Home » De bewoners hebben een white party en Nawel heeft een extra stem voor de volgende nominaties

De bewoners hebben een white party en Nawel heeft een extra stem voor de volgende nominaties

Door BigBrotherNederland

Vannacht zijn de bewoners nog lang wakker geweest. Big Brother roept de groep bij elkaar, iedereen moet een wit pak aan want er is dadelijk een white party! Ook is het thema running out of time bekend gemaakt. De groep juicht als ze horen dat ze een feest krijgen en kleden zich om met de kleding die klaar ligt in de voorraadkamer. Uiteindelijk verdwijnen de bewoners in de gameroom en komt er een streamlock.  Naast een feest is er blijkbaar ook een soort opdracht geweest, Als de streamlock voorbij is is het tegen 1.00 uur wordt dat duidelijk. De meeste bewoners hebben op hun witte pakken roze vlekken. De groep is uitgelaten, vooral de vrouwen. Iedereen doet gek, er wordt gezongen, muziek gemaakt en de dames gillen. Waarschijnlijk door de drank. Er wordt gesproken over een extra stem die gewonnen zou zijn. Nawel heeft uit de verhalen op te maken één extra stem gekregen voor de komende nominaties. De mannen praten ook over stemmen en wie op wie maar Tobias merkt dan op dat hij dat beter kan doen als hij nuchter is. Niet dat ik lam ben maar ik heb wel genoeg gehad. Kristof ziet de bui al hangen want hij verwacht een extra stem te krijgen. Inmiddels is de nieuwe dag begonnen, de bewoners waren rond 9:00 uur wakker. Ook nu word er nog veel gesproken over de opdracht van vannacht. Volgens de bewoners was het echt leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.7]

Ook interessant:

13 Reacties

Alex 6 maart 2022 - 09:26

Steeds maar weer nieuwe regels. Je wordt er gek van.

Beantwoord
S 6 maart 2022 - 10:01

Grace en Tobias hebben een gesprek over wat de Vrijheid voor hun betekent.

Ze schrikken hun dood als ze horen wat er aan de hand is op de wereld.

Beantwoord
irene 6 maart 2022 - 10:02

Dan had je beyer nawel een pin geven dat ze dezeweek lidel brother is en dat ze niet eens op bord komt staan ?

Beantwoord
Roberto 6 maart 2022 - 10:08

Go Nawel Go

Beantwoord
Jack 6 maart 2022 - 10:21

Deze Big Brother was niet zo leuk als de vorige…
Sorry hier voor.
Maaaaaar wachten weer op de volgende…..
BVD Jack

Beantwoord
Els 6 maart 2022 - 10:55

Ze hadden iig de nodige alcohol achter de kiezen

Beantwoord
Monique 6 maart 2022 - 11:35

Zou het dan.toch nog lukken om Kristof er komende week uit te stemmen?

Beantwoord
Mim 6 maart 2022 - 11:43

Eindelijk…. Nawel dit heb je verdient…. ????

Beantwoord
Dutchie 6 maart 2022 - 12:55

Verdiend? Waarmee? Met janken en veel in bed verblijven? En beledigd zijn als er 10k op je gezet wordt. Dat Julio zichzelf niet wil verloochenen?

Beantwoord
john 6 maart 2022 - 12:14

Zo zien wij maar weer dat drie topvrouwen langzaam maar teker het huis overnemen en de drie flapdrollen binnenkort dakloos worden.
Dit krijg je nu, als je probeert vrouwen te vernederen met de heren kut en fuck you taal die ze gebruiken.
Ik ben zelf een man van 73 jaar maar ben erg trots op onze BB dames en vooral Nawel die het nu 7 keer geflikt heeft om 7 personen naar huis te sturen.
De finale is al zeker tussen Nawel en Grace omdat Nouchine te naïef is en het niet zal redden door de invloed van Salarfuck.

Beantwoord
john 6 maart 2022 - 12:37

Bravo BB, dit hebben de drie dames echt verdiend. Haal ze maar weg van die drie flapdrollen en geef ze even een adempauze want de flapdrollen hebben het alleen maar over wie ze eruit moeten stemmen met Nawel als eerste…. Dames. overleg nu eens eindelijk samen over de uitzetting van deze heren met homitoby voorop want hij heeft ja nu ook Grace aan de kant gezet zodat hij op haar kan stemmen wat ook wel te verwachten was omdat hij niet van vrouwen houdt.

Beantwoord
Jongen 6 maart 2022 - 21:26

Eindelijk , fijn voor nawel , en nu kristof eruit en daarna moeilijk mannetje tobias , grace heeft nu ook een extra stem dus dames gebruik ze goed en gooi de mannen op dat bord , im hoop dat nawel wint en anders nouchine , zo leuk die twee

Beantwoord
Eduard 7 maart 2022 - 07:55

Yes en nu Kristof eruit!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page