Home » De mannen krijgen de kans om een extra stem te kopen en de vrouwen overnachten in het data center

De mannen krijgen de kans om een extra stem te kopen en de vrouwen overnachten in het data center

Door BigBrotherNederland

De vrouwen zijn sinds gisteren niet meer in het huis, ze hebben ladies night en het huis verlaten. Ze hebben de nacht doorgebracht in het data center. Wat daar precies gebeurd is, is onbekend er is niet heel veel van te zien. De mannen hebben afgelopen avond een etentje gekregen van Big Brother. Na het eten krgen ze ook nog een toetje maar onder de stolp blijkt een boodschap te liggen. De mannen kunnen een extra stem kopen voor de komende nominaties. Dit kost dan 1500 euro per stem van de jackpot. Big Brother wil vandaag het antwoord krijgen of ze hier gebruik van willen maken. Kristof laat weten dat hij er voor wil strijden en geen stem wil kopen. Als hij naar de toilet is bespreken Salar en Tobias het ook nog even. De twee zijn van mening dat het zinloos is om een stem te kopen. Salar zegt onder andere f*ck it, ik ga het niet doen, ik zie wel. De mannen brengen de avond door rond de hottub, al hebben ze die iets te heet opgestookt. Dit blussen ze af met de biertjes die ze gekregen hebben van Big Brother. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en vanmorgen waren de dames heel kort in beeld. De dames verblijven in het data center, ook hier zien we zilveren schalen staan. Of hier ook een aanbieding voor extra stemmen van 1500 euro in zaten is onbekend. Wanneer de dames terug komen is ook nog niet duidelijk, wellicht vandaag?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 3.9]

Ook interessant:

11 Reacties

Els 7 maart 2022 - 08:45

Hoop echt dat die Kristof er uit gestemd gaat worden. Wat een a-sociaal typje. Het hangt, roddelt en doet verder vrij weinig. Buiten dat spreekt hij Vlaams.

Beantwoord
Bb 7 maart 2022 - 09:06

Denk het wel want volgende over 2weken is de finale al en volgens mij mag nou toch het publiek weer stemmen of had ik het mis zo had ik het begrepen van de bb lives. En Vlaams is toch niet erg nouchine en nawel zijn ook België dus boeien! Van mij mag Salar, Tobias, Nouchine, of Grace is de finale staan hoor en Salar winnen top gozer de rest weg ?

Beantwoord
Lydia lepee 7 maart 2022 - 09:39

Kristof moet blijven hij is een echte Belg hoor!

Beantwoord
Chelly 8 maart 2022 - 07:23

Mee eens.Kristof is een winnaar en hij doet veel in het huis
Boeit me niet dat hij een Belg is
De eerste editie gewonnen door een Nederlandse en nu is een Belg aan de beurt,en een man.Dat is zeker het eerlijkst
Hij en Salar waren en zijn de enige die niet sneaky deden over het spel.De rest is schijnheilig

Beantwoord
Gerard 7 maart 2022 - 14:48

Van mijn maag die huichelaar van een Tobias er uit en snel ook

Beantwoord
Ellen 7 maart 2022 - 09:25

Het spel werd al hard gespeeld, maar zal nu al helemaal hard gespeeld worden. Ik gun dat Salar en Nawel moeten gaan strijden voor de eerste plek. Voor de aankomende nominaties hoop ik zo dat Kristof er eindelijk uit gaat. Hij zal vast in het echte leven een toffe gast zijn, daar ben ik van overtuigd, maar in BB speelt hij zo vals. Als blikken konden doden……, maar ja dat heb je als je niet tegen je verlies kan of als iemand een ander wat gunt

Beantwoord
Bonnie 7 maart 2022 - 22:08

Hebben jullie gezien hoe arrogant NAWEL reageerde op thobias zíjn uitleg van het spel dat jullio en Thomas hebben moeten spelen . En dat bv haar niet straft in onbegrijpelijk.

Beantwoord
Ria 7 maart 2022 - 09:34

Graag zou ik willen zeggen dat big Brother met spellen BETER op moet letten voornamelijk Salar oa by balspel hy hield zijn vingers om de touwen zodat hy de bal beter vast kon houden daar heeft salar door gewonnen zo on eerlijk zo deed hy dat by meerdere spellen en valt dan niet goed dat hy dan hierdoor elke keer little Brother is er klopt hier niks van verder ergert de kijker van we zijn zo terug hhel vaak geen beeld veel storing mensen storen zich hieraan.

Beantwoord
Zef 7 maart 2022 - 10:38

Het is gedaan met de rust pfff.. wat zijn die meiden gigantisch druk. 3 kinderen bij elkaar

Beantwoord
Chelly 8 maart 2022 - 07:26

Het is een harde spel BB
De uitjes van de dames vind ik niet kunnen.Zo gaan ze elkaar beïnvloeden in het spel
Weet niet wat voor toegevoegde waarde heeft op het BB spel

Beantwoord
Leeke 8 maart 2022 - 08:26

Grace LB koopt tenminste eten voor het geld wat ze verdient hebben met het spel.
Kan ik van sneaky Salar niet zeggen…
Die koopt zijn Belgische vriendinnetje vrij van nominatie.
Eigen belang dus.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page