Big Brother maakt bekend dat één iemand een extra stem gekocht heeft

Big Brother maakt bekend dat één iemand een extra stem gekocht heeft

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Daar is het tijd om de jackpot bekend te maken, er is 1500 euro van het totaalbedrag afgegaan. Dit betekend dat iemand een extra stem gekocht heeft, waarschijnlijk Nawel. Kristof reageert dat het een slimme zet is en Salar is een beetje teleurgesteld dat het alleen maar dit is. Hij had net zoals de dames wel graag een mannendag gehad. Tobias is wel blij met het resultaat, volgens hem had het ook erger kunnen zijn. Iedereen staat weer op en als Nawel en Grace alleen in de keuken zijn geven ze elkaar snel een knuffel. De twee zijn blij dat hun plan gelukt is. Ze wisten dit gaat Nawel verder. Ik heb goede moed en goede hoop, yes yes yes. Misschien kom ik er deze week niet op voor de eerste keer! Kristof en Salar weten al hoe laat het is, het gaat twee van de drie jongens worden. En Kristof laat weten dat hij klaar is voor alles. De meeste mannen gaan weer verder met sporten en de meesten gaan weer genieten van het zonnetje…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 82 Average: 4.6]
Er zijn 32 reacties op dit artikel
  • Jongen at 21:04

   Ik begrijp nawel heel goed in haar aanvaring met tobias over de secret mission , zij wordt nog altijd niet voor vol aangezien door die 3 mannen , de dommeriken denken elke week dat nawel vertrekt , en kristof die dan elke keer als er iemand weg is nog eens erin moet wrijven:proficiat weet je wel wat een sterke topper dat was ,blah blah wat kristof eigenlijk zegt is dit ;amai ik snap het niet , jij hebt zo een topper kunnen wegspelen , nawel is dus geen sterke topper dat zegt hij als je tussen de regels door leest en zo zijn er veel dingen die veel mensen niet opmerken maar ik voel ze , tobias ook zo snel geirriteerd , kan niet tegen zijn verlies , niet tegen kritiek , hij kan er niet tegen dat iemand hem tegenspreekt , eng ventje , en ik voel preciez waT nawel voelt en ben blij dat zij het recht in hun gezicht zegt en daar kunnen ze niet mee om ,nawel jij bent voor mij een echte topper en jij laat je niet domineren door die mannen en dat is heel mooi om te zien

   • Desi at 10:48

    Goed gezegd, en helemaal mee eens. Wanneer T een spel verliest ligt het aan of zijn geblesseerde voet, of weet ik wat, nooit zal hij zeggen “jij hebt dit beter gedaan dan ik”. En die K. ach, die denkt dat de camera in de dagboekkamer anders is dan de camera’s in de rest van het huis.

 1. Natasja at 16:02

  Als dat betekend dat Kristof word genomineerd deze week dan ben ik daar blij mee hij is genoeg gered door Salar.

 2. Jongen at 16:20

  Heel goed nawel , ik hoop dat het dan eindelijk , na alle onrechtvaardige reddingen, toch gaat gebeuren dat kristof op dat bord komt en naar buiten vliegt , en laat hem aub zanglessen nemen want hij kan geen toon houden

  • Regie at 12:07

   Awel ja ik snap het. Ik zonder mij af. Ik wil slapen. Ik voel me misselijk. Ik laat de anderen het werk doen: koken, afwassen…ik heb het gehad met dat mens snap je? Geeft daarenboven de verkeerde de volle laag. Haar vriend papi had gespeculeerd dat ze samen op het bord zouden komen en hij zou winnen en dus zette hij 10K op haar hoofd. Haal allemaal die schelpen van jullie ogen. Nawel manipuleert iedereen spreekt steeds over ik ik ik en zit nog méér aandacht te trekken door regelmatig een potje te janken.
   Geef mij maar Kristof die zegt waar het op staat. Hopelijk lukt het nu wel en kan Nawel eindelijk opkrassen

 3. Renata at 16:44

  Ach Salar, je kan ook maar beter samen met Kristof genomineerd zijn. Dat win je namelijk makkelijk , tegenover Nawel zou het een hele andere uitslag kunnen zijn.
  En domme Grace, nu zit Nawel straks in de finale….. en dan kun jij de winst wel vergeten 😉
  Als Salar en Nawel in de finale zitten, dan gaat 1 van hun winnen!

 4. Ostyn luc at 17:28

  2 weken geleden kocht kristof een pin voor 1000 euro en iedereen moest het normaal vinden want HIJ verkeerde in een moeilijke situatie, dus nu mag Nawel dat ook

 5. Tinne at 17:39

  Laffe sreek, dat is die dat zegt dat ze eerlijk is en brtrouwbaar
  Speel gewoon het spel, droevige Nawel est bah ??

 6. Jos at 19:57

  Sorry maar wat is snapje een vreselijke onsportieve huilebalk ze is er alleen nog omdat haar ( vrienden ) haar steeds redden ..op een eerlijke manier ….yep
  7 keer schopstoel zegt toch genoeg hè
  Salar en nouchie zijn de echte winnaars.

 7. Ramona at 23:54

  Nu kunnen de jongens ervaren hoe het is om genomineerd te zijn. Hoop dat Tobias en Kristof genomineerd worden. En daarna sneaky Salar.

 8. Chelly at 07:17

  Al heeft Newal twee extra stemmen ze komt zeker op het bord.En naar huis .Haar geluk is nu op.Grace,Tobias,Nouchi en Newal beschuldigden Kristof van tactisch en hard spel.Iedereen doet dat.Hypocrisie ten top

 9. Chris at 10:39

  Ik vind Nawel een leuke meid maar eigenlijk heeft ze vanaf het begin af aan al een voorsprong op iedereen gehad. Ze heeft op haar tik tok account 100.000 volgers.

 10. Desi at 10:55

  Yesssss eat your heart out stelletje Nawel haters hier op de krant, als Nawel het spel speelt worden ze boos hahahaha. Eindelijk K op het bord (hoop ik) en hoppa terug naar Belgie

 11. Yvon at 17:14

  Heb vandaag voor het eerst mee gestemd op wie mag blijven. Ik hoop zo dat die Salar zaterdag zijn biezen moet pakken. Wat erger ik me aan die gast met zijn toneelstukjes voor de spellen en als hij little brother is.
  Kom op Nawel, deze ronde overleef je ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *