Home » Little brother Salar doet boodschappen en koopt de mystery box

Little brother Salar doet boodschappen en koopt de mystery box

Door BigBrotherNederland

Er was zojuist een streamlock, als er beeld is zien we dat Salar boodschappen gedaan heeft. Hij is gisteren little brother geworden na een intensief spel. Salar heeft niet heel veel producten in zijn mandje. Qua fruit hebben we alles al gehad vertelt Salar. Er waren wortels, paprika’s, sinaasappels. Er was niet veel speciaals, een pot pasta een klein potje rijst. Dus dat was sowieso niets. Aan de zoete kant waren er eetbare bloemen, eetbaar papier, vijf zure matten, een potje hagelslag wat we al hebben. Dus alles wat we nu al hebben voegt hij eraan toe. Dus ik heb dit er nog uit kunnen halen en laat vervolgens de producten in het winkelwagentje zien. Hij pakt een blad met cosmetische producten voor de vrouwen, deze had een prijs van 35 euro. En hij heeft wasmuntjes gekocht, gekleurde suiker, M&M’s en ik heb de mystery box gekocht voor 60 euro. Ik hoor straks wat dit is, ze vroegen wel wat ik hoopte wat het zou zijn. Dus ik zei een dik feest met drank, of een filmavond met veel snacks. De bewoners vinden dat hij het goed gedaan heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 4.2]

Ook interessant:

15 Reacties

Cisca 28 februari 2022 - 11:19

Ik vind dat deze B.B. erg goedkoop is. Weinig warm water, weinig eten en dan ook nog steeds hetzelfde voor de hele week, de was daar moeten muntjes voor zijn en ga zo maar door. Dat ze een opdracht goed moeten doen en dan “beloond “worden met iets van rijkdom vind ik leuk maar dit vind ik zo raar. Als ze overdreven met dingen doen kan het afgepakt worden na een waarschuwing. Zonde dat een , wat kan, leuk programma om zeep geholpen word.

Beantwoord
Bonnie 28 februari 2022 - 11:34

Top ben benieuwd

Beantwoord
Jongen 1 maart 2022 - 08:44

Op de live stream krijg je echt niks te zien , geen opdrachten , niks van de kamer waar julio en toby zaten , is niks meer aan , en in de tv uitzending is het zo beknopt dat je nog niks weet , een opdracht van 2 uur zie je in 3 minuten , man man msn en dan de vrouwen die bij de opdrachten geen kans hebben omdat hun armen korter zijn had hun bal ook kleiner moeten zijn , niet eerlijk dit

Beantwoord
Els 28 februari 2022 - 12:06

Maar één stream met continue Nawel en Grace op twee schermen? Doe er iets aan!

Beantwoord
Alex 28 februari 2022 - 12:44

Het is wel weer tijd voor een feestje.

Beantwoord
Yvonne 28 februari 2022 - 13:43

Slecht in beeld gebracht, twee screams hetzelfde en veel geen beeld. Wanneer zien we waar Tobias en julio zijn? Nou snap ik waarom jullie eerder stoppen?

Beantwoord
Roos 28 februari 2022 - 15:39

Nou inderdaad,vorig jaar konden we veel meer zien.De meeste haken nu af.En gelijk hebben ze

Beantwoord
carina beckers 28 februari 2022 - 14:20

Of een pin voor kristof zeker

Beantwoord
Dutchie 28 februari 2022 - 18:10

Teveel onderbrekingen op de livestream.kijk ook niet zoveel meer. En waarom niets te zien van Tobias en Julio? Alles voor tv uitzendingen? Kan de livestream ook wel in de ban. Niet veel meer aan op deze manier!

Beantwoord
Ronny 28 februari 2022 - 18:13

Net of dit echt is allemaal. Word sommige toch echt een beetje in de schoot geworpen. Voordeel voor de zelfde. Volgende vrijstelling zal wel weer voor Kristof worden.

Beantwoord
Hinry 1 maart 2022 - 08:46

moeten de bewoners niet op de hoogte worden gesteld betreffende de oorlog in de Oekraine?

Beantwoord
reina 1 maart 2022 - 09:15

ik hoop dat kristof naar huis gaat

Beantwoord
Marc 2 maart 2022 - 10:52

Ik ook

Beantwoord
Ruud 1 maart 2022 - 21:33

Hopelijk ga eindelijk Kristof en Salar naar huis. De 2 irritante mensen in het huis Kristof is een rare dominante man Salar die imponeer alleen Noux

Beantwoord
reina 3 maart 2022 - 09:43

ik moet eerst nog zien dat cristof uit het huis gaat

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page