De bewoners maken zich op deze zonnige dag klaar voor de liveshow

De bewoners maken zich op deze zonnige dag klaar voor de liveshow

De dag van de liveshow is aangebroken, traditioneel gezien een rustige dag.De bewoners mochten vandaag uitslapen van Big Brother en de meeste bewoners bleven ook nog lui liggen. Na de batterijwissel blijft iedereen uit bed. Het is wel een spannende dag voor genomineerden Hanne en Nawel. Nawel en Nouchine hebben een kort gesprek over vanavond. Zo’n raar gevoel dat we niet weten hoe de avond zal eindigen begint Hanne. Je kent dat wel, jij kent dat natuurlijk al. Konden we het nu maar weten. Nawel vindt het ook spannend. Wel weer buikpijn, dat komt daar allemaal van… Na het ontbijt gebeurd er niet veel. Het zonnetje schijnt ook in Big Brother en daar genieten de bewoners van. Er wordt in de zon gezeten en gelegen. Wachtend op of er nog iets gaat komen… Van een staking is in ieder geval geen sprake meer

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.7]
Er zijn 20 reacties op dit artikel
  • Els at 18:00

   Precies dat…..ik heb Sarar nog nooit wat zien doen wat n luie donder is dat, is alleen maar met lijf en leden bezig en ja met die andere gillende keukenmeid

  • Roberto at 17:25

   Bonnie er miet toch een reden zijn waarom je Nawel fake vind de mensen dat fake zijn zijn Grace Tobias en Kristof. Maar ja als je de live stream kijkt dan zie je het maar je moet ook wat mensenkennis hebben

 1. Monique rollfs of roelofs at 13:02

  Hoop dat nawel mag blijven omdat ze een topvrouw is en eerlijk en iemand die de waarheid durft te zeggen hoop zo dat ze litle brother word love hee spirit

 2. Els at 14:56

  hummmmm…….waarom mogen Tobias en Grace constant Spaans met elkaar praten ??????
  we betalen geld om de streams in t NEDERLANDS te volgen BB

 3. Helma at 15:53

  Laat salar in de live uitzending 2 pinnen krijgen ( grace kreeg ze te gemakkelijk) voor zijn veilungsbedrag niet normaal zoveel verdiend voor goed doel……dat heeft hijdubbel en dwars verdiend hij geeft m aan nouchine….zullen we eens kijken hoe mister tobias en irritante grace zich dan voelen,!!!! En kijk wat dan de nominatie s gaan doen..

 4. Roberto at 17:26

  Bonnie er miet toch een reden zijn waarom je Nawel fake vind de mensen dat fake zijn zijn Grace Tobias en Kristof. Maar ja als je de live stream kijkt dan zie je het maar je moet ook wat mensenkennis hebben

 5. Nancy at 08:54

  Ik vertrouw Tobias voor geen meter. Ik denk dat hij Grace aan het lijntje houdt om sterker in het spel te staan. Hij mag er nu als eerste uit van mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *