Grace, Nawel en Nouchine verlaten het Big Brother huis

Grace, Nawel en Nouchine verlaten het Big Brother huis

Nouchine, Grace en Nawel hebben eerder hun koffers moeten pakken. Later ontvingen zij een brief dat ze zich klaar moesten maken voor ladies night. De dames gillen het uit van enthousiasme. Daarna gaan de dames aan de slag, ze maken zich mooi op en doen nette kleding aan. Uiteindelijk krijgen Grace, Nouchine en Nawel te horen dat ze het huis moeten verlaten. Ze gaan door de rode poort van het terrein af. De mannen hebben nu het huis tot hun beschikking als mancave zo zegt Big Brother. Later volgt er een streamlock en krijgen de mannen een maaltijd van Big Brother. Ze krijgen kip, krieltjes, appelmoes en mayonaise. De mannen zelf vinden het wat karig. Blijkbaar hebben de mannen ook een opdracht gekregen. Ze moeten een tactische avond hebben als we de heren mogen geloven.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 51 Average: 4.2]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Marco at 21:27

  de mannen klagen dat ze niets krijgen en de dames denkelijk wel
  ondertussen slepen ze zich van de canapé naar de sauna en de hottub en spreken ze af we ze nu gaan nominere

 2. Nordin at 22:41

  Zie het nu all voor me hoe Salar en Kristof gaan rodelen

  En Tobias hen stiekem uit lacht

  omdat de dames alles zien ?wat zij doen en zeggen.?

 3. Indigo at 23:49

  De mannen hebben zich toch misselijk gegeten ?, en ze waren druk bezig met hun kookpot buiten.
  Volgens mij wilden ze bouillon trekken van hun zelf ? want de kookpot was aardig heet toen ze er in wilden .Zag het helemaal voor me dat ik binnen kon stappen met een botje door mijn neus ???? Ben blij voor hen ,dat ze zich toch hebben vermaakt in hun kookpot .

 4. Anja at 06:16

  Wat een gezever om het eten, ze krijgen toch genoeg. Ze zijn echt verwende diva s aan het worden. Hoop dat de dames het erg leuk hebben. Deze week eindelijk Kristof of Salar het huis uit, lekker net op de valreep

 5. Yvonne at 07:35

  Ze zijn al weer bezig nawel op het bord te krijgen de drie misselijke mannetjes. Mag toch hopen dat Kristof en Tobias achter elkaar er uit vliegen?

 6. Thea at 08:58

  Was echt niet leuk om te zien.
  3 mannen die steeds weer proberen Nawel op de bank te krijgen.
  Word dit nu voor de zoveelste keer toegelaten.
  Dit is misselmakend om te zie bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *