Nouchine heeft een boodschap uit de dagboekkamer en Nawel is erg verdrietig

Nouchine heeft een boodschap uit de dagboekkamer en Nawel is erg verdrietig

De bewoners zijn in shock dat er nu al twee genomineerden bekend zijn geworden. Deze week zijn dat Nawel en Kristof. Er wordt volop over gesproken en sommige bewoners moeten zich melden in de dagboekkamer, zo ook Nouchine. Ze moet een boodschap overbrengen, dit doet ze als eerste aan Kristof, Tobias en Salar. Big Brother is onvoorspelbaarder dan ooit en dat moest ik tegen iedereen zeggen vertelt Nouchine. Dat wil ook niet zeggen dat het niet zo is reageert Tobias. Ja antwoordt Tobias, ze zei alleen dat ze er niks over kan zeggen maar alleen dat Big Brother onvoorspelbaarder dan ooit is. Ze zeiden hou dat in je achterhoofd en zeg dat ook maar tegen de rest. Tobias denkt op zijn beurt dat er weinig aan de uitslag veranderd wordt. Ook Salar denkt dat, ze willen gewoon niet dat iedereen blij gaat doen. Dat je nog je best blijft doen. Dit is wel echt grof benadrukt hij. Kristof vindt het echt spannend want als hij wel door mag gaan dan gaat er echt gebeukt worden!

Nouchine gaat daarna naar genomineerde Nawel. Nawel is erg verdrietig omdat ze al voor de zesde keer genomineerd is. Nawel snikt dat ze niet begrijpt waarom ze zoveel moet wenen. Nouchine denkt dat het alles samen is, de druppel. Nawel denkt dat ook en Nouchine vindt dat ze zich al lang sterk gehouden heeft. Dan krijg je op een gegeven moment toch een klap. Ik wist het al vertelt Nawel, maar ik weet ook niet waarom ik mij zo voel. Nouchine weet dat wel, maar misschien omdat je nadenkt of zo. Zes weken is gewoon veel reageert Nawel. En het is gewoon niet meer grappig. Echt k*t, ik ben gewoon verdrietig. Volgens Nouchine is dat ook veel, elke keer de koffer pakken en misschien wel of niet naar huis. Dat is echt zwaar benadrukt Nawel. Ik weet nu even niet welke houding ik moet nemen, daarom wilde ik alleen zijn. Ik wist gewoon al dat ik erop ging staan, dus ik ben niet geschrokken of zo. Maar het is gewoon ja, ergens hoop je gewoon van niet en dan is het weer wel. Zes weken al, ik vind het gewoon niet meer leuk. Ik ben het eigenlijk gewoon echt beu, inpakken en uitpakken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 78 Average: 4.2]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 20:34

  Nou kom maar op met de twist Grace en Tobias op de bank die hebben er nog nooit opgestaan weten ze ook hoe dat voelt. Ze denken dat ze er al zijn. En dat is niet eerlijk.

 2. Sandra at 21:11

  Niet terecht dat Navel weer genomineerd is. Wel fijn dat Kristof eindelijk genomineerd is. Ik hoop ook dat hij er direct uit gaat.

 3. Eva at 21:43

  Is er een reden waarom we in België sinds de bekendmaking van de genomineerd en enkel beekd is van Nawel? Mogen we de tactisch onderhandelingen in de hottub niet mee krijgen of de radartjes van Kristof zien werken hoe hij nog van de nominaties kan afgeraken?

  Te weinig afwisseling!

 4. Marco at 22:25

  normaal zou je denken dat na de populariteitspolls dat Kristof eruit gaat en Nawell nog een week langer Maar zijn ze dan maar met 2 belgen niet ? en dan blijven ze tot de finale

 5. Sir at 22:30

  Echt een powervrouw. 6 keer genomineerd worden moet je geestelijk echt sterk zijn. Nawell verdient het verder te gaan. Grace en Tobias komen wel heel gemakkelijk naar de finale. Geen inspanningen en lekker lui doen.

 6. Jongen at 22:43

  Heel erg voor nawel maar hopen dat we haar erin kunnen houden en eindelijk kristof eruit gaat , ze blijft de meest echte persoon in het huis de meest eerlijke de rest bijna allemaal toneelspel , zonder nawel geen big brother wat mij betrefd , de spellen zijn ook nog eens oneerlijk voor de dames

 7. Jongen at 22:45

  Heel erg voor nawel maar hopen dat we haar erin kunnen houden en eindelijk kristof eruit gaat , ze blijft de meest echte persoon in het huis de meest eerlijke de rest bijna allemaal toneelspel

 8. Roger at 23:07

  Nael moet blijven maar Kristof moet naar huis maat want hij denkt dat hij nog voor de klas staat en iedereen naar MAAT moet luisteren en hem volgen. Is van in het begin al bezig met complotjes te maken met de andere om zijn eigen te redden.

 9. Els at 08:47

  Nou mensen, eindelijk de kans om Kristof naar huis te sturen, hij gaat maar lekker thuis beuken met zijn misselijkmakende plannetjes smeden

  Ik mag toch hopen dat hij nu echt genomineerd blijft en niet weer deer BB wordt gered want dan stop ik per direct met kijken

 10. Wilma at 09:08

  Wat een drama Queen lekker naar huis gaan, dan kan je jezelf de hele dag in de spiegel bewonderen. Dat heb je in het big brother huis ook al die weken gedaan, of zielig gedaan of mensen tegen mekaar opgestookt. Je had van mij bij de eerste nominatie naar huis gemogen.
  Jij hebt zo weinig bij gedragen.

  • S at 07:54

   Of ze nu winnen of niet, maar
   Nawel en Julio zijn de winnaars.
   Het zijn hele fijne lieve mensen.?

   De rest van de bewoners zijn misschien grappig om naar te kijken.
   Maar het spel spelen ze te hard.

 11. Antje Takens Brongers at 09:49

  Gaat ze er nu uit? het is een hard spel maar dat weet je als je met Big Brother mee doet. Zijn ook nog sterkere mensen die ik er in wil houden , maar meid je bent een mooi mens, prachtig gekleed n verzorgd en gun jou voor de toekomst alle goeds en liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *