De bewoners hebben een white party en Nawel heeft een extra stem voor de volgende nominaties

De bewoners hebben een white party en Nawel heeft een extra stem voor de volgende nominaties

Vannacht zijn de bewoners nog lang wakker geweest. Big Brother roept de groep bij elkaar, iedereen moet een wit pak aan want er is dadelijk een white party! Ook is het thema running out of time bekend gemaakt. De groep juicht als ze horen dat ze een feest krijgen en kleden zich om met de kleding die klaar ligt in de voorraadkamer. Uiteindelijk verdwijnen de bewoners in de gameroom en komt er een streamlock.  Naast een feest is er blijkbaar ook een soort opdracht geweest, Als de streamlock voorbij is is het tegen 1.00 uur wordt dat duidelijk. De meeste bewoners hebben op hun witte pakken roze vlekken. De groep is uitgelaten, vooral de vrouwen. Iedereen doet gek, er wordt gezongen, muziek gemaakt en de dames gillen. Waarschijnlijk door de drank. Er wordt gesproken over een extra stem die gewonnen zou zijn. Nawel heeft uit de verhalen op te maken één extra stem gekregen voor de komende nominaties. De mannen praten ook over stemmen en wie op wie maar Tobias merkt dan op dat hij dat beter kan doen als hij nuchter is. Niet dat ik lam ben maar ik heb wel genoeg gehad. Kristof ziet de bui al hangen want hij verwacht een extra stem te krijgen. Inmiddels is de nieuwe dag begonnen, de bewoners waren rond 9:00 uur wakker. Ook nu word er nog veel gesproken over de opdracht van vannacht. Volgens de bewoners was het echt leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.7]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. S at 10:01

  Grace en Tobias hebben een gesprek over wat de Vrijheid voor hun betekent.

  Ze schrikken hun dood als ze horen wat er aan de hand is op de wereld.

 2. john at 12:14

  Zo zien wij maar weer dat drie topvrouwen langzaam maar teker het huis overnemen en de drie flapdrollen binnenkort dakloos worden.
  Dit krijg je nu, als je probeert vrouwen te vernederen met de heren kut en fuck you taal die ze gebruiken.
  Ik ben zelf een man van 73 jaar maar ben erg trots op onze BB dames en vooral Nawel die het nu 7 keer geflikt heeft om 7 personen naar huis te sturen.
  De finale is al zeker tussen Nawel en Grace omdat Nouchine te naïef is en het niet zal redden door de invloed van Salarfuck.

 3. john at 12:37

  Bravo BB, dit hebben de drie dames echt verdiend. Haal ze maar weg van die drie flapdrollen en geef ze even een adempauze want de flapdrollen hebben het alleen maar over wie ze eruit moeten stemmen met Nawel als eerste…. Dames. overleg nu eens eindelijk samen over de uitzetting van deze heren met homitoby voorop want hij heeft ja nu ook Grace aan de kant gezet zodat hij op haar kan stemmen wat ook wel te verwachten was omdat hij niet van vrouwen houdt.

 4. Jongen at 21:26

  Eindelijk , fijn voor nawel , en nu kristof eruit en daarna moeilijk mannetje tobias , grace heeft nu ook een extra stem dus dames gebruik ze goed en gooi de mannen op dat bord , im hoop dat nawel wint en anders nouchine , zo leuk die twee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *