De bewoners doen een pingpong wedstrijd en wachten op de uitslag van de nominaties

De bewoners doen een pingpong wedstrijd en wachten op de uitslag van de nominaties

Er is een pingpong wedstrijd georganiseerd. En dit wordt groots aangepakt, de deelnemers Tobias, Kristof, Salar en Leroy kleden zich om. Ze hebben echte “strijder outfits” en hebben zelfs namen voor zichzelf bedacht. Tobias noemt zich Lionheart, Salar heet King Pichachu, Leroy is The Tiger en Kristof noemt zichzelf Thunderball Lightning. Julio is presentator en overige vrouwelijke bewoners het publiek. Julio kondigt iedere deelnemer één voor één aan en de deelnemers doen allemaal een speciaal dansje. Julio presenteert de wedstrijd en uiteindelijk is de stand bekend. Op de vierde plek staat Leroy, op de derde plaats staat Kristof, op de tweede plaats staat Salar en de winnaar is Tobias. De mannen gaan nog even op de foto en beantwoorden nog een kort interview van Julio. Daarna gaan de meesten de hottub in en hopen snel iets te horen over de nominaties…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.6]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Els at 12:18

  Laat maar…al genoeg haantjes gedrag gehoord en gezien

  Verzin eens wat waarin ze zich allemaal eens kunnen inspannen voor bijv een goed doel

  Er zijn er die nog steeds geen ene donder uitvoeren behalve 1000x per dag in de spiegel kijken he Vera

  Dan sla je twee vliegen in 1 klap, ze moeten in beweging komen en je helpt er een goed doel mee
  Wat bijv aangedragen zou kunnen zijn door de kijkers

  • Jongen at 13:54

   Inderdaad ik wordt er ook moe van , kristof niet eens genomineerd ??? Hopelijk saaie vera eruit dan , kristof denkt echt dat hij slim en grappig is wat een kleuterklas met hun gepingpong, geef die eens fatsoenlijke opdrachten , het niveau gaat echt omlaag als nawel nu ook nog vertrekt misschien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *