Kristof en Tobias hebben het plan Nawel niet te nomineren

Kristof en Tobias hebben het plan Nawel niet te nomineren

Kristof en Tobias zitten vandaag in het zonnetje te kletsen, de twee hebben het over de nominaties. En op welke bewoners ze mogelijk gaan stemmen. Tobias zegt dat je wel standvast op dezelfde persoon kunt blijven stemmen, maar ja als je het drie keer overleefd. Kristof denkt dat het wel eens goed is om er eens verandering in te brengen. Tobias laat weten dat hij er wel over na heeft gedacht. Ik vind haar (Nawel) ook wel leuker en ik denk ook van ja hoe je nu bent heb ik eigenlijk geen redenen om je te nomineren. Nee zegt Kristof, je hebt wel eens momenten dat ze er niet bij is maar dat stoort mij niet. Tobias benadrukt dat hij erg veel respect heeft voor Nawel. Als je het drie keer overleefd dan ben je echt mentaal sterk. Dat sowieso antwoordt Kristof. Maar dan vraag ik me af, wie zou jij dan nomineren? Tobias vertelt dat hij het nog niet weet. En Kristof voegt eraan toe dat als hij op iemand gaat dan meestemt. Wie ik liever niet nomineer, ben jij, Salar, Grace en Vera niet antwoordt Tobias. En ikzelf erbij en Nouchine valt ook af wat mij betreft. Dan heb je Hanne, Julio, Leroy en Nawel. Met Hanne heb ik een leuke klik, dus die valt ook eigenlijk af. Waarmee ik het minst heb zijn Julio, Leroy en Nawel. Over die drie moet ik nadenken en dat weet ik nog niet. Maar ik zie wel wat voor sterke speler Nawel is en hoe ze opbloeit. Ik heb een hoop respect voor haar, ook hoe ze die drie nominaties overleefd. En dan denk ik misschien ga ik daar niet voor kiezen. Ik kies een keer voor twee anderen. Kristof reageert dat hij daar hetzelfde over denkt. Als je ook gaat kijken, ze heeft drie nominaties overleefd, dan ben ik niet diegene die perse haar nog eens erop wil zetten. Ik gun het haar wel om een week kalm te hebben. Ook omdat als je langer met elkaar zit dat we misschien iets op kunnen bouwen. Tobias ziet dat wel gebeuren, zeker hoe ze nu is. En Kristof vindt het moeilijk om door de “muur” van Nawel heen te breken. We zingen nu wel liedjes met elkaar en daar was ik positief van aangedaan. Stel dat ik zou mogen blijven is dat misschien een goede manier om er doorheen te breken. Een iemand zet ik er sowieso op omdat ik daar geen goed gevoel bij heb. En de andere ja, dan volg ik uw oordeel. Tobias denkt niet dat hij veel gaat veranderen maar de knoop doorhakken lukt nu nog niet. Het heeft me ook aan het denken gezet, zeker omdat ze het drie keer terugkomt. We moeten naar bepaalde dingen kijken die een twist aan het spel geven merkt Kristof op. Ik denk dat Salar en Vera daar misschien ook wel zo over denken. Tobias denkt dat het handig is om alles aan de grote klok te hangen bij Salar. Kristof is het daarmee eens, ik vertel wat ik ga doen maar niet waarom. Het lijkt Tobias ook wel iets om het stemmen zijn beloop te laten en kijken wat er gebeurd. Verder zijn de mannen blij dat de sfeer nu een stuk beter is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 3.6]
Er zijn 35 reacties op dit artikel
 1. Leeke at 15:36

  Kristof loopt achter Tobias aan…
  Ze krijgen eindelijk inzicht…
  Waarom is iemand die 3x is genomineerd en er nog niet uit?
  Kansloos denken ze… kwartje valt eindelijk.
  Heren ik hoop dat Nawel jullie overleefd..
  Lachen…. dat heeft ze verdiend.
  Tobias is een leider… heeft altijd mooie woorden klaar. Krijgt z’n maatjes waar hij ze wil hebben.
  Kristof is het schoothondje van Tobias…

 2. Desi at 15:46

  Ik zie Leroy graag vertrekken, maar als Kristof ernaast staat dan stem ik toch op Leroy om te blijven, die gaat er dan zeker volgende week uit, maar een kans om Kristof eruit te stemmen zou ik niet laten lopen. Ik kan die opportunistische baasspeler niet uitstaan.

 3. john at 15:50

  Let goed op en kijk eens een tijdje?
  Waar Christof is, is ook Tobiprofeet terwijl hij eerst afstand nam van hem is het nu twee handen op een buik wat niet erg verwonderlijk is, omdat hij met mannen goed kan omgaan en vrouwen hem angst depressies bereiden, wat een flapdrol.
  Eerst schijnheilig reclameren dat Christof teveel op zijn nek zit en nu is het nog veel intensiever.
  En zo blijf je lachen om deze figurant in een verkeerde film!

 4. Hans s at 16:04

  Ik zou ook Leroy en Julio nomineren en dan weet ik zeker dat Leroy eruit gaat hij en Julio kunnen alleen maar roddelen over de ander bewoners dat is allemaal te zien op de livestreams en ik vind ze achterbaks niks aan.

  • Jan at 11:54

   Wat doen Tobias en Kristof paar keer per dag in de tuin, niet roddelen over anderen? Hoe wil je überhaupt het spel spelen zonder over je medebewoner(s) te hebben?!?!?!

