe konden zij ooit winnen

Beantwoord
Dutchie 13 februari 2022 - 17:32

Helemaal top voor Salar. Volgende exit Leroy en Nawel. Voor de rest mag voorlopig iedereen winnen.
Maar bb….. Teveel en te lang onderbroken live streams. Misschien beter om s avonds naar tv te kijken want dit is niks.

Beantwoord
Alex 13 februari 2022 - 17:49

Als je hier leest wat er gebeurt duurt het nog twee dagen voor het op de tv komt…

Beantwoord
Renata 13 februari 2022 - 20:12

Ja, geweldig!!!!!! Salar is Little Brother. Kan niet wachten op tv te zien wat ie allemaal als LB moet en mag doen. Ik vind Salar een topper. Hoop echt dat ie BigBrother wint. Zonder Salar zou er echt niets aan zijn.
#TeamSALAR Love Him, Big Fan 🙂

Beantwoord
Jongen 14 februari 2022 - 04:55

Wat belachelijk weer dit, familieleden die bepalen wie huismeester wordt inderdaad doorgestoken kaart , kan salar kristof redden als die genomineerd is pff , wanneer mag de kijker eindelijk eens echt iets beslissen? Tobias inderdaad vals mannetje , tobias vera en kristof eruit dragen niks bij in sfeer , nawel naar de finale , strong woman , meest eerlijke persoon

Beantwoord
S 14 februari 2022 - 12:55

Eindelijk eens iemand die eerlijk is

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 12:28

Eerlijk ?……whahahahahaha

Beantwoord
Aggie2 14 februari 2022 - 09:55

Leuk dat familieleden dit jaar ook eens een keer iets voor de bewoners hebben mogen doen. Zo hadden de bewoners zelf een keer vrijaf. Zij konden deze opdracht dankzij hen overslaan. Op deze manier hadden zij dan even wat rust na die verschrikkelijke Hel Week.

Beantwoord
Avranken 14 februari 2022 - 12:44

Voor my mag namelijk eruit

Beantwoord
Dogfan1 14 februari 2022 - 18:44

IK VIND HET SCHANDALIG DAT ZELFS OP VALENTIJN 3 MENSEN UITGESLOTEN WORDEN om samen te eten met de anderen , ik kan dit echt niet waarderen , ook al is het spel

Beantwoord
William 14 februari 2022 - 22:59

Die nowel moet er zo snel mogelijk uit!!! Dat mens doet niets in het huis en leroy mag er ook uit!!!!!!!

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 12:24

jouw uitroeptekenknop is kapot, moet vervangen worden
Maarre…..wat doet Vera dan eigenlijk behalve de mannen entertainen ?

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 15:04

Doe normaal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoord
Jongen 15 februari 2022 - 21:32

Vera is degene die niks doet in huis , zeggen de bewoners zelf ook , nawel is al 2 weken veel aan het doen maar nog steeds blijven mensen zeggen dat ze niks doet , flauw hoor ,vera lag ook op bed daar wordt niks over gezegd en salar en nouchine poetsen ook amper , als je live kijkt zie je dit allemaal , dan zie je anderen ook op bed liggen , nawel gaat naar de finale ze verdient dat , de enige die zichzelf is en rechtuit is ik gun het haar

Beantwoord
Jongen 15 februari 2022 - 21:33

Vera is degene die niks doet in huis , zeggen de bewoners zelf ook , nawel is al 2 weken veel aan het doen maar nog steeds blijven mensen zeggen dat ze niks doet , flauw hoor ,vera lag ook op bed daar wordt niks over gezegd en salar en nouchine poetsen ook amper , als je live kijkt zie je dit allemaal , dan zie je anderen ook op bed liggen , nawel gaat naar de finale ze verdient dat , de enige die zichzelf is en rechtuit is ik gun het haar

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page