Home » Tobias is gepikeerd omdat Kristof en Grace toneel hebben gespeeld

Tobias is gepikeerd omdat Kristof en Grace toneel hebben gespeeld

Door BigBrotherNederland

Kristof heeft met Grace secret missions uit moeten voeren. Er zijn twee secret missions goed uitgevoerd en hier is 1000 euro mee verdiend. Maar, Kristof kreeg het aanbod om voor die 1000 euro een immuniteitspin te kopen en dit heeft hij gedaan. Dit houdt dus in dat Nouchine, Hanne en Julio waarschijnlijk nog moeten strijden voor immuniteit. Buiten spreekt Tobias kort met Grace, Kristof en Salar.

Tobias staat buiten wat  voor zich uit te kijken, Kristof komt ook naar buiten en vertelt hem dat hij dat wel moest doen. Ik ben blij voor je antwoordt Tobias maar ik ben even aan het denken. Aan wat vraagt Kristof. Tobias vertelt dat er wat momenten waren in zijn hoofd die… met de secret missions… Ik voel me echt stom voegt hij eraan toe. Ik ben blij voor jullie en voor jou. Maar gewoon dat jullie zo in mijn gezicht gelogen hebben en dat ik het niet gezien heb. Je moet dat spelen Tobi en dat gaat niet anders zegt Kristof erop. Ik neem jullie ook niets kwalijk zegt Tobias maar ik neem het mijzelf kwalijk dat ik het niet gezien heb. Kristof vertelt dat ze ook nog een andere secret mission hadden, die van de hottub. Maar dat dat nu het moment niet is om te vertellen, dat doen ze later wel. Moesten jullie samen beslissen vraagt Tobias. Kristof laat weten dat ze het samen moesten doen. Maar ik ging sowieso voor die pin zeker omdat het maar 1000 euro is. Tuurlijk reageert Tobias, ik neem ook niemand iets kwalijk. Maar ik voelde me even stom. Kristof benadrukt dat ze echt niets mochten vertellen. Je moet het zien als moment dat dat super waardevol was voor ons. Ik denk dat het voor u nog even moeilijk is om te processen. Nee antwoordt Tobias, ik ben niet uitbundig blij. Ik ben wel blij dat je je pin hebt. Maar ik vond het een openbaring hoe goed jullie kunnen acteren en dat zet mij aan het denken. Niet dat ik nu argwaan heb maar het was wel even oké, waren de dingen die we besproken hebben wel echt. Kristof verzekerd dat hij daar niet aan moet twijfelen. Ik denk dat je even de tijd ervoor moet pakken maar daar moet je niet aan twijfelen. Ik had het misschien niet moeten zeggen gaat Tobias verder, nu wordt het zo opgeblazen om niks. Ik wil alleen zeggen dat we er alles gedaan hebben elkaar veilig te stellen. Het enige wat dat in mijn hoofd zat is dat ik dacht van zo dan ben je wel in staat geweest om te acteren. Ik wil het niet groter maken dan dat het is. Kristof denkt dat het beter is het te laten rusten. We kunnen er straks over praten als je wilt maar Tobias hoeft het niet.

Kristof zegt als Tobias weg is dat dat zijn manier is van bepaalde dingen oppakken. Dat zijn de voor en nadelen antwoordt Grace, ik snap hem wel hoor. Salar zelf kan het wel gescheiden houden, ik heb ook secret missions gedaan. Ik moest toen ook zwaar liegen. Ik hoop dat Tobias er een krijgt dan zou hij het begrijpen. Salar snapt wel dat Kristof de pin gepakt heeft. Ik hoop alleen Nouch nog want die zit zwaar in de stress. Nouch zou niet leuk zijn antwoordt Kristof. Dan word ik echt gek benadrukt Salar. Uiteindelijk gaan Kristof en Grace nog een keer praten. Tobias benadrukt blij te zijn maar ik had alleen de gedachten die in split seccond mijn hoofd door ging waarvan ik dacht van goh welke momenten hebben we samen hebben we gehad. En welke momenten waren echt. Ik wantrouw niemand maar het word nu opgeblazen. De twee geven elkaar een hand en daarbij is het goed. Ook Tobias geeft Grace nog een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 3.2]

Ook interessant:

31 Reacties

Buis Bertus 23 februari 2022 - 14:38

Zo is Kristof. Dat is geen speler. Maar een judas. BB laat je niet kennen zoek een oplossing voorhem. niet BB waardig.

Beantwoord
Es Ce 24 februari 2022 - 21:25

He-le-maal mee eens. Sneaky vind ik hem. Ik w8 al weken op zijn vertrek.

Beantwoord
carina beckers 23 februari 2022 - 14:40

Hij heeft van dag 1 een masker op gehad en niemand heeft het door gehad ho dom kun je zijn

Beantwoord
A Gerritsen 25 februari 2022 - 01:55

Nu kan die walchelijke Kristof er nog niet uit!!
Wat een maar mannetje, mocht er van mij op dag 1 al uit!

Beantwoord
Hans s 23 februari 2022 - 14:42

De eerst volgende die ik eruit gaat stemmen is Kristof hij speel echt een smerig spelletje en is niet eerlijk.

Beantwoord
Els 24 februari 2022 - 21:52

Dat lukt ons niet bb houdt hem t hand boven het hoofd
bb wil hem er kost wat kost inhouden
Hij komt overal mee weg

Beantwoord
bonnie 23 februari 2022 - 14:46

Ja Thobias alles gaat niet zoals jij het wilt en ziet hoor .

Beantwoord
Suteruni 23 februari 2022 - 14:48

Denk dat zijn vertrouwen in het verleden een keer te veel is beschadigd. Wel goed dat hij zijn gevoelens uit en ja, zou goed zijn als hij ook een secret mission krijgt.

Beantwoord
Sandra 23 februari 2022 - 14:55

Waarom een week alleen de kijkers nomineren en niet de personen in het huid. Is veel eerlijker

Beantwoord
Alex 23 februari 2022 - 15:00

Slechte zaak, die pinnen die je kunt kopen. Werkt onsportief gedrag in de hand.

Beantwoord
Els 24 februari 2022 - 21:54

Kristof is al vanaf de eerste minuut af onsportief en walgelijk bezig

Beantwoord
Tinne 23 februari 2022 - 15:08

Denk als grâce en Tobias samen zijn als stel, dat grâce haar woorden flink zal moeten wikken en wegen tegen Tobias, jaloers ventje…. Hij heeft het in de mauw

Beantwoord
Hans 23 februari 2022 - 16:26

Dat heet bij ons maten naaier pffff er uit met hem

Beantwoord
Thea 23 februari 2022 - 18:35

Toby is gewoon jaloers kan niet hebben dat er iets zonder hem gedaan word.
Vind hem niet horen bij het spel van BB.
Van ons mag hij naar huis AUB

Beantwoord
Lotje 23 februari 2022 - 18:37

Bah akelige man die kristof van mij mag hij weg misselijk word ik hier van zijn gluiperige gekonkel bah bah

Beantwoord
Rex 23 februari 2022 - 18:59

Tobias is zo vals al wat en dan nu huilen

Beantwoord
leeke 23 februari 2022 - 19:14

Och ja Tobias onze koning van het BB huis.
Het moet wel volgens zijn regeltjes gaan.
Anders is de tactvolle Tobias gepikeerd.

Beantwoord
Sjan 23 februari 2022 - 20:23

Wat een echte zinkend die tobias

Beantwoord
Ramona 23 februari 2022 - 20:48

Tobias ziet heus wel dat Grace en Kristof samenspannen maar wil het niet toegeven totdat het te laat is voor hem. Maar ja, wie een kuil graaft voor een ander? Haha…

Beantwoord
Ruud 23 februari 2022 - 21:47

Hier laat de ware Jacob ze instelling zien en komende mensen zo er achter hoe onbetrouwbaar die is.Deze persoon is niet te vertouwen

Beantwoord
Cisca 24 februari 2022 - 11:31

Ik vind het een beetje kinderachtig zoals Tobias reageert. Het was een geheime opdracht, dus dat houd in dat ze niks mochten zeggen. Had hij dan verwacht dat Grace of Kristof het hem wel hadden vertelt ?

Beantwoord
Albert 24 februari 2022 - 12:34

Nu pakt Kristof de pin.. en hij was kwaad toen Leroy hem pakte..

wat een eikel

Beantwoord
Jongen 24 februari 2022 - 21:27

Inderdaad is al de hele tijd zo de 3 valse met hun complotten , ik zeg het al van in het begin dat drie eruit moeten , tobias kristof en salar , en nawel heeft dat heel goed aangevoeld , zij is de winnaar voor mij ,en kristof wordt door bb beschermd , kijker beslist 0,0

Beantwoord
Els 24 februari 2022 - 21:56

Precies dat

Beantwoord
Gerard 24 februari 2022 - 16:09

Nu zie je pas het echte gezicht van Tobias.

Beantwoord
Sir 24 februari 2022 - 23:55

Wat is Tobias nou voor jaloers eng mannetje. Grace en Kristof zijn ook geen eerlijke spelers maar een opdracht van BB een secret mission nog wel kun je toch niet doorvertellen. Raar eng mannetje die Tobias

Beantwoord
Vera 25 februari 2022 - 02:30

BB had Kristof NOOIT de kans mogen geven om een pin te kopen!!! En dan durft ie nog zeggen dat het ‘maar’ voor 1000 euro was… ?
Daarenboven is het viewers week dus de kijkers hadden de genomineerden moeten kiezen.
Rare reactie van Tobias trouwens ?

Beantwoord
Eduard 26 februari 2022 - 06:22

Kristof weg!!

Beantwoord
Yelz 26 februari 2022 - 08:46

Uit de uitzending van gisteren is gebleken dat Grace weer liegt tegen iedereen en dus ook tegen Tobias.

Kristof en zij spreken namelijk in de dagboekkamer af dat ze gaan zeggen dat zij niet mee mocht beslissen over de keuze om de immuniteitspin te kopen voor Kristof.

Niet echt graceful van madammeke Grace.
Ik hoop echt dat ze volgende week wordt genomineerd.

Beantwoord
Leona 26 februari 2022 - 12:48

Wat een rare die Tobias. Het was een opdracht die ze beide goed hebben uitgevoerd. Hij moet het maar zien als een prank…..die hij ook uithaalde met Grace. Tobias heeft nog niet zijn warw gezicht laten zien!

Beantwoord
mario 26 februari 2022 - 21:07

als je het louter objectief bekijkt wie won in het verleden meestal big brother de speciaalste van de hoop het buitenbeentje de underdog , hoevaak men ook tegen nawel is hoe meer en meer ze de underdog word ze is eerlijk knap en lief ook lui maar dat is iedereen , ze nomineert op haar gevoel en doet wat ze kan om er het beste van te maken , tobias teert op zijn uiterlijk kristof is echt een lapzwans bazig en irritante stem grace is te druk en nouchine als je met scheten laten moet winnen , julio zijn nadeel is hij ouder is en de jeugd niet voor hem gaat stemmen maar ondanks alles doorstaat hij de storm goed , salar is een clown maar met een scherp kantje , dus nee als we het gewoon objectief en eerlijk bekijken wint dit jaar opnieuw de speciaalste maar ook de slimste en eigenlijk ook de mooiste en dat is er maar 1 en dat is NAWEL

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page