 5. Tinne at 16:11

  Ja de sfeer is idd beter het is een vrolijke week nu, wacht volgende week als BB weer harder wordt.
  Nawel blijven nomineren en Leroy dan wordt het pas leuk
  Maar Leroy mag 1st vertrekken, de valse hond

  • roller coaster at 21:20

   Dat is inderdaad zo, het is even wat aangenamer in het huis qua sfeer en dan zie je precies wie er het meeste bezig zijn met het berekenen van de nominaties.
   De regie van BB heeft voorafgaande het programma dit jaar, gezegd dat de kijker meer dan ooit zou gaan meebeslissen.
   Tot nu toe is dat nog niet gebeurt, er zijn een aantal keer beslissingen geweest waar de kijker mee mocht beslissen, maar dat waren onbelangrijke beslissingen, zoals wie een extra verzorgde bad beurt kreeg of wie het belangrijkste was in het huis of zoiets.
   Het gaat er juist om, dat wij als kijker de resterende tijd kunnen gebruiken om een flinke twist te maken in het BB huis, pas dan komt BB zijn eigen woorden na.
   Het is toch ook niet de bedoeling dat ze het BB huis als vakantie-oord zien, ze vragen bijv, bijna dagelijks, meerdere malen om feestjes, als de week eindigd, willen ze een feestje, als iemand het huis verlaat, willen ze een feestje, als ze zich vervelen, dan willen ze een feestje, ik heb ze al zo vaak een andere reden zien geven om een feestje te mogen geven.
   Eén ding is zeker, als ze zelf mogen blijven nomineren, dan blijft het ‘lievelings groepje’ zitten en dat gaat zo verder tot ze iedereen geloosd hebben.
   Maar als je iets duidelijk uitspreekt, dan moet je ook achter je eigen uitspraak blijven staan en niet een half gebakken show ervan maken.
   Geef de kijker wat ze willen, het nominatie recht, dat lijkt me uiteindelijk zelfs ook voor de bewoners leuker, behalve dan degene die al dachten de pot te hebben, die kijken dan mooi op hun neus en moeten ze wellicht op een eerlijke manier vechten voor de jackpot, zoals het zou moeten zijn….

 6. P. at 22:22

  Wat zijn die 2 schijnheilig. Nawell steekt met kop en schouders boven iedereen uit in het huis en ze neemt geen blad voor haar mond en is duidelijk zichzelf. Hier zouden de andere vrouwen in het huis een voorbeeld aan moeten nemen. Een echte powervrouw met goed karakter.

  • john at 12:09

   Supergoed gezien P, die twee abcessen moeten verwijderd worden, want langzaam aan zit ik vaak te twijfelen of ik dit moet blijven kijken of dat ik moet uitschakelen.
   Als ik dan weer het temperament van Nawel en Nouchine te zien krijg, gaat mijn hart weer sneller kloppen en blijf dan maar kijken als BB niet steeds de livestream uit zet.

  • Jongen at 16:08

   Klopt helemaal wat je zegt , nawel is het meest oprecht , al van in het begin vind ik haar geweldig de rest laten het achterste van hun tong niet zien , nawel is ook veel eerlijker in de vriendschap naar nouchine ze zegt op wie ze stemt tegen nouchine want ze volgt haar gevoel daarin en nouchine antwoordt dan ,: ik weet het nog niet , ze draait rond de pot maar je ziet aan haar gezicht dat ze aan het liegen is ze weet goed genoeg wie ze gaat nomineren maar altijd dat gedraai , irritant , nawel is tenminste oprecht , hoe zij haar gevoelens kan uiten en verbaal is zij zo sterk , ik hoop de finale voor nawel

 7. Ramona at 01:55

  Kristof, Tobias en Vera de meeloper eruit. Vera heeft het zich erg makkelijk gemaakt dat die 2 haar niet nomineren in ruil voor dat ze stemt op wie zij willen. Totaal geen toegevoegde waarde i/h huis.

  • Jongen at 11:20

   Je hebt 100 % gelijk vera mocht al met dimi mee naar huis, ze roddelt over iedereen maar in feite gaat het nergens over , ze kan geen gesprek in stand houden , zeer saai persoon , die mis je niet als ze weg is , en maar roddelen en totaal geen moeite doen om iemand te leren kennen en dan is het volgens haar constant de fout van die ander , kijk eens in de spiegel naar je eigen gedrag vera je was alleen met dimi bezig en grace en nu toch anderen de schuld geven , jij stond er niet voor open!!!!

  • john at 12:32

   Toppie Ramona,

   Dit trio is het gezwel van BB dat verwijderd moet worden omdat er anders een uitzaaing plaats vindt en BB niet meer interessant is om te kijken en wij weer over gaan naar de australische versie, die beter is.

 8. Sandra at 07:22

  Kristof heeft het constant over de stemmingen. Ik hoop dat hij er direct uitvliegt. Hij is veel te bazig. Hij denkt dat hij heel wat is. Toen zijn familie voor hem moest strijden ging hij huilen. Wat een watje en alleen voor de bunne

 9. Jongen at 08:14

  En weer complotten smeden , wat een manipulator die tobias , eerst zeggen wie ze moeten nomineren en dan zeggen misschien kunnen we het op zijn beloop laten , snappen jullie waarom hij nawel niet wilt nomineren? om zijn eigen vel te redden want nawel heeft al 3 nominaties overleefd dus nu denkt tobias ; als ze buiten zo populair is en ik nomineer haar elke keer gaan de mensen mij daarop afrekenen. Dat is de reden van sluwe tobias , ik hoop dat nawel al die gluiperds eruit speelt , nawel in de finale !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *