Home » Alle bewoners ontvangen post van het thuisfront

Alle bewoners ontvangen post van het thuisfront

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat weten dat er post is, Kristof loopt naar de brievenbus en komt terug met twee enveloppen, één voor Vera en één voor Tobias. Beiden hebben een brief ontvangen en Tobias besluit buiten te lezen. Vera doet dit in de slaapkamer, ze heeft een brief van Dimitri en haar ouders. Dimitri schrijft onder andere dat afstand geen probleem is. Het is maar 1 uur en 20 minuten van elkaar. Dat kan ik zelfs lopen. Later komt Hanne erbij zitten en leest ze wat voor: “Hey tijger, alles goed hier hoor. Alleen dat ik je ontzettend hard mis in mijn armen. Maar dat geld zowel voor mij als voor jou. Heb hier inderdaad al veel feest gevierd op de voetbal hahaha. Mét een paar biertjes. Ik kan niet wachten om jou te zien en je mag er zeker van zijn dat we leuke dingen gaan doen. Wandelen met Lady hoort daar zeker bij. Helaas heb ik nog altijd geen hondje maar dat komt nog wel. Afstand is zeker geen probleem schat. Het is maar 1 uur en 20 minuten van elkaar. Dat kom ik zelfs lopen, haha. Oke, nee dat is niet waar haha. Ik heb gezien dat je veel kaartjes hebt gekregen en heb er ook een paar gehad. En als ik jou foto’s zie op Insta: hallo mooiste meisje van de wereld. Het mooiste van alles is dat ik jou mijn meisje mag noemen. Ik hou van u! Elke dag denk ik aan je en mis je meer en meer. Ik zie ook afleveringen dat je veel over mij praat en de toekomst met Big Brother baby’s. We zijn voor elkaar gemaakt en onze liefde is alleen maar sterker geworden. Zoals je zegt, inderdaad als we elkaar meer gaan zien gaan we elkaar beladen met 1000 kusjes en knuffels. Ik kan niet wachten, je bent het beste wat mij ooit is overkomen. Ik hou van je schat, doe het nog goed en maak me trots!” Wauw Dimi reageert Hanne. Lief he zegt Vera, en gaat daarna de brief van haar ouders lezen.

Hanne krijgt dan ook een envelop. Het is een brief van haar zus en uiteraard een mooie tekening van haar dochter. Deze hangt ze op bij haar bed. Daarna komen er wat bewoners en leest wat delen voor: “Ik voelde wel de liefde en trots door de deur. En zeker toen ik filmpjes terugzag. Het was een heel emotioneel moment van mij. Je kent me, ik was de enige die begon te wenen toen ik je hoorde. Gelukkig was het een super toffe groep. Ze hebben mij goed getroost, vooral met de mama van Nouchine had ik een super goede klik. We sturen nu dagelijks onze frustraties en trotse momentjes naar elkaar… Zeg maar tegen Nouchine dat we zelfs al een weekendje gepland hebben voor ons allemaal! Dus bij deze jullie mogen een weekendje in de zomer vrij houden voor jullie zus en mama. Je collega’s hebben tshirts laten maken met team Hanne. En Yana heeft er ook een. En ja ik moest alleen schoenen gaan kopen, doe me dat nooit meer aan. Nu ga ik ruimte laten voor de anderen die ook zoveel te vertellen hebben. Ik hou super veel van je.

Ook Julio, Kristof en Nouchine krijgen post van het thuisfront. Kristof wordt emotioneel als hij zijn post buiten naast Tobias leest. Gelukkig verschijnt er af en toe een lach. Dit doet mijn deugd maat zegt hij. Hij heeft een brief van Sharon gehad. Daarna leest hij wat stukjes voor van een vriend “Door een lange tijd elkaar niet te horen moet ik wel wat denken aan vroeger. En wat voor unieke vriendschap we hebben opgebouwd. Met vele verhalen die je aan niemand kan en mag uitleggen.” Verder vertelt hij over drie geitjes die zijn geboren. Nouchine ontvangt een brief van haar vriend. Hij heeft het soms moeilijk, is trots en hoopt dat ze zo lang mogelijk in het huis blijft. Ook krijgt hij een operatie.

Salar en Grace krijgen ook. Grace heeft onder andere een brief van haar moeder ontvangen. Waarin staat dat ze van Nouchine houd en dat ze haar favoriet is na Grace. Salar heeft verschillende foto’s gekregen. Ook verschillende brieven waarin onder andere staat dat hij gemist word. Hij geeft een kus op verschillende brieven en laat daarna de foto’s die hij gekregen heeft aan de camera zien. Dit kan toch niet, hier was ik 100 kg. Maar dank jullie wel!

Nawel en Leroy krijgen als laatste post. Nawel is emotioneel. Alles is wel oke zegt ze. Leroy heeft een brief van zijn moeder gekregen. Een goede brief waarin dingen stonden wat ze zoal gezien heeft. Het was een korte brief maar wel een goede. Nawel leest vervolgens een brief voor: “Liefste Nawel, ik schrijf deze brief namens ons allen. Iedereen heeft een stukje tekst voorbereid, we hebben jou brief ook ontvangen, deze heeft ons ontroerd”. Daarna leest ze het stukje van haar oudste zus voor: “Nawel, ik herrinner mij de dag nog dat je thuis was en je plots naar beneden rende en zei ik zit in Big Brother. Ik kon het niet geloven, het was zo onwerkelijk en zo ver weg allemaal. Maar toch zo dichtbij. Stiekem dacht ik wel, die is zot. Nu je erin zit vind ik het soms toch gek je op tv te zien. Ik wil je zoveel vertellen, te veel om hier neer te pennen. Ik moet eerlijk zijn, ik heb je op een manier zien groeien dat ik niet verwacht had van u. Hoe je tegenwoordig je gesprekken doet vergeleken met de eerste keer is een enorme vooruitgang. Op dat vlak heb je me doen verschieten. Ik was zo trots en dat gebeurd niet veel bij mij, dat weet je he. De mate van zelfreflectie die jij ondergaat is enorm. Door het feit dat je uzelf daar tegenkomt maakt het traject waardevol maar ook enorm moeilijk. Blijf volhouden want ik vertel de hele wereld dat jij mijn kleine zus bent. En dat ik trots op je ben. Elke week sta jij op het bord en elke week ga je er zo goed mee om. Dat noemen we pas kracht. Heerlijk om te zien hoe je lachend, dansend en grappend het huis doorloopt. Blijf dit doen en blijf aandachtig maar verlies je niet in het spel. Geniet geniet en geniet want wij genieten net zo hard mee. Ik hou van je met heel mijn hard en zal altijd achter je staan.”

Daarna komen de meeste bewoners bij elkaar om de brieven aan elkaar voor te lezen, de dag kan niet meer stuk. Wat gaat er nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Anton 18 februari 2022 - 11:04

bezopen dat ze post krijgen slaat nergens op dan moet je niet aan zo een programma meedoen watjesssssssssssssss

Beantwoord
a.p 18 februari 2022 - 18:22

Door haar karakter

Beantwoord
Yvonne 18 februari 2022 - 11:17

Hoe kan in de post van Vera iedereen trots op haar zijn. Ze doet niks anders dan in de spiegel kijken en doet werkelijk niks in huis. En maar met haar kinderstemmetje en enge glimlachje meestemmen met Kristof en Tobias brr

Beantwoord
Martinus 18 februari 2022 - 11:52

Hoe kan het nou dat Nawel al voor de vierde keer is genomineerd rararara

Beantwoord
Els 18 februari 2022 - 13:52

Doordat beat kan doordat bb Kristof en salar en Tobias in de finale willen

Beantwoord
greet 18 februari 2022 - 18:48

wat dachten jullie van Grace die doet ook niks en Vera heeft geen mening want wat Kristof zegt en Tobias dat doet ze zo dom

Beantwoord
Roosje 19 februari 2022 - 00:08

Ik vind Nawel een leuke meid en zeker is haar groei duidelijk te zien , ik vind het dapper dat je er zo mee omgaat .
Vera mag van mij vertrekken die is alleen verliefd en ziet niks meer zonder een roze bril.
Jammer heb je de kans om een spel te winnen ga je je zo opstellen .
Ze is verdorie 27 jaar oud .Maar ja dat zegt iets over jaar
Ik stem voor Nawel zij mag blijven van mij .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